to be famous could be kind of fun, it's really you but no one ever discover

hej.
jag är trött.
jag pratar med patrik.
imorgon är det påsk, skärtorsdag.
imorgon träffar jag patrik igen. har sovit utan han i 3 nätter.
jag saknar patrik.
och jag erkänner, rubriken är från hannah montana

onsdag, keep on walkin'

det går redan frammåt i planeringen. jag fick tillbaka matteprovet idag som jag skrev igår, och jag fick VG. 19/25. även fysikprovet fick jag exakt lika 19/25 VG. det är toppen, kanske höjer mig i båda de ämnena, man kan ju hoppas. iaf fysiken kommer jag höja, det har han lovat. och matten är på god väg!
sen skrev jag spanskaprov idag, vilket gick förvånansvärt bra. tycker jag nog. jaa.. om det blir bra kanske jag vågar satsa på ett vg tillochmed i spanskan. det vore iaf brajj!

detta klarar jag lätt!


CLOTHEEES

nu har vi även hämtat byxorna till avslutningskläderna.. mycket braa. så nu sitter jag i ett mysigt mjukställ och myser, mys!

någon är inte i längd med alla andra, ha-ha
jag har snott bilden av isa!

etik och moral

nu ska jag renskriva min fina uppsats om otrohet, att ljuga och fusk.
den är etik enlig och jätte bra, nu hoppas jag att mr. Henrik ger mig MVG och allt blir precis som det ska. toppen bra, verkligen. tja-o bella jag saknar patrik

och jag hade matteprov i morse, tror det gick finfint.

-

someone told me long ago
there's a calm before the storm


det är inte rätt att jag tänker på den.
det är fel, så lägg av nu!

revolutioner bara

idag har jag haft utvecklingssamtal, och det var faktiskt bra. det mesta var jätte bra, sena ankomster och sånt var det enda som inte var bra. grejen är den att jag verkligen känner att jag ska satsa nu, eftersom att det endast återstår typ 11 veckor, så är ju dom värda att satsa på!! nu så ska här bättras, inte leka mera. ikväll ligger planeringen på att plugga spanska.

och imorgon, då ska jag leka med jenny och johanna. och det var SJUKT längesen jag spenderade tid med båda dom. verkligen på tiden.. gälet, förr var det varenda dag och nu är det en gång om året, typ känns det som. aja, då ska det iallafall ske en revolution i mitt hår.

så nu har jag skrivit allt för långa texter om saker som allt för några bryr sig om, därför ska jag också lägga in bilder till texterna. som för att fullända detta onödiga inlägg. vänta bara så ska jag leta på några.


bild 1. för att jag fick med det mesta som har med skolan att göra.
bild 2. från tiden då vi hittade på nya hyss vareviga dag och tvingade johanna laga mat när vi kollade på tribe. och tänk att bilden är 2 år gammal, men vad gör väl det?


dos

you are my light in the dark
you are beeting in my heart

patrik är bäst, jätte mycket bäst.
och han är bara min! och jag vill vara med han jämt.. faktum är att jag nästan är det också, förutom att jag träffar min familj och folk i skolan så är det nog bara honom jag umgås med. fast jag gillar det, saknar e&k och J&J bara.
han får bäde en puss och ett hjärta, trots att bilden är gammal.

tj----------a

hejsan. jag är nu här med 2 kär-a kompanjoner jenny & isa. också kallade mogiisch och klyftan. dom är heta, nu ska vi gå iväg. och ha roligt. tjaaaaaa-o bellll-aa


mr. paul and the ladies



hahahaha, hampus, mejier, viktor, david och alex spelade upp sin pjäs här om dagen.. observera att viktr och hampus han mina klänningar på sig och att dom har skrivit manus och allt själva, så sjukt kul!!!

my love

jag är hos patrik nu igen.. kom hem från en angeltävling för ett litet tag sen, nu ska jag gå ner och busa med igor och p. mina killar.
p-p-puss

tlött och utmattad

fyfan vad jag är trött. det har varit en väldigt jobbig dag, och nu är jag barnvakt men kan slå vad om att ungen sover i soffan. själv sover jag redan i sängen... kanske borde gå ner och se efter honom! snart kommer freddan med pengar också, och det tog förvånansvärt lång tid för patrik, tror jag ringer han.

dessutom fick jag min kusin nummer 18 idag. blev en liten Frans tror jag.. välkommen till världen Frasse, eller hur man nu säger.

onsdag, todaysies


nu, bara för att det är skoj:
svarta nylonstrumpbyxor - hm
svarta nätstrumpbyxor - åhlens
grått linne - bikbok
svart skjorta - new yorker
vitt band och halsduk - gina tricot

jag vet,
det suger att jag bara har cambilder. men det får jag leva med tills jag fixar mig en kamera eller mobil med någorlunda bra kamera.
men nu snart kommer min älskling hit, om ca en timme. så pusss


+

nu är även engelska nationella uppsatsen avklarad. muy bien


en helt vanlig tisdag a' la evelina

jag är barnvakt som vanligt när det gäller tisdagar. barnet, min bror, kollar på mussepiggs klubbhus vilket är helt meningslöst och överdrivet så att man bara blir irriterad och tvungen att imitera rösterna på de fula karaktärerna. bara kajsa och långben som är lite söta.

jag gillar smink, men inte vissa dagar. inte idag.

där ligger ozzy som en slapptask på golvet, undrar vad han väntar på.

nu när jag tog fram camen blev det minsann liv i honom. linslus!

nu ska jag ta ut krubb ur ugnen och ropa hit den lille skithögen som ligger i soffan, tjaaaa

to remind you

idag fick jag 2 sms och ett brev. från posten!

det som stod i dessa var att NR-gruppen nu hade skickat alla skolkläder till 9a4 så nu måste jag och isa samla ihop alla pengar, för att kunna hämta ut kläderna! bara nu INGEN  i klassen glömmer bort att lämna in casch satt vi kan göra det innan veckan är slut. kom nu ihåg det!

puss

manuskripht

a, sitter i datasalen och ska skriva manus till våra pjäser nu, hade först en timme med henke då vi fick repetera och nu var rosita sjuk så vi fick ha samuel en timme så då blev det ännu mer showbiz. får sluta en kvart tidigare här, sen lunch och spanska och sen slutar vi igen för att idrotten också är cancelled.

klockan 1 får jag träffa min baby igen, saknar han lite (a) TJA

when you say nothing at all

snart ska jag och patrik styra vår kos ner mot tierp. härligt, eftersom att han nu ska börja jobba i uppsala. aja, vet inte vad mer jag ska skriva.

nu ska vi äta ostkaka sen ska vi åka, bra att jag får umgås med honom en natt till!

jo tjena mitt bena

citat @ mats estrella bjerker

en till sak, patrik är goooooooooooooooooooo'!
en sak tll, han är bäääst!
en till, jag älskar honom jättejättejätte mycket!
<3

mmm

jag sitter hos min älskling nu, min patrik. som verkligen är finast i hela världen!
nu kom han upp ;)

don't you know love can do it like a shutgun

jag helt ärligt älskar den låten.. min spellista såhär på morgonen består dessa fyra gamla och underbara och bara så sjukt härliga låtar!
          
the Cardigans - lovefool
the Supremes - you can't hurry in love
Garou - Burning
A camp - stronger than Jesus

men lilla gumman då, börja grina?

jag behöver en kamera omgående, hatar när man inte har några nya bilder att ladda upp som passa till texterna. gud så tråkigt

rubriken på grund av att jag vet exakt vad jag hade fått för kommentar om jag sagt detdära i klassrummet istället för att skriva det här. TJAAAAAO

yey world

mitt PM är klart, nananannana! YES! jag är bäst nu, tycker jag.

imorgon åker jag till Patrik och det ska bli alldeles sjukt underbart för jag saknar honom så jag nästan spricker. sen i helgen har mamma upp stockholmare och skit på fiskehelg så det blir väl till att nappa firre på lördag. varför skriver jag det nu när jag borde gå upp och duscha och raka min björnliknande ben? :)

GODNATT PM!

en överlycklig bild känndes som ett måste just nu.

I want to grab your hips, I want to lick your lips

jag lyssnar på Darin, underbart bra. dessutom skriver jag på mitt fina PM och är actually klar med första landet, inledning ett land till och sammanfattning kvar. men det kan jag fixa ikväll, sen finslipa på sammanfattning och det imorgon. underbart!

it's going on tonight
I'll make you feel alringht
can't you see I want yah?

I want yah                                   patrik e' best <3

feels like flyin'


worthless

nu sitter jag och skriver på mitt älskade PM. skämtåsido! det suger, fast jag har faktiskt skrivit ett A4 nu.. är jag duktig kanske jag blir klar idag, men minst troligt. orkar inte skriva mer än att jag älskar patrik. hejdå

love me love me, say that you love me

a, engelskanationella A + B delen avklarades imorse. A delen var läsförståelse och inte alls så svår faktiskt. sen var det B delen vilken innebar att man var tvungen att lyssna, vilket inte är min starka sida, he-he. men tror att det gick ganska bra där med.

aja, nu säger mamma att jag ska gå och lägga mig.. vad gör man då om jag inte tar med mig datorn upp och sätter mig och skriver på mitt pm till geografin

mot den himmel som har nummer 7, inget stoppar oss nu


när du rör mig, händer nånting inuti
och du gör mig, vild och exalterad
om du hör mig, har jag nåt att säga dig
stanna här hos mig

tooth irritation


ännu en missad jäkla tandläkartid. jävla sms idioter, blir riktigt irriterad om jag ska vara ärlig.
"klart vi kan lova det, men sen kan vi ju bara hoppas att det blir så"
"men ni kan ju inte lova något ni inte kan hålla?!!"
"jo klart vi kan, men sen kan vi ju inte hjälpa om det inte blir så"

åååh idiot.. nu ska jag steka hamburgare till min sjuka lillebror

dunderbart

1. jag är kär, jätte mycket.. and damn i like it.
2. jag saknar poniponani förvånansvärt mycket. och fler, men just nu ponäni feeling!

söta tjejer a couple of years ago

patrik <3 evelina <3 igor




hoppas inte att han blir stor och läskig för fort.

skönt med studiedag idag, alltså en ledig måndag. vilket för mig betyder mer tid med min älskling. men ikväll åker jag hem, tåget går 20över 6 så bäst att jag tar vara på tiden nu, för sen kommer jag sakna han nå hemskt. och imorgon bitti ska jag skriva engelska nationella, lycka till alla andra kära 9or.

whit love

iggggge


det här är igor, han är min bebis. nej skoja, han är patriks bebis. men han är hyper söt, och gnäller hela natten. a tja


pl

patrik är d-u-m idag. synd bara att han är så fin att jag inte kan hålla mig borta ;)

all way back to the 50's

a, nu har vi myusik och chillar. hampus och alex kom nu för att chilla med mig. sara och fredan är också här, vi kan inte jobba för fredrik vägrar hjälpa oss, han ignorerar våra desperata rop.. ses

älskliiiiiing

dags att göra engelska läxan och säga godnatt nu, men det går nog fort.

imorgon ska jag möta upp världens finaste pojkvän inne i stan och så ska vi fixa lite sen dra oss mot järvsö city och ha fredagsmys! P-U-S-S
ps. patrik är bäst

snabbt och gott

hej, jag kom nyss hem efter att ha träffat min älskling. och gud vad jag saknat honom, 5 dagar känns som 1000... tur att vi ses igen imorgon!! åkte till gävle över några timmar och hälsade på hans farmor och farfar. aja, nu ska jag dricka te med pappa.

hej så länge

if you want to be-e-e-eee


AS SKABBIG BILD MEN DET SKITER JAG I
a iallafall, jag får riktig panic on the dancefloor nu.. jag måste bestämma mig, ska jag färga brunt under eller ska jag inte? jag menar, egentligen så är det ju bara att bleka igen om jag inte gillar det.. aja, seriöst så vill jag nu att folk ska komentera in sin åsikt. vilken random person som hellst, säg vad du tycker!

mangelform


Ä-N-T-L-I-G-E-N är dom dära jädrans skoltröjorna klara, imorgon skickar vi in det och gudskelov så skönt. "fyll i våran enkla blankett" pyttsan, är dom dum eller? den var inte ett dugg enkel! jag känner att jag bara vill mangla dom just nu... aja, puss vad detdär kommer bli toppen.

tjenixen

jag sitter hos farmor & farfar, dom är bäst.

idag när jag kom till skolan höll freddan, emma & sara på med en pjäs på ett brott (om någon fattar) som vi skulle spela upp för klassen, men det jag vill komma fram till är att jag passar i kagge och backslick. haha

en bild på freddan och emma från idag


facebook

nu har jag invarderat min facebook med olika bilder från hela denna vinter, så go ahead and watch. tyvärr så väntar massa fler bilder på mammas dator att också få bli uppladdade där, o shit. och i helgen kommer det troligen bli fler, damn, blir en full mapp dendär vintermappen..

alltifrån början på december

tills för en vecka sen...

godnatt

det börjar våras i knutarna

ja, jag menar: nyss var jag ute och gick med ozzy och det är fortfarande inte kolsvart. fast klockan är 7 redan, då är det inte vinter längre iaf. på mornarna när man går till bussen är det ljust som attan, helt underbart. fåglarna kvittrar på dagarna och solen skiner! helt underbart verkligen.. våren kryper närmre och snart smälter snön, så pass bra att skinnjackan dök fram imorse, och mina underbart snygga sommarskor! luve it

p to the atrik


you're all I ever wanted.
jag kan inte beskriva min kärlek till dig, älskling


q

heyyyy. vet inte vad anmnat jag ska skriva än att jag gillar datasalen. nu ska jag ha bild. TJAA

gaylord inlägg om gaylord saker

SÅ sjukt.. just nu sitter jag och skriver saker jag inte pratar så högt om till en person som jag trodde att jag aldrig någonsin skulle prata med. faktum är att jag inte behöver gå in på fler detaljer.. hemligheter, haha

gaylord att skolan var så chill idag. och verklgien gaylord att så många killar i min jävla klass är så otroligt omogna, beter sig förfan som småungar. herregud! ska det vara så jävla svårt... när man är arg får man svära & jag gillar ordet gaylord

tur att patrik är underbarast

morgan min chipsätande vän

funderingar ni vet

jag har tänkt på en sak, igen..

tänk hur lätt man blir sårad, jag menar.. människor blir sårade varje dag, jag blir sårad varje dag. mer eller mindre. även om det ofta är småsaker som man inte tänker på, men varje dag så sårar folk en, utan att det är med avsikt, eller ens utan att det märks. för visst blir man sårad, men inte visar det. och det kan vara vem som hellst som gör eller säger något, men utan avsikt. weird, livet 2010.

when you're broken and alone

random

jag har blivit poetikskt lagd av mig. najs.
te? ja tack.
imorgon är det skola, och för en gångs skull: provfri vecka!!

sleep well, lovers

I♥U

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you


If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious that I need you
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious now

patrik, du är bättre än allt jag ens vågade drömma om.

brunt under

dare I, dare I not?


säg mig, vågar jag? jag är faktiskt sugen på förändring

self therapy

döm inte allt det du ser
tro inte allt det du hör
&
säg inte allt det du vet

jag saknar min älskling, alldeles för mycket.
godnatt


tänndalen


tabasco- just add some and put ordinary into EXTRA ordinary

bridget jones?

efter att ha promenerat i ungefär 40 minuter och vi väl hittat fram till kjåsken, då ringer dom och berättar att det var 4 km dit.. dessutom tvingar dom oss att gå hem. snälla? njäääe

and thats me in the wardrobe



jag sitter frussen och ensam, i garderoben.. mysigt? ja! jag älskar min garderob actually!

kalas 20!

jag sitter här med jennifer, min kusin!
vet inte vad mer jag ska skriva, eftersom att jag är tråkig idag. vi har kalas, 20 bast wiktor.


me und muy kousin jennifer last xmas, ulta violett stårålning lades on us!

that's it


.

biologiprovet gick bättre än vad jag trodde, eftersom att jag förväntade mig ett IG. men så dåligt gick det faktiskt inte, jag återkommer om det.

nu ska jag ha mentorstid, sen ska jag gå på stan en stund tills jag åker till kim & erica, och sen sover jag nog hos min älskling. förvänta er ingen update

love / evelina


twenty

glömde bort något som är absolut viktigt!
idag är det den 4 maj 2010. vilket betyder 2 viktiga saker..
1. min bror, wiktor, fyller 20 år, hela 20 bast alltså. inte dåligt det heller. hehe, jag minns när vi var små och bodde i lägenheten med mamma och när wiktor och oskar kom hem från skolan, och jag längtade tills jag skulle få bli lika stor som wiktor. tänk, att gå i 3an? sen när jag väl gick i 3an, började han högstadiet, och då var det så stor man ville vara. han har nog alltid varit min förebild, lite diskret då. det är inget man berättar för ofta, hehe. raxebraxe, fina tider

2. om 2 månader exakt idag, eller ja, imorse 00.45, så vare exakt 2 månader tills jag är sweet sixteen! dags att anteckna? och ja, när jag ändå skriver om oss kan jag ju lägga till att oskar fyller sina 18 om exakt 7 månader. 4 mars maj oktober, kanske jag borde prova ifall 4 är mitt tur nummer?
aja

jag säger det på ditt språk:
20 hästar i stallet, grattis!

no sunshine when he's gone

nu har min älskling åkt hem igen, hem till hälsingland. desto mer han är borta desto mer får jag sakna han, fast det är väl självklart. men jag gillar inte att sakna för mycket, och det är jag speciallist på att göra, faktiskt!

nu ska jag plugga biologi.

a, sommar och solsken. våren kan väl iaf börja träda fram lite nu? tack

p-a-t-r-i-k

han är underbar
och han är hos mig nu.
han vill inte att jag bloggar. synd :(

oh, it's what you do to me



nu är jag nästan klar med min bild-bild. shit så skönt, trodde att jag aldrig skulle hinna göra den. men mer än såhär tänker jag inte visa av den, hehe.

kännde mig ganska söt idag, var lite trött imorse. vilket har synts på min vackra frisyr hela dagen, ha-ha, men så då drog jag bara på mig närmsta jeans och en tjocktröja. bra gjort evelina? mja, det tycker jag faktiskt! nu ska mamma hjälpa min med kemin, som jag lyckligtvis fick veta idag att jag har prov i på onsdag....

t-j-a

hey there obama

åh vad jag älskar denna unge, puss på han som satte ett leende på mina läppar
så jävla söt!

underbar! haha


måndag, helt random

jag är en snel tjej. har precis hjälpt emma att fixa i hennes blogg, mycket duktigt. fast jim sitter här och bara gnäller, han tror att han kan helt enkelt. sen har jag också planerat min helg, så fort jag diskuterat lite saker så är den färdigplanerad också. måste ringa kim&erica ikväll! jag hoppas att dom inte har planer för fredag kväll.. hehe måste kila på idrott nu, puss

RSS 2.0