oh myyyyyyyyyyy

jag pratar med erica.. & jag blir så sur, jag blir så less!
en kur av amina skulle inte skada.. fan i helskottas :o
shiiiiiiiet

det var ett tag sen

ah, jag har inte suttit vid datorn på ett tag satte jag har inte hunnit blogga.
men här är jag och hej.
jag har haft en jättebra helg (: det var ju tur!
jag kunde tyvärr inte vara med silverfirren i fredags, hon var sjuk :(
men inte spillde jag tårar fört erica hade visst tid att ödsla på mig :D underbart!
jag har vart med henne sen dess hela helgen. hehe, var hemma en timme från fredag till söndag.
men vad gör det när jag mår bra?! :)
i lördags tig vi tåget till bollnäs en stund och erica köpte lote kläder! hon är så inihelskottas söt den kvinnan!
aja, på JC bjöd dom på kondomer och hårspray! super mannen :D

men ah, jag orkar inte mer nu.. kanske senare.
heh, goooood bajs!

erica är bra söt hon

polare vänner och polare.
jag sitter nu här. har precis ödslat en timme + moms i telefon med erica, vilket nog inte kommer bli så omtyckt på telefon räkningen (: 
nu ska jag kila iväg, dricka mitt te och plugga min kemi! hoppas på att jag pluggar bra satt det blir att åka över till emma sen och sova. men det är mist troligt, tror inte jag orkar..
oj, klockan är mkt I SEE, ciao polare, vänner & polare!

oh ja.

jag sitter i skolan! ja, jag gick till skolan idag! och det gick bra :) hehe najs evelina!
jag sitter med emma och ska skriva ut nå om franska revolutionen.. vi skulle tydligen skriva ett PM om det denhära veckan. ojsan, där ser man.
Vi åker till gävle efter skolan, tyckte att det lät trevligt så vi drar nog en fika på donken och kollar på skor. dessutom kommer vi troligen gå i endel andra affärer ;) hehe skulle inte förvåna mig mkt..

& allihopa!!!!! jag vaknade inte vid 03.45/51 INATT!!!! :D:D:D:D
känns bra rehär ;) heheh



en bild på mitt gull emmsing också :D

habibi

habibi betyder älskling på arabiska! intressant, japp.
jag har inte så mkt att skriva, men jag kände för att skriva.
jag ska till skolan imorgon, ojojoj. fast jag har fortfarande svårt med maten. jag är så sugen på att småäta, men ändå inte, FEEL BAD!
jag har kemiprov på torsdag, så folk brukar säga: ja men du har ju vart hemma så du måste ju ha pluggat jätte mkt.
det är så fel! varför skulle jag ödsla min tid hemma åt att plugga kemi när man kan kolla på tv.. eller sitta här ;)
åh ja, UGLY BETTY och jag har blivit riktigt goda vänner. hehe
nu ska jag inte ta mer dyrbar til, en snabb titt på bdb, msna lite sen ta dagens sista tabletter (jag har gjort av med 3 kartonger alvedon & 1 ipren på en vecka) sen nanna kudde!

btw, jag vaknade 03.45 inatt! det skrämmer mig

cuz I'm your nightmare

alltså, jag börjar bli riktigt trött på dethär.
VAFAN DRÖMMER MAN MARDRÖMMAR FÖR!? jag hatar det. & jag gör det helatiden.
konstigt, jätte konstigt, att jag har sömnproblem. nej det vill jag inte påstå..
alltså, inatt eller ah, jag gick och la mig 12, somnade typ dirr, sen vaknade jag 03.45 vilet jag gjort 5 nätter irad, 03.45 eller 03.51 exakt då. i 5 jävla nätter?! jag börjar bli lite rädd!
jag somnade iaf om vid 4 och sen så vaknade jag vid 5-6 och 7 gick jag och tog värktabletter. sen när ja somnade om vid 7 så drömde jag, jättew hemskt. jag verkligen trodde att det var på riktigt.. jag grät i drömmen, jag grät så mkt. sen vaknade jag vid 8 och kudden var blöt av tårar, det rann tårar längst min kind. alltså, jag vaknade gråtandes.
jag fattar inte varför, varför man ska behöva drömma. jag hatar att drömma. & jag gör det helatiden, & då menar jag verkligen helatiden...
kanske att jag skulle försöka gå till skolan imorgon? hmm. jag saknar junars!

& jag sakanr så många andra, men jag skulle ju önskat att dom sakande mig med.

takes one to know one.

okej, alltså. min hals gör ont!
jag fattar inte, det har snart gått en vecka, let me die! apropå det så vill miin bror att jag ska dö, han sa : stick och brinn. gå och dö din idiot! ..
ibland vet jag inte vad han vill få ut av dethär..
pappa, Kristin & kalli kom och hämtade mig i morse, sådär runt 11. så vi åkte in och gick IKEA rundtur, jag har hittat min drömsäng, raaaaaawr! och sen åkte vi vidare till gränby efter att jag nästan dött på IKEArestaurangen.. jag kan knappt äta, det är hemskt, jag vil äta!
nu är jag iaf hemma igen & snart bjuds det på våfflor.. jag vill ha våfflor! ojoj.

& så måste jag påminna om att jag fyller 15 år om 15 dagar!!!! :D

pic

jag har upptäckt att det var ett tag sen jag la in nån bild här satte, tänkte att det är väl dags. & eftersom att jag satt och kolla på gamla kort så kunde det lika gärna bli ett av dom.
det är lite kul, vilken gullig lugg jag ALLTID hade när jag var mindre x) hehe
dessutom är vi dom enda i hela världen som heter Kylin-Blom. CREDS MANNEN! :D

OMG! :D

allt går frammåt idag.. tror jag.
 alltså, nu har det gått 3-4 dar sen operationen och det gör inte lika ont längre, det var verkligen hemskt.. tror aldrig jag mått sämre i hela mitt liv. men nu ör det så jävla mkt bättre!
och dessutom har jag glädjekällor som är på G. och jag kan bara inte sluta leee nu när jag sitter här, känner mig så fucking damn happy! :D
BRA EVELINA SÄGER JAG BARA! BRA!!!!!!!!!!

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh                                                         <333

¤

utvecklignssamtalet igår gick bra, det gjorde det faktiskt.. känns som om jag kan få vg i några ämnen faktiskt! fast mest gick det bra pga att min talförmåga nästan är på 0. jag orkar verkligen inte öppna käften och klämma ur mig nåra ord, det gör så ont.. så jag mest bara nickar eller säger mm.
för övrigt ligger jag bara på soffan, i sängen eller sitter framför datorn. jag orkar inte äta, känns som om inte ens glassen hjälper, & jag måste knarka i mig en massa, och jag menar verkligen en massa tabletter.. feels not good man!
jag längtar ut att träffa folk vafan, men nej.. det kan finnas bakterieer ^^.. asså vafan äre här!?
jag dör långsamt, hehe nejdå. men kanske liiiiiiite (a)
hare bra, så länge jag inte kan..

hals & hjärt ont.

FAN! jag har ont i halsen & jag tror att jag är kär, olyckligt kär..
igår när jag åkte in i operationssalen var jag rädd, dom sa: "tänk på något roligt" och jag tänkte på dig, jag tänkte mmmmmmmmmmmmmmmmmmh MM......... jag vill ha dig, jag vill det så mkt så det gör ont! men jag vet inte vad jag vågar säga, göra eller tänka. oj vad emo jag blev nu, men det får jag leva med. jag är ju faktiskt ny opererad. till dom som undrade så gick det bra, och till dom som inte undrade så har jag ont i halsen!

men fan ja, jag är nog kär, iaf nästintill kär. kanske lite långtidsförälskad?..


sommar å sol lalala

nu ligger vi här ute i solen ochhar det härligt. nyss hade vi en koja, men det var inte så bra täckning där på internet, satt vi tog en soffa och satte oss  och byggde en koja här istället. solen är varm härlig, underbart.
igårkväll vare "fest" hemma hos lings, mkt trevligt, but många var onödigt mkt emo för kvällen, och vissa för fulla dessutom ;) hehe, duktiga som vi var drack vi frukstsoda al night long! (Y)
ikväll blire istället gitarr kväll hos lings, kommer nog en trubadur vid namn chrille, bra gubbar. kommer nog bli väldigt trevligt. till min glädje stannar även aminsing till på måndag och åker då hem med mig, jätte bra :)
men vi ses polareeeeeeeeeeeeeeee, eller som andra föredrar, "hare bra, hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!"


skogfan än en gång.

nu sitter jag här, med mitt älskade hjärta. vi leker lite på datorn och har inte så mkt för oss.. mest väntar vi på att erica ska komma. men får väl se när hon orkar pallra sig över hit.
vi fick gå upp fett tidigt och åka till öjeskolan idag, för att kolla på ett race med råttfällor, jätte kul.
och imorgon blir det tydligen ännu värre eftersom att det är långfredag och man ska gå upp tidigt för at åka ut på isen och angla.. YIPPIE.,......................

men asså, vi ses säkert nån gång i livet, ta vara på er (gaytalk)

mårfär <3

jag ljög.. jag har inte slutat gråta, jag började gråta mer än en gång hos morfar. kan inte hjälpa det, känns bara så jobbigt att åka dit, han är så gammal och allt bara känns så jobbigt.. men, man är väl tvungen att åka dit, nån gång är ju den sista :/
nu väntar jag på att min mamma kan sluta datanörda och ta med mig ut i bilen så hämtar vi amina och sticker till järvsö :) känns bra rehär, jag har inte träffat henne på länge (?) och vi har inte lekt på jätte länge (!) satte, nu ska vi hare bäst..

mina gratis sms och pengar på telefonen är slut satte om det är någon som vill mig någonting så får den männskan (eller djur/varelse) ringa mig, och om det är nån som verklifen har nåt att säga mig så tar jag för givet att den redan har nåt nummer till mig, satte!

so long!


the last tears.

asså, varför kan inte jag vara som normalt folk.. jag fattar inte hur jag kan vara så rädd för allting, alltså, jag kunde inte sova igårkväll, kände mig verkligen övervakad på nåt sätt.. så jag gick ner till mamma "får jag sova hos dig"
alltså, hur normalt är det när en typ 15åring kommer till mamma för att man inte kan sova, för att mn är rädd och tänker på monster och hela faderullan. jag fattar mig verkligen inte på mig själv.
jag sov hos mamma tills jag var 10, om jag inte kunde somna gick jag ner till henne, eller så la jag mig där direkt, och om jag somnade uppe i min säng, vilket var ytterst sällan, ja då vaknade jag i hennes säng, alltså jag gick ner i sömnen.
SÅ, igårkväll grät jag mina sista tårar, dags att växa upp och bli en man. (eller, iaf på bättre humör :))
lycka till evelina, lycka till....

evsing in action

wohoooow, jag är hemma i mammas hus (en applåd för mig).
i fredags vare tjejkväll, ganska najs, singsing.
sen i lördags åkte jag till stan med kristin :) det var trevligt! efter det så körde hon mig till stationen, där mötte jag jW på perrongen, satte vi tog tåget till järvsö! mkt trevligt.
åkte hem därifrån imorse (tisdag) sen har jag vart i stan med mamma och sen på sjukhuset och pratat inför operationen nästa vecka. jag får inte gå i skolan efter operationen, satte jag kommer ha lov i 2 veckor :) underbart!
imorgon ska jag åka med mamma till mårfar, alltid lika tragiskt, men vem vet när det är sista gången.. sen åker jag men aminsing, (som jag saknar!) till järvsö :) kommer hem typ söndag eller måndag.
puss&hej leverpastej!

ehe

jusste, dessutom, imorrn åker jag till stan sen kommer jenny till station så sticker vi upp till jarse! underbart.
men iaf då så kommer jag inte att ha så mkt tid vid datorn, kommer förhoppningsvis ha fullt upp med att ha roligt :)
och jag är inte säker på när mina gratissms tar slut så vi får se, ifall jag inte svarar.
puss hej, på ett tag <3

gäru töntbulle, jag älskar dig skarpt lille(bror?) !<3

FF som i Flick Fredag

det har vart än en dag utan pojkarna i klassen, idag var underbarast. första 2 timmarna hade vi fredagsmys och fick göra vad vi ville, sen en svenska lektin nånting om fantasy. så hade vi henke då jag bara ritade lite (y) (a) på tavlan, jätte fint! musiken visade vi upp våra olika "framträdanden" och det gick bra tkr jag väl. efter lunchen vart det tjejsnack med annmarie och sen teknik. helt chill alltså!
nu när jag kom hem så har jag städat (eftersom att det inte blev nå igår) och lyssnat på öronbedövande lordi med lillebror, dagens citat från han är : "vad gör man inte för sin bästaste vän"  , jag gillar dig också skarpt lille mansvalp.
nu ska ag slänga i mig nå ätbart, duscha och sen sticka iväg på brudkväll, i hopp om att jag har skjuts hem sen.
men vi hörs vafan! ;D


oh happy day!

oh happy day, känns att det går mot väldigt ljusare tider för min del.
gud vad jag vill allt just nu, jag känner våren bara sprudlar i mig.
det är verkligen underbart!
jag håller till och med på att fixa betygen en hel del :) gud vad glad jag blir såna här dagar.
jag bara känner att allt går allmänt bra!
jag tycker verkligen om att må bra.

nyss sa min bror "jag är nog den rikaste killen som finns"
hehe, han hade tre styckna 50 öringar.
ojojoj vad han missuppfattar saker ibland.
dessutom tror han att jag ska till järvsö på lördag bara för att jag ska åka dit och gifta mig?!
min fråga är, vad när vem va?

wohooe.

jag sitter nu här in school med fredrika, vi har haft friendsmöte. äntligen klara meed historiken till showen. jätte bra.
jag skrev matteprov, och till en förvåning var jag på MVG gränsen! underbart :D jag känner att min smarthert och tanke förmåga har börjat komma tillbaka lite. känns bra de här!
för övrigt så har dagen faktiskt varit skaplig, nu ska jag ta nästa buss hem till morsis för att packa lite, har vart utan kläder (nästan). hela veckan.. sen ska jag till pappsen och städa, behövs en del! men vi ses nog ikväll om jag har tid och ork :D
puss & hugs / evelaiiiina

april april, u silly sill.

dagen började med att jag sov lite ovanligt länge, vilket jag gjort nu i 3 dagar. missade första bussen, men kom i tid till skolan med 2a.
dagen inleddes även med att kalle och kristin försökte lura mig genom att säga att jag hade glömt skorna hemma när jag hade gått till bussen och dom åkte förbi, tyvärr misslyckades dom. faktiskt..
skoldagen var som en vanlig dag ungefär, har saknat amina ovanligt mkt. eftersom att jag inte vart hos mamma på ett tag har vi inte lekt ordentligt på ganska länge, feel bad! men vi lunchade iaf tillsammans idag & bettan bjöd på klubbor :D
jag orkar inte skriva nå mer värdelöst fakta om vad jag gjort idag, men jag kan iaf informera om att jag skrev färdigt den ena uppsatsen, den som ska vara inne på fredag, biologin. underbart evelina :D guldhjärta till mamma för att hon var så gulli och hjälpte mig med den <3
jag vill också lägga en tanke till min närmsta bror, Oskar, han körde sitt första lopp idag i stora världen, utan ponny, med en riktig, stor häst. och han kom 3a på solvalla, enligt kontakter (pappa) så var det väldigt bra :) grattis min älskade <3

jag har försökt lura folk hit och dit idag, men jag vill inte påstå att jag har lyckats xD hehe 

RSS 2.0