you're the perfect lullaby


jag sitter och myser i min fina säng i mitt underbara rum. mamma ska köpa en drömfångare till mig, det är iaf något som jag verkligen kan behöva. är trött på att drömma mardrömmar nu!

nu däremot, kom jag på att jag måste stänga av datorn och återigen börja om på min bilduppgift som ska lämnas in på tisdag.. måste skissa om allt från början pga att jag fått en ny bättre idé, great? näe, känner mig ganska trött actually.

PS. jag har fått träningsvärk i käkarna och borde därför spotta ut tuggummit nu! DS
godnatt /evelina


vem vill bli resenär?

presenteras i sammarbete med postkodslotteriet.
a, jag sitte i bilen och är äntligen på väg hem. först har jag spenderat fredag-torsdag med p-a-t-r-i-k och lite kim&erica. känns fint som attan, eftersom att dom alla är så underbara. vilken tur jag har!

sen på torsdagen bar det av mot fjällen, då kom pajen, mamma och jonas och jag och fridhan har spenderat fredag-lördag i skidbackar.. kvällarna har vi dock inte haft lika trevligt, fast bastat, promenerat, kollat på tv och sovit har vi gjort iaf.

min dator vill tydligen inte lägga ut fler bilder nu, fixar det när jag kommer hem då.
puss


tlött

godnatt, dröm sött, sleep well!
tror jag går och lägger mig nu
tror att jag inte gör det själv

every moment spend with you is a moment of treassure

nu är jag hos patrik, ha är ju bara för underbar vill jag säga. ååh, min patrik!

ikväll ska jag ka till mina bästisar och sova hos dom, var tyvärr väldigt längesen. men ikväll ska jag mysa med dom igen, sen imorgon åker jag tillbaka till patrik igen.
nu ska jag mysa lite till med patrik innan erica ringer och säger att jag kan komma till dom.
hörs!

världens finaste? svar: JA
snart får mitt hjärta hem en ny liten valp också, den ska heta hassan faktiskt.

come along

jag har ingen som hellst skrivfantasi just nu.. faktiskt. men jag antar att jag skriver någonting när jag känner för det. faaaktiskt. tyvärr så vill mamma heller inte ha in sina system-bilder på datorn, just nu. synd
nu ska jag fortsätta umgås med patrik. btw, världens bästa jonas fyllde sina 40 bast yesterday. G-RATTIS?

hjärta


inget speciellt bara


att jag lade upp denna bild, trots att jag var så sjukt skabbig idag har 2 anledningar.
1. patrik ttycker att det är jolligt och fjortis med cambilder, hehe. tease
2. jag hittade en tröja imorse som jag köpte i 7an (för att emma övertalade mig;)) haha, och har alltså då ägt den i typ 2 år, men kanske bara använt den en gång.. varför köper man ens ett plagg som man vet att man aldrig kommer använda? nej, jag har alldeles för många såna tror jag.

nu måste jag faktiskt gå och koka makaroner satt inte mamma ringer för hundrasjuttioelfte gången och inser att jag fortfarande inte ätit middag.
lots of love

some change?

a, kanske syns nu att jag har ny design. men jag vet inte, den är nog bara tillfällig. haha gjorde den bara för att jag var så sjukt trött på den andra och för att jag hade tråkigt, så lite nöje ja, eftersom att jag har suttit och grejat i typ 3 timmar nu (ha-ha). men aa, ska snart fixa en ny iaf tror jag. om jag inte börjar tycka om denhär för mycket då.
jag saknar min baby, som jag åker till imorgon!!

underbar

damn vibrations

åh shit vad jag har kommit undefund med att jag älskar patrik isaksson & martin stenmark.. ååhhhhhhh dom är såååå underbart bra. speciellt patrik isaksson, ändå tills i somras har jag tyckt att han är gay, men nu! jag älskar honom. eller ja, hans röst och musik.

dessutom är jag så sjukt trött på min bloggdesign nu. jag måste verklgien ändra, men vet inte hur än så länge.. skulle inte skada med förslag?! tack och hej

denhär var ju annars ganska söt.. nej nu ska jag knåpa på lite olika, MEN GE MIG FORTFARANDE FÖRSLAG PÅ NY!!!!!!


datasalen in my <3

varför sitter jag här nu, när jag borde spela frozen bubble? hmm. kanske jag borde utmana trässman annars på en omgång sänka skepp? det är ju bara han och jag som håller till i datasalen just för tillfället. kanske jag borde äga ut honom på några spel nu när jag har chansen?

nej, nu gick han.. men nu kommer joppe! kul, nu frågar han om jag bloggar och om det är kul? hehe. tror jag utmanar honom istället. måste dra!

1-2-3

1. varför är bloglovin så sjukt segt på att uppdatera nya inlägg?

2. det märks verkligen att hampus berger varit borta från skolan denna vecka, haha. han är troligen sjukt rastlös och söker efter något roligt. haha, han sitter och spamar mig med röstklipp, och jag skrattar lika mycket åt dom alla. sjukt hur en kille kan vara så rolig. haha, vi har även videosamtalat och suttit och utforskat exsistenz idag, vad gör man inte för att underhålla en sjuk vän?

3. nu har jag bestämt mig för att inte sitta mer vid datorn idag. vad duktig jag är som stänger av så tidigt nu för tiden! nej jag ska faktiskt ta ett bad och plugga nu, resten av min kväll. så ska jag såklart ringa mina vardagliga samtal och sådär. godnatt?

ser man inte på honom direkt hur underbart reeetard han är? haha

ungefär bäst kanske

a men nu är det såhär att jag känner mig jätte duktig. jag är klar med bokrecenssionen nu. och någon som vill veta vad som är bäst av allt? jag fick MVG på svenska nationella läsförståelsen som var den viktigaste! jag var jätte nervös eftersom att det va sammanlagt 19 st från a&b som hade fått IG. sen när henke skrev på tavlan att evelina kylin blom hade fått mvg blev jag ju bara för glad! JAG ÄLSKAR SKOLAN!
haha, tyvärr så var det ju bara 1/3 svenska delar, dom andra har vi inte fått veta, sen så är det ju engelska, matte & något NO-ämne kvar.
ibland är det SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR tillåtet att vara nörd

aja, jag älskar mig själv hejdå

bekännelser som inte är ett dugg intressanta


1.
jag saknar patrik
2. jag måste skriva bokrecenssion
3. jag måste plugga 2 kapitel historia
4. jag måste skriva ett engelskabrev
5. jag är irriterad på samoel
6. jag är även väldigt arg på en hövding med
7. jag blir äcklad av att jag bryr mig
8. hejdå!


alla semlors dag

ja just, fetto tisdagen. känns ganska smaskigt, trots att patrik redan bjudit mig på några semlor i år.. men inte går väl jag back på det, min lillebror har nämligen kommit hit för att sova över och vad hade han då inte med sig om inte bröd till semlor och innehåll att ta i. mums!

tror nog att jag ska göra iordning semlorna nu satt karl banan får fika när han kommer upp ur badet.


still sick

det är så här nu va, att jag tycker det är grymt tråkigt att vara hemma & sjuk. jag har haft så tråkigt idag att jag nästan städat halva huset, och då är det inte ett litet hus vi talar om utan det är mitt och mammas hus. nej men jag har faktiskt dammsugit 7 av rummena och så har jag städat stora toaletten och mitt rum! duktig flicka

hehe men det dög inte utan efter ett tag så fick jag så tråkigt att jag var tvungen att klä ut mig, så när jag skulle ner och fråga mamma "var det såhär man såg ut på din tid?" så fick jag bara höra ett "åh herregud" hahaha, lite kul. körde iaf lite 80 tal, eller nånting.



hehe snigg


sickness

för dom som missat det så är jag hemma och är sjuk idag. mysigt, men nej. det gör ont som attans i min hals och jag har svårt att prata. är det roligt? svar nej. hoppas på att bli frisk senast till onsdag iaf, för deet känns som om jag blir hemma åtminstonde en dag till, och på torsdag måste jag gå till skolan, annars har jag varit borta alldeles för länge. uscha

jag har kommit på hur sjukt fula & sköna harembyxor är
jag och johanna fick ju det i julklapp av jenny, haha går runt i dom nu..

dagens näring..

nej, nu ska jag äta makaroner!

alla hjärtans dag



tack så sjukt mycket du är underbaar!

jag vet att jag är lat, kom till mig och laga mat

mja, som det kanske märktes så tänkte jag faktikst skriva i lördags.. men sen så kom patrik och då blev det inte något annat än ett hej och hejdå. så det kanske är lika bra att jag skriver nu istället då.
men som sagt så åkte jag till patrik i freags, vi åkte till hans mormor och fikade och sen åkte vi hem till honom och myste. kollade på scream 3 där på kvällen sen också, sen så var jag liite rädd bara.

på lördagen när vi vaknade så skulle puttrik iväg ovh åka skoter med sina vänner och jag skulle hem tll sidskogen för att åka skoter med mina, eller ja, erica & kim och våra familjer. och oh, jag har saknat min bästisar!
när vi kom hem sen så kom patrik till mig så åt vi och åkte sen och sov i hans stuga, mysigt.

på söndag morgonen där så kom markus&emma och kim&erica till stugan och hälsade på oss, sen så följde vi med dom tillbaka till sidskogen. efter ett tag åkte vi tillbaka hem till patrik och var där och myste tills jag skulle tillbaka till tierp.

oj dethär var nog mitt längsta "dagboksinlägg" på länge. haha, jag som aldrig brukar skriva om vad jag gör såhär. aja
lördag:


söndag, alla <3ns dag:

ah, fick inte så mycket bilder. men det får duga

tack för en underbar helg


.

hej
hejdå

en liten röd traktor, som jobbar och gror. åkrarnas herre, men inte så stor

a, kalle kollar på lilla röda traktorn och signaturmelodin sitter i mitt huvud, usch.
nu så har jag kommit hem från skolan också, för en timme sen men iaf. friendsarna hade gjort det lite mysigt i salongen och så, men jag orkade inte stanna kvar och ge dem lite tid. heh


hur kommer det sig att jag har känt mig som en julgran hela dagen?

hehe sweet

bara mamma kommer så ska jag åka till min patrik! :D


dag i bild

ja just precis, jag och emma bestämde oss för att dokumentera våran dag i bild idag

vi började utanför sjukhuset, haha pundhuve.

puta lagomt?

detta är en dörr som stod på vid gavel, med en skylt på där det stod:
denna dörr är låst och larmad!

(y)(y)

sista från sjukhuset

sen bar det av till studio tres
obs. lägg märke till längden på mitt hår på föregående bilder!

satte mig på tåget med dessa, abodi &

betydligt kortare hår

vi fann även detta mycket underhållande

väl inne i staden hittade vi en del grejer, iaf jag. och dessa glajjer var sjukt snygga!

jag och emma drog en kebabpizza slivovitsa också, mums

a det var nog allt va


she said WHAAAAT?

nu har jag fullt upp, först och främst så ska jag och emma nu ta oss bort till sjkuhuset för att uträtta några ärenden. sen efter det ska vi gå för att jag ska klippa mig, inget speciellt. orkar inte ändra så mycket just nu, bort med det slitna bara. efter det ska vi ta oss in till uppsala, känns som om det var så längesen jag var i stan satt man måste ju.. och så ska jag fixa lite annat eftersom att erica fyllt och + att det är alla hjärtans på söndag!! oj, nu måste vi gå så vi inte missar min tid, tja

walkin' in memphis, do you ever feel the way i feel

mja, imorgon är det svenska nationella - uppsatsen. alltså ska jag sitta i ett klassrum i 3 timmar imorgon, ska jag vara ärlig så tror jag inte att det kommer bli så mysigt. jag som är så rastlös. får väl ta med mig några leksaker eller så, hehe. dessutom var det 10 st i min klass som troligen fått ig på läsförståelsen, men vet inte vilka. kanske jag? men troligen inte

och å, jag saknar min puttrik

finaste

who am i to say you need me, don't know anything at all




dress, face & nails. ganska imponerad av att jag faktisk inte gjort någonting annat än att haft på lite glans på naglarna just nu.

alltså jag känner mig så sjukt trött hela tiden, har gjort det hela veckan nu. och haft ont i skallen nå grymt, det har medföljigt att jag blitt ett PMS-barn. jag lackar för allt, vad är grejen? aja, har väl en sån period bara. känns så konstigt att jag blir så sur för saker som jag annars skrattar åt.. men det ändras nog fort igen, dessa humörsvängar

sweet dream or a beautiful nightmare


varför är det så mycket jag inte förstår?
varför är det så mycket som jag alltid funderar på?
varför är det så mycket i mina tankar som nästan gör mig galen?
varför är det så mycket som är så rätt?
varför är det så mycket som är så fel?
varför kan inte alla bara vara som mjuka teddybjörnar, no harm
varför kan man inte bara stanna tiden och göra så allt blir som man vill?
nej, för då skulle det inte funka
ett liv utan motgångar skulle inte vara ett liv.

& troligen är det bara jag som förstår vad jag skriver. det gör mig frustrated

scandal beauties

å så hemskt, jag tittade nyss på en dokumentär om flickor som var typ 8 år och deras mammor gjorde allt för att dom skulle bli skönhetsdrottningar. en av mammorna sa ba "ja men när hon föddes var hon jätteful och jag var rädd att min dotter aldrig skulle bli fin, så när hon var 7 fick hon göra en skönhetsoperation" . hur kan man säga något sånt om sitt eget barn? alltså, samma mamma tvingade också sin dotter till att använda kontaktlinser för att hon sa att det var fult med glasögon, helt sjukt! ungen var typ 9 år? fifan.. varför tex noppar man ögonbrynen på en sån liten sate och sminkar den varje dag inför skolan. borde man inte tycka att sin unge är vacker som den är? allt detta för all bli little miss UK. ska det finnas en sån tävling borde den ju handla om naturlig skönhet, right?

aja, vet inte varför jag ens skrev om det..


nostalgic notes

hah, jaa. igår innan jag skulle sova så hade jag ganska roligt, eftersom att jag satt och tittade igenom skior som var fulla med bilder från när vi gick i 3-4-5-6an. haha, tänk att tiden går så fort och tänk så mycket man förändras, det är verkligen helsjukt. nu har jag funderingar på ifall jag ska våga lägga in dom på facebook, eller om jag ska nöja mig med några här.. det återstår att se. haha smakprov iaf! :

moa morrisson, emma, jag, freddan, sara & isa


hahahaha, den här bilden är nog roligast. tror även man ser vem som är vem, eller?

haha okej, var bara tvungen att ta denhära också.. hur ful får man vara?! haha

dessutom har jag en hel skiva till med bilder att titta igenom, kanske kommer mer ikväll, kanske imorgon. detta var docka bara från 4an, nu har jag 3an & 5-6an kvar att kolla på. kan bli spännande! hehe


klagar lite lagomt

jag är trött
jag har ont i skallen
jag sitter i skolan
jag skrev första delen på svenska nationella idag
jag är törstig
jag saknar erica och kim
jag saknar puttrik
det bankar på dörren
jag orkar inte öppna
skolan slutar inte förrän om 45 minuter, jag har en hel engelska lektion framför mig
innan det ska jag ha skrivit på min bok recension
jag tänker inte skriva mera här nu

SWEET SIXTEEN X2

nu är det såhär, att idag fyller världens bästa erica ling år. det är ju toppen, nu är även hon 16 bast! tiden går så fort, tänk att vi bara var 14 när vi blev vänner igen, och nu är hon redan 16! greeaT
ÅH GRATTIS ÄLSKLINGSLING, DU ÄR BÄST







<3

8 februari



eftersom att min väckarklocka inte ringde imorse så fick jag inte sminka mig eller klä mig ordentligt. hehe, kul. sen så när jag kom till skolan så fick vi höra av henke att många flickor nu för tiden "glömde" kjolen hemma, haha! aja, slappt.
 lateeer

sweet sixteen

nu är det såhär, att kanske världens bästa alexander fyller 16 bast idag. häärligt? nja, jag får väl fråga han hur det känns.. hehe
a men, det jag ville komma fram till var: GRATTIS ALEXANDER!


hare bra

sputnik

a hej
nu är jag hemma igen, i tierp, hos pappa. känns sorgligt, men sånt är livet. jag får väl klara mig tills nästa helg nu då.. för faktiskt har jag en viktig vecka framför mig med svenska nationella tisdag och torsdag och sen geografiprov på fredag. lycka till evelina! åh tack!

jag har inte haft tid att skriva mycket i helgen faktiskt, har varit hos puttrik hela helgen. fast igår åkte vi till erica och kim och kollade på lite film, läbbigt var det. aja, imorgon fyller erica 16!

tlött tjej, gammal bild


umgås lite



aaTJA!
patrik&vicky
villeinte
varamed
påbild
'

protect your ears and get high

heh, sitter och lyssnar på fjortismusik, ganska bra!


hehe, söta mobilbilder.
a men hörs, lär packa nu

februari fredag

kom hem från skolan för ca en timme sen. skönt att vi slutar 1 numera på fredagar, känns bra rehär! nu ska jag troligen snart gå och packa inför helgen, sen vet jag inte. aa precis, vänta på morsis.


blåtiran a la' jocke, haha pojekn är SÅ dum, på något sätt har han lyckats slå ögat på handtorken inne på skoltoaletten! hur klantig får man vara?! xd haha

för övrigt så älskar jag denna vackra människa sjukt mycket. så kommer det alltid vara.. ja det kommer det! under hela min skolgång så har hon funnits så sjukt nära, aa så är det! puss!

ah och så dessa 2 då. riktigt fina pojkar, hehe

det var allt från skolan

peace a la' fridge in flower

gick fort att äta, hehe.
pajen johanna peace var till mig idag, och oh härliga flicka. har saknat henne som attans och dessutom har vi trånat efter sommar och prövat en massa sommarkläder, kan det bli jobbigare. i denna snö ska man behöva se dom där vackra kläderna bara vänta på att få komma ut. jag tycker så synd om dom!




last summer a la' johanna & evelina

rice and curry

jag är så duktig, nu har jag lagat mat till min mamma. kyckling med ris, gott!? ska troligen äta nu också. en sak till som är viktig, sen jag fick mitt nya rum har jag blivit städoman, jag klarar inte av att det är stökigt.. får typ ryck om det ligger en tjöja på golvet, bra? a

hörs efter maten, pussn


kom och hämta mig nu då


amina magnusson är här och leker med mig, mer har jag inte tid att säga!

biologi

har nu biologi, jobbar om hjärnan och massa sinnen. ganska trevligt, ska skriva en labb om ordet sommar nu? vad har det med saken att göra, det förstår jag inte? men det var väl iaf en kul uppgift. jaja, nu ska jag börja prata lite med alex och hampus om fördjupningen.

och ja mamma, det GÅR bra på biologin!

nostalgi inlägg


hehe, hittade gammal liten hundvalpsbild. söt tjej.. funderar då också på hur jag ska göra med luggen dehär gången, för jag måste verkligen klippa mig. förslag?
lyssnar även på en asgammal låt som jag älskade när jag var liten, alltså då väldigt liten. ca 5 år. lite komiskt när man väl lägger märke till vad texten egentligen handlar om, menmen.
cajsa lisa ejemyr - alla behöver nån (nån gång)
och nu bara för att jag lyssnade på gammal musik och gamla bilder, så skrev min gamla bästis philip till mig (observera att det är han som är philiparbast), det var ju lite random sådär. hehe kul

nu är det paradise!

komplex

jag förstår inte varför det finns, eller varför folk får det.. det är bara så onödigt och alla lider nog bara av att få höra "jag är så fet/ful/äcklig" och även av att få känna saker som "åh det här kan jag inte ha på mig, jag ser så tjock ut". jag påstår verkligen inte att jag är en av dom som inte har komplex. för jag tror nog att alla människor har det, åtminstonde ett litet.. något som man verkligen inte gillar med sig själv, men varför? man borde ju tycka så mycket om sig själv, för det är den man är. och alltid kommer att vara. ändå så ska man behöva lida, men en gnagande känsla i huvudet som bara plågar en inifrån. det är så dumt, alla dessa ideal.

värst är det när man hör människor som man tycker så mycket om, som är bland det absolut finaste man vet som säger "jag är så fet" "jag är så ful" "mina tänder är så äckliga" fast man inte förstår vad dom menar, för dom är så himla fina, bara det att dom ser saker på sig själv som ingen annan ser. vad är det som gör att man ska behöva se såhär på sig själv? för ärligt så är jag så sjukt trött på den äckliga känslan!

återigen, jag menar verkligen inte att jag inte känner såhär. jag är inget undantag, även jag har komplex så det skriker om det. (och det är inte meningen att någon ska ta åt sig av texten!) men jag har lärt mig att älska mig själv, jag älskar mitt innre, framhäver saker som jag tycker om. för att mindre och mindre behöva tänka på det hemska, det man bara vill bli av med. även om många kan tro att jag gör det så tycker jag inte att jag själv är perfekt, utan jag bara framhäver det jag gillar med mig själv. jag undviker att prata om det jag inte tycker om. för man vill ju inte att andra också ska behöva tänka på detta?

jag vet inte varför jag skrev detta inlägg, och jag vet inte varför det är såhär. man brukar ju säga att ingen är perfekt, men ska jag vara ärlig så tror jag att det är tvärtom. alla är perfekt för alla är som dom är! jag brukar säga till folk att "du är ju som du är" det dumma är att folk oftast tar det dåligt, men om någon skulle säga det till mig så skulle jag nog ta det som en komplimang, för det är ju just det man vill: vara som man är!

2 assköna låtar som passa bra, precis just nu!


the real group - varför får man inte bara vara som man e

joakim hillson - vacker utan spackel

kalle starfighter

men kom igen.. nu ska jag vara barnvakt till min underbara lillebror. tandlös är han också pojken, aja kanske borde koka lite makaroner satt han inte svälter, haha.


nähäpp, nu skulle vi tydligen spela wii. får ta detdära med maten senare då, hörs!


bring me back to the 60's

nej, jag har inte levat på 60-talet. men imorse fick jag däremot ett ryck att jag skulle klä mig 60-tal idag, så det blev det. hög midja och kort tröja rättare sagt + att jag gick upp ganska i tid idag så jag hann göra mig iordning för en gångs skull, hehe.

lovade jim att det skulle bli 90tal och spicegirls imorgon, men får se hur det blir med den saken, haha.


continuation

när jag ändå höll på och skrev om underbart så kan jag ju fortsätta med att vi lekte kroppsdel mot kroppsdel på livskurren idag. så jävla kul, hehe a vi hann med lite heta stolen också, spännande. åter igen mobilbilder!

panna mot panna, armbåge mot öra, knä mot lår (?) haha
 
knä mot rumpa, pekfinger mot näsa. ah mm, bra jobbat jättemackan!

och ja, påtal och underbart så vet jag en som är helt underbar! :

a, hörs och ses!


bara helt underbart!

okej, lite bilder på hur det ser ut i mitt nya underbara rum, obs. eftersom att kamerorna laggar och jag måste köpa en ny så är det mobilbilder! inte alls så vackert.





a, där ser man ju också att det är en ganska lagomt stor spegelvägg, underbart!
och så lite inne i garderoben:

aja, palla hålla på.


geografi

ja, just. ska leta fakta om 2 asiatiska länder, eller a, 2 länder i asien. är alla som kommer från asien asiater? det har jag funderat på.. har gått igenom nationella nu också inför nästa vecka, toppen. ser bra ut

RSS 2.0