äppelpaj med vaniljsås? taste it






scratch my back?

scratch my back?

jag älskar min nya, rosa, underbara, sköna, fina, mjuka, vackra, lena, snälla, gudomliga, heta, och heeeeeelt bedårande hello kitty pyjamas. (eller borde jag kalla det, används 24/7 klädsel?)

steiven, pablo och reinholds är glasögonlarvar!


tonight i've fallen and i can't get up

jag blir så jävla less!

imorgon är det nyår, jenny är bäst


this is the rhythm of my life

idag åkte pajen hem, vi körde henne till tåget... sen åkte vi till ljusdal för att kolla på skor, men köpte en tröja och ett halsband istället. måste ju trösta mig med nånting när jag inte hittar skor.. sen åkte vi och hämtade min bror, snosk, i järvsö.
nu ska jag och jenny baka äppelpaj utan äpplen, gott. eller nej, jag är mätt. men vi kan äta den sen? mja, mums. ikväll är min äldsta bror på tv btw, när han kör något random travlopp. heja han?

when it hurts so bad sometimes not haveing you here

utflykt i det vackra vita

idag har vi varit på utflykt, med skotern. vi åkte ner tilkl sjön och krillade svarta kalla korvar, mumsigt.. haha, jenny har också fått gästblogga, fint! jaja, nu ska jag kolla på brroke knows best med mina vänner. sen ikväll ska vi väl troligen hitta på något, eftersom att detta är johannas sista kväll.






det årliga badet är också avklarat! TJA


gärudamasster gässtblogar!

Hej bloggen! Det är Gäru her! Idag så har jag ätit körv mäd bröd vilket var mycket delikaterat må jag lova. Nog med trams, nu ska jag skriva hur mycket jag gillar min bror Reinhold (Stewy) För att göra denna process enklare så tänker jag göra punkter från 3-48.5 för annars så fattar inte Reini.. dum gulhårig wannabe blondin ni vet? hihi

3: Jag gillar min bror därför att han alltid bajsar med dörren öppen. Stanken är dock inte bedårande..

9: Jag gillar min bror därför att han alltid (och då menar jag alltid) äter som en häst! liksom vad ska jag äta? är en ganska vanlig fråga här hemma. Till svar så får jag bara en grymtning och en spottloska i ögat.. trevligt trevligt

17: Jag gillar min bror därför att han alltid bestämmer över lilla lilla mig. Slavarbete på högsta nivå!

27: Jag gillar min bror för att hans rastaflätor från de bakre regionerna kittlas så skönt när man försöker sova.

36.7: Jag gillar min bror för att han aldrig säger snela saker till mig. Det hade ju vart ganska jobbigt!

48.5: Sista män intä minst! Jag älskar min bror för att han alltid er en rulig figur, dock inte omtänksam eller snäll, men det är sånt man får ta..

Åh jobbigt. Nu var jag känslosam igen.. damn..

/ Din tvillingbror (även fast du är ett halvår äldre än mig) Steven


fbeohk julafton

ja just det, idag är det den 28onde, som betyder fbeohk jul! hel awesome, vi har hunnit med traditioner som att åka skoter, äta julmat, kolla på film, äta godis, ha julklappsutdelning och mysa med tomten m.m

björnfittorna var på

-||-







snel tomte!



invigning av hello kitty! yeeees

nu ska vi dra oss iväg och basta, tja


åh det var väldigt längesen jag kände såhär

när vi vaknade så var lille erica och jag lite glada och tog oss ner till gävle, för att gå på stan och möta mina bebisar! underbart, jag har saknat dom.. men nu är dom här och vi ska leka, som attan! imorgon är det julafton.


"ser det ut som om jag sover nu?"



träffade en polare på station

och träffade en annan gammal polare, myste lite med bocken en stund

och även en tredje kom, hatar henne


hahahahahaahahah

NU SKA VI LEKA! TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


bastubad

det blev till att bada bastu igår, efter att vi vart hos lings ett tag. sen åkte vi till lägenheten och sov, jag erica kim och angelica. hehe, vi som inte skulle upp och jobba kllockan 01.00 satt uppe och kollade på sugande skräckfilm.. inte bra. jaja




det var det.. mja

give me your love
give me all of your love
I'm the one for you


kalas

eftersom att bitte fyllet år och det blev lite kalas hos lings, så blev jag tvungen att gå hem och nyta om. alla klädde upp sig medans jag gick runt i jonas sunkiga mysbyxor, hehe. så jag gick hem och fixade mig, och nu är jag väl påväg tillbaka dit strax.



GRATTIS BITTE 60 BAST, världens skönaste mormor?

jag ser det snöAR JAG SER DET SNÖAR

oj herre min skapare, det är snöstorm... jag gillar inte det, för bara för det så ville inte mamma åka med mig till valbo.. dumt. jaja, jag ska nu tvinga dom att ta fram sparken till mig satt jag kan ta mig bort till erica, och mysa litegrann!
först borde jag nog utrusta mig med lite kläder och gå upp ur sängen.. jaja

nu ska bollen in i mål


paket

nu ska jag öppna juleklappar, igen :D
hos mamma denhära gången, awesome!!!!!!!!!!!!


JULETID, STILLA RO OCH FRID

jag har nyss laddat in musik på kalles nya mp3.. det gick skit bra, och jag hittade låten jag tror på oss på pappas dator, den är underbar och den påminner mig om amina, massor.

om en timme ska jag åka till tåget, satt jag kan åka upp och även träffa min mor såhär i juletid.. jag kommer ihåg första gången mamma berättade att hon inte skulle fira julafton med oss, att hon istället ville vara hos jonas. jag blev så arg, så ledsen och så besviken. men det var nu några år sen och det är inte en så stor grej längre, jag får ju åka och träffa henne sen, och det skadar väl inte med flera julafton.. hehe



nu ska jag kila upp och sminka mig, TJA


ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få

mja, kan vara sant.. kanske inte, det beror ju helt på VAD man önskar, väl?
förut har jag alltid tyckt att julafton har gått jättesakta och att en minut har varit en evighet, men i dag har det faktiskt gått fort! och nu är min julafton nr 1 avklarad, blir väl en 2-4 till. men det är ingenting jag lider av, det är ju ganska trevligt, trots allt. har man flera släkter och stora såna, så blir det ju flera. men det gillar jag (y)
och jag ska inte klaga på denna heller, har haft väldigt trevligt faktiskt, och jag har tex fått en resa till egypten, åker den 19de januari. så se upp nu alla kuridutter, nu kommer jag.

imorgon åker jag till järvsö, och får träffa hjärtaaaaaa, erica och kim! NAJS, och så mamma & jonas förståss!

kalle anka/anna anka, om en timme och fem minuter!

julaftonsmorgon är alltid lika mysig, har nyss varit och ätit julfrukot hos rolf & agneta. men jag har fortfarande inte någon julkänsla, jag kanske borde lägga julklappar under granen som nyss blev uppställd? hmm. istället för att sitta här. ska busa lite med kalle kanske, eller ringa mamma? finns mycket man kan göra! jaja, nu ska jag leva livet på julaftonsdagen. börjar med att ta ner julklapparna från mitt rum. aja, kom på att jag ska gå och duscha och byta om nu istället.

btw! GOD JUL ALLESAMMANS

en dag som denna är det bäst att man ser upp för flygande paket!

CHRISTMAS EVE, också kallad julafton

just nu firar jag jennifer och jim julafton! "nu kommer det tomtar" YEAH
nu ska vi faktiskt åka hem.. och sova tills det blir riktig julafton och inte bara klockan är efter 12 julafton

betyg vare här

mja, eftersom att jag skrivit så mycket om mina betyg förut. och allt vad jag har hoppats på så tänkte jag att jag kanske även borde visa dom, nu när jag fått dom. och okej, jag är rättså nöjd, för jag har höjt mig iaf. jag är duktig! (fast jag sänkte mig i bild och biologi men sånt får man leva med)

8 vg 9 G.. bra evelina

för ett år sen & nu!

aja, nu ska vi åka iväg.. tjaaaaaaaaaaa

tjugoandra december!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ojoj, hade fullt upp igår, först åkte jag till skolan och fick betygena m.m sen så åkte jag raka vägen till amajna! :D hon är då bra snygg, sen åkte vi till sjukhuset efter några timmar och uträttade ärenden, direkt när jag kom hem sen så åt vi sen åkte jag med pappa och kristin till gävle sen valbo. satte haha, jag hade lite busy time. btw så gick jag och la mig när jag kom hem, satt jag skrev då ingenting. förutom när vi va på mediamarkT förståss. (haha)
aja, bilder:

rosa panterN

risig bild?

snygg tjej

söt tjej @ snygg

roliga tjejer @ heta

haha, jag är så rolig.. även om det typ bara är jag som inser det humoristiska i tex detta inlägg. haha TJA

mediamarkt

är i stan med pappa och kristin, haha. är på media markt just nu och jag vill ha denhär datorn! OMG!

fail att jag bloggar på en affär, på en dator som inte är köpt. ses

it's random, it's funderingar

seriöst så känner jag mig textless just nu, vet inte alls vad jag ska skriva. vad finns det att skriva, vad finns det att tänka på? egentligen är det en hel del. men jag pallar inte, pallar inte bry mig just nu. borde jag gå tillbaka till det vanliga? det kanske är sån jag borde vara egentligen.. ja, dom säger ju det. men hur ska jag veta vad ska jag göra? jaja, det löser sig. det enda jag kan säga som jag verkligen vet är iaf att jag inte tänker ha det såhär någe mer, för det är bara skit och det sabbar dina chanser. totalt
äeeeeeeeeeeeeh, kör på bilder istället


yellow submarine, usch vad jag disslike

"jag älskar dig evelina!" "åh evelina! jag älskar dig med, det vet du ju!" <3


'n' that's why i really don't care

haha, palla. varför gör jag bara inte som alla säger, det vore så mycket bättre? jag bryr mig ju ändå inte längre, eller gör jag det? inte vad det känns som iaf. åh, livet var ett disco. nat

aja, fett chill att det blir lov imorgon iaf.
börjar 8.30 fikar, får betyg och slutar 10. waste..

känns också konstigt att det är julafton om 3 dagar, seriöst.. 3 dagar? känns inte ens som om det är december än, förutom all snö. eftersom att tiden bara springer iväg, omg. om 4 dagar åker jag tillbaka till järvsö, om 6 dagar kommer jenny och johanna sen om 7 dagar är det fbeohk-jul. underbart!
fbeohk-julen 2008. världens bästa j&j


in the end everybody walks all over you

jag är hemma! i tierp. nu är det bara 2 skoldagar kvar, känns bra. för jag vill inte mera, inte mera skola. men nu är det bara imorgon och sen är det tisdag då vi kommer och fikar och får betygena, sen sticker hem igen. mums! jag ser fram emot att få mina betyg faktiskt, även fast jag inte är säker på att dom kommer vara så mycket bättre, men jag hoppas. och tror(?)

AJA, nu ska jag kolla om paradise börjar snart! TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


vi komma vi komma från pepparkakeland

jag och erica ling ling har nu varit riktigt duktiga, vi fick ihop ett helt pepparkakshus. fast det var lite svårt i början.. hehe
och nu snöar det som bara attan!

frosten på mitt fönster är vacker! synd bara att min kamera inte vill fokusera

till en början did it look like this.

och snön föll ner



hm, en viss var nog lite mer nogrann än en annan ;D
evelina<3erica

fresch!

all right fellots


varför vill man alltid ha det man inte kan få?
varför måste man alltid tänja på alla gränser?
varför ska man försöka vara någo-t/n man inte är?
jag är jag, ingen annan. för jag är perfekt som jag är, så det så!

no time for losers, cuz we are the champions

jag har varit borta hela dagen lång, ojojoj. och natten med.
det kanske låter bekant att jag skulle gå över till erica och kim igår, det gjorde jag också. efter att tajzen och ärska kommit hem till oss. men sen så gick vi till lings och lite väl sent på kvällen så skulle kim och erica ner och sova i järvsö i lägenheten, så det blev att jag åkte ner dit dåla igårkväll.

imorse åkte dom på begravning, men jag tyckte att det var lite för personligt för att följa med.. så jag låg kvar och sov i lägenheten istället, och efter ett tag fick jag även sällskap. hann upp på sidskogen i en halvtimme sen skulle vi ner på bio igen, haha. så jag var hem och duschade och böt kläder, sen vare bara att sticka igen. jaja, nu är jag iaf hemma! sitter här i sängen och funderar på vad som hända skall, imorgon.


stötte på en väldigt söt liten byracka!

och faktum är att mitt hår inte är så gult längre! toppenbra

i find a million ways to say i love you


hey baby
kom, kom och va hos mig


I'm dreaming of a white christmas

jo men visst är det vitt ute, det vill jag lova att det är.. här i sidskogen är det dessutom 25- SÅ JÄÄÄVLA KALLT! snart ska jag traska iväg till erica och kim, så får vi se vad helgen har att bjuda på. tror jag drar med min bror också.

det var då inte nådigt hur jag frös när jag skulle promenera hemmåt!




ja, nu är det minnsan vitt och kallt. tur att man är utrustad!

SMARTAST I STAN

jag har 122 i IQ! shit vad jag är braaaaaaaaaaaaaaaa. jag är så smart, jag vet jag vet. och för alla tvekare så gjorde jag testet på mensa.se

alexander är inte lika smart som jag! fast han fuskar, och får hjälp av marcus och mejier.


I give my own time, I give my whole life

alltså, busy woman. hela veckan har varit busy, idag har jag varit i stan sen i gränby med mamma. satte kom hem nu, haha. vi åt på någon as sjaskig restaurang, påminnde mig as mycket om moe's i simpssons. satt liksom 3-4 gubbar där som verkade vara värsta stammisarna som hängde där jämt, sen när vi kom var det som om dom inte haft gäster på flera år. ah, förutom stammisarna då. haha! fett kul.

aja, nu är jag iaf hemma och fick ett sms av mattajz idag om att han tänker komma till skogen i helgen. ROLIGT! då får jag träffa 2 av mina absoluta favoriter. 4oktobrarna, oskar och tajzen! wunderbaro!

oskar mattias och ärsk! toppenbra

nu ska jag ringa erica satt hon inte blir alltför sur fatt jag ringer för sent. TJA

highscore

jag har varit hos amina idag, därför jag inte har skrivit. jag blir så arg på mig själv, varför får jag dåligt samvete när jag inte skrivit i bloggen? som om nån annan än jag bryr sig liksom.. haha!
aja, jag har iaf varit hos amina och lobelt och lekt med dom. najs, eftersom att jag saknat min edwind en hel del! skärpning på oss. haha igen!

edwind och egon i sina bästa dagar.
eller nånting sånt, haha

last for tonight

okej, nu har jag lovat mamma att stänga av datorn och gå upp och plugga... däri ingår det även att kolla på film, ringa några samtal och mja, att plugga.
ville bara säga en sak till, som sagt så färgade jag och jenny mitt hår igår. utväxten skulle bort, och nu är det helhemskt, jag ser jätte plastig ut... helt gult upptill :( makes me sad

syns kanske inte på bilden men

-

OCH GUD VAD JAG SAKNAR OSKAR! &WIKTOR..
jag förstår det inte, enda sen barnsben, sen jag föddes så har vi alltid levt ihop. träffats varje dag, alltid bott på samma ställe. faktum är att jag bott mer ihop med dom än vad jag gjort med pappa eller mamma. eftersom att jag alltid bott hos mamma ibland och pappa ibland, men dom har alltid varit med mig, vart jag än har bott. jag förstår inte att allt bara försvinner så fort.. nu har jag inte träffat oskar sen höstlovet och wiktor typ nån annan gång i oktober, vad är felet? varför ses vi aldrig mer? oskar bor 50 mil ifrån mig och wiktor 20 mil åt andra hållet. först blev jag sur för att oskar gick kvar i gävle ett år, för att jag ville att han skulle flytta. men nu, sen när han i somras kom och sa att han skulle flytta upp ändå blev jag jätte arg, jag kände mig så besviken, och nu? nu träffas vi aldrig längre. grejen är den att jag saknar dom så mycket mer än vad som märks.. dom lever sitt liv nu och jag lever mitt? vi är inte längre lika stor del av varandras liv. men så kanske man inte borde säga? ni som alltid varit mina förebilder, mina idoler!
jag hoppas och tror iaf att jag kommer få träffa oskar i helgen, vilket det egentligen var jag skulle skriva. och jag saknar honom så grymt!

 <3


let it snow, let it snow, let it snow

egentligen skulle jag åkt till pappa idag för att vara barnvakt. men så blev det inte, emma följde med mig hem och tog ett bad istället. efter all snö.. när jag och jenny skulle till skolan imorse fick vi konka hela vägen med snö upp till knäna. jobbigt! sen när jag kom till skolan blev det ju inte mycket bättre, eftersom att det är första snön och även en hel del snökrig. YUMMIE!

nu har emma åkt hem och jag sitter och väntar på att mamma ska komma. hm, hon borde komma snart. lets see vad kvällen har att bjuda på, troligen kemi.
en sak till.. mitt hår är gult


pyjamasparty @ mitt place

från och med nu har jag och jenny börjat vårat pyjamasparty, eftersom att morsan är bortsprungen ikväll. hehe, den har mycket att bjuda på.
*pizza
*musik
*hårfärgning
*moviemaking
*lilla jönssonligan
*filminspelningar
*karaoke
*bubbelbad
m.m
VÄLKOMMEN!
här är en av favorit pyjamas låtarna!

MVH bbb, kom över ni bara

måndag 14/12 gru er her okk lekaliserar

ah tja
hemma från skolan nu. toppenkul. tänkte bara säga att min dag har varit väldigt lovande trevlig. lina hedlund fyller 15 år idag också, grattis. nu ska jag och jenny hädanefter ha pyjamasparty hela kvällen, kul som fan! promise.
jusste, vi dansade vals på idrotten. men innan vi hann börja med det så kom kameran fram en stund.
ps. jag och alexandstjärt är BÄST på att dansa.

leker tunga

random

och så min ängel, josef. haha

och en sak till, jag hade på mig mina favoritbyxor från 6an idag! (y)


oh gud, kom!

solstorm var en skum film.
imorgon sätts betygen!
godnatt

pic's by the weeeeeeekend


coola cillar, väldigt roande bilresa sådär i natten.

väl framme träffade vi på en gammal vän, råbävaren.

random fredagkväll på väddika, traditionella bilder och sleepover i relaxingrummet

en lördagförmiddag i duschrummet med bbb.

random lördagsabilder på söt släkt



och slutligen, en söndag vi sent kommer glömma!
MVH: bbb- bensinbröderna baxter


jag känner mig hemma-a-a-aaa!

nu har jag finally kommit hem från en minst sagt roande helg, skulle vilja säga att det har varit mer än bra. ja, med min älskade släkt har man aldrig tråkigt, eller ah, iaf inte om jenny är med. haha! eftersom att jag och jenny är minst sagt lättroade så gjorde vi helgen till det bästa. och eftersom att jag fått mig en ny videokamera så vill jag lova att vi har roat oss. oj-oj-oj, hahaha! en del bilder och filmer bjuder jag troligen på. men inte just nu för överföringen till datorn är ganska seg, men snart så!

min morfar är bäst och han fyller 90 år idag, på självaste luciadagen. han är så söt satt jag bara vill gråta när jag pratar med honom, men det känns så skönt att få prata med honom ändå. vi alla älskar honom så högt på jorden, det är nånting som är säkert och som vi inte håller inne. för det märks, att han har en stor del i allas hjärtan, åh käre morfar. GRATTIS!? <3

ta dig i röven transtila

lots of love


kort och gott, behövs inte mer

ville bara säga att jag blir borta nu, vet inte om jag kommer ha någon internett dosa med mig så det kan bli lite pyrt med update. inte kul inte kul.
nu ska jag ta ett powernap, packa, hämta jenny och sen åka iväg.

lots of love


I can't do this all on my own.

hur många gånger ska jag orka ringa? hur många gånger ska jag behöva offra mitt mod? hur många gånger ska jag klara av besvikelsen? hur mycket ska jag egentligen orka med? hur många gånger ska du göra såhär? hur mycket är det egentligen som jag gör fel?

tillsammans är vi starka. men ensam är till och med jag svag.
vissa dagar önska jag att jag aldrig börjat älska dig,
men ändå så kan jag inte komma på en enda lösning om vem jag hade varit då.


lusse lelle lusse lelle, både herre och fru

åh herregud vad det har varit en bra dag, bortsett från vissa saker. men bättre ska den bli och yeah! som sagt så hade vi lucia imorse, och sen fick vi kolla på bio,heh. och jag fick även reda på att det är MVG på mitt PM! jag är så jävla glad.

familjen och jag

en traditionell familjebild..

hej stjärtegossar slår i glasen och låt oss lustiga vara

nu tändas tusen juleljus.. lala

söta flickor

du är den sötaste som finns, du är den finaste jag vet

min lillebror har nu blivit stor.
han har lyckats tappat två tänder.
dom ramlade ut och han höll dom i sina händer.

sötast i världen!

bäst bäst bäst

söt fjortis unge "asså det där var fett coolt asså"

när jag kom till skolan så skrev jag 2 prov och asså det gick ju fett bra asså.
för övrigt så var payman och hälsade på + att det var lucia hela dagen. kul men drygt! YES!

nu ska jag åka till kyrkbyn och kolla på en annan lucia. hare bra haaaaaaaaaaaaaaaaaay

oh i miss you babe, and i dont want to miss a thing

jag saknar min erik, massor. men just nu håller han hus i nedre delar av sverige, fast han brukar vara i de övre. och jag är hemma i tierp, utan honom. men i helgen fyller min morfar 90år och det blir slåktkalas och grejer för hela slanten, och jag hoppas så innerligt att min älskling har tid och ork att följa med. aja, visar sig väl vad han skaffar sig för planer!

jag kan inte tänka mig, 90 år. tänk så mycket man har varit med om då, så många förändringar, så många upplevelser, så mycket kunnskap. min morfar, min superman, och jag saknar honom så hårt. jag sakanr att vara liten och kunna ligga och trycka i gropen i hans säng. jag älskar dig, morfar! <3

snart börjar paradise hotel, inget jag tänker missa idag iaf. alla ormar och råttor, och så franceska såklart. som aldrig gör något fel, host! haha


no i don't believe you
when you say don't come around here no more
i won't remind you
you said we wouldn't be apart
no i don't believe you
when you say you don't need me anymore
so don't pretend to
not love me at all


kock och barnvakt

på samma gång, ojojoj vad jag är duktig. just nu så håller jag på och lagar någon av kristins delikatessen till min familj, som idag består av kalle och pappa. samtidigt som kalle och saga är uppe på rummet och leker. LATJO
aja, egentligen så har jag inte alls mycket att göra just nu. förutom att skratta åt mig själv och dom roliga bilderna jag tar med pappas cam! ehe
smakprov:

hehe fett ful

jag är solen, really!

rescue me?

nu blev du rädd va?

tjena snygging

a, jag är ju SÅ rolig!

snart kommer tomten, så kul, så kul, haha fett kul


nu känns det att det snart är jul i bäcklösen. eftersom att bocken brinner spelas non stop igen vilket betyder julstämning till 1000! en av världens bästa jullåtar om du frågar mig..

när halmbocken brinner då blir det kul
när halmbocken brinner ja då är det jul
när halmbocken brinner kommer tomten snart
och brandkår'n med jättefart

lets get happy and lets be gay

ååååååååh, jag älskar mitt PM. det är klart och jag älskar det! jag älskar ATT det är klart. helt underbart, 10 datorskrivna sidor av evelina. underbart! mjaaaaaaaaaaow.
nu har jag börjat fått lite ont i armen också, hm. och kalle och kristin har bakat saffransbullar och lussekatter. ska jag orka smaka en? mja, kanske en liten. det visar sig, jag har ont i magen nu, igen. attans. jag har heller ingen aning om vad jag ska skriva, kanske jag borde göra geografi fördjupningen också nu när jag ändå är på gång.. skulle vara skönt att få den gjord, aja. visar sig.

nu kan denhära boken rent utsagt slänga sig i väggen, för jag är trött på den!

söt tjej, haha

söt pojke, världens bästa lillebror.<3
 ibland

it's my life, it's now or never. i aint gonna live forever

åh, jag var in i kalles rum och hittade ett skärp som jag gillade, men jag var tvungen att ha det i yttersta hålet, lite litet kanske.. eller så är det jag som är för stor, hehe. för övrigt så är jag nu på sida 7 på mitt PM, överlycklig. eftersom att det ska vara högst 10 så är jag snarre klarre. YES!
och än så länge känner jag ingen biverkning av sputjäveln, var asrädd innan sen känndes det inte ens. snacka waste of rädsla.


skolaaaaaaan är coooool

skoja bara, hehe. fast just nu är det rättså coolt. vi sitter i datasalen och har rätt kul. spelar ganska roliga spel iaf. men emohunter funkar inte på min dator, det gör mig ledsen. det funkar på alexanders dator, fast han suger. klarade bara att skjuta 44 st. sen böt han ner sig från fjortis.se till jesper.nu och så sitter han och spelar något motorcykel spel istället, sucker!
hejdå kompisar! nu ska jag snart sluta, åka och hämta kalle sen ta spruta

all i want for christmas is you, baby

vart är min ängel? ring mig.
det är paus på paradise hotel just nu, måste alldeles strax kila ner igen. hehe
imorgon ska jag ta svinsprutan, eftersom att alla tjatar så hemskt.
och jag har skrivit om det jag råkade radera förut idag, helt utmattad.

lots of love


7/12-09, lite trött tjej


varför drar man på sig myskläder så fort man kommer hem?
svar: för att man är trött och fryser
varför är man trött och fryser då?
svar: jo för att det är vinter och för att det är så mycket av allt
varför är det så mycket av allt?
svar: jo för att lärarna ger oss en massa läxor, prov & uppsatser
varför gör dom det?
svar: för att dom gillar att plåga oskyldiga människor och tvinga dom på att välja mellan fritid och bra betyg..
varför tänker jag på detta?
svar: för att jag är en nolifer som sitter hemma och ska göra allt som lärarna vill att jag ska göra.
varför pallar jag ens skriva ner det..
svar: inte värt att svara på

hade en liten diskussion med mig sjäv nyss. trött på allt detta nu. nu måste jag ut med hundskrället också, herregud.

helvetes monkeyfist

aaaah, så jävla arg. här sitter jag och ska lämna in ett PM på 10 sidor om tre dagar, så när jag har skrivit hur mycket som hellst råkar jag radera det? vad är problemet. jag dör! FAAAAAAAN!
arg tjej


*


fly with me to the sea, the sea of love.


damn you'se a sexy bitch

åh, min mamma är så söt. just nu sitter hon i rummet intill och skrattar till parlamentet så att hon kluckar alldeles sött. jag älskar henne! tänkte ha lite myskväll med henne nu, hmm, hon hämtade mig i gävle och tröck i mig pizza. gott med illamåendepåverkande. aja, jag överlever. om fem minuter ska vi kolla på film, BYE!

imorgon ska jag till skolan igen, disslike!

Yes I can see her
Cause every girl in here wanna be her
Oh she's a diva
she's nothing like a girl you've ever seen before 
damn you'se a sexy bitch


dont stop me now, because I'm haveing a good time

haha, så jävla kul!

åh jag är trött, vaknade typ nyss. jag gillar verkligen att sova, nej förresten.. jag älskar att sova! mhmmmm! men nu sitter jag här, först fick jag gå upp klockan 7 för att ge erik sällskap vid frukosten.. han skulle iväg och fiska.. klockan 7 på en söndagmorgon!? säger ju det, dom är galna. aja, snart ska jag åka med GB ner till järvsö och se på järvsös lucia, sen gå på nån marknad, igen. haha. sen tar jag tåget ner till gefflet och möter mamma så ska vi ha myskväll hon & jag! (Y)

<3

in that kind of movie

lånade en film av GB som jag tittar på nu.. den man älskar, bara hemsk.  jo visst, lite bra men ändå hel hemsk film, jag har redan gråtit 2 gånger. och det är en halvtimme kvar, hur ska detta gå!? usch.

nu ska jag se vad slutet har att bjuda på. TJA


TJA

looking back on where we first met
I can not escape and I can not forget
baby you're the one who used to turn me on
you can make me whole again!

dagens låt, vilken vi alla har gått runt och nynnat på hela dagen. ganska mysig låt. ja jag gillar den! nu så ska jag ha ett kort litet show möte efter skolan sen ska jag åka till järvsö. eller gävle? aja, ses. & jag gjorde ett biologiprov imorse, gick sådär VG kanske. synd eftersom att biologi är mitt MVG ämne :( aja..

btw, jag saknar amina och jag är dålig på att höra av mig!


twinkle twinkle little star, how i wounder where you are

vi var på hälsoäventyret idag med skolan, det var väl okejkul, men det uppfyllde inte mina förväntningar. men whatever. man kan ju inte förvänta sig så mycket heller. känns lite spännande att jag ska jobba imorgon också, ska servera julbord fö 50 personer denhra gången. men det klarar jag. andvänd karisman och ett sött litet léende, det kommer man riktigt långt på skulle jag vilja säga.


riktigt mysig tröja, men jag har inte använt den mer än 3 gånger även fast jag haft den i ett år.. varför?

och som sagt, jag var och tittade på luciatåg hos F-1-2an på kyrk. riktigt söta kan jag lova. alla lucior, tomtar och så min lille stjärngosse. han ska då alltid vara värst, och det är han ju också. inte en tvekan om saken, han är min bror!

haha, hela altet började med ett förband. signhild, viktoria och anna. söta kvinnor!

en hel barnaskara.

min lilla gullebulle <3


televisionen

det är glee på tv. helt underbart! brb!!!!

fotografen själv får lite reklam

min lillebror är så sjukt sjuk.. i huvet! ibland iaf, haha. hittade lite bilder på kameran.
pic's by kalle 6år:

karriär som fotograf?

I'm so happy I'm so glad that I've got you
I'd ike to thank you, and thank you means merci
merci, my little way of saying thanks
merci, for being you

och jag, jag har tvättat min spegel.. idominhjärtat är gone!

dale a tu vida una fiesta sin final, llenada de mi!


hey girl, you aint nothing.

imorgon ska vi på hälsäventyret med klassen, ferre najs! efter att vi kommer tillbaka blir det lucia träning, ganska välbehövt tycker jag. efter att ha gjort det så ska jag titta på lillebulles lucia. ganska sött brukar det vara! :)

haha, en sak till. en i julkalendern heter flink !!!!! hahaha, ny member?!


jag hör inga ord men jag kan tyda dem ändå

jag blir galen. ett mobilnummer har 10 siffror, ett hemnummer nära har 5 siffror, ett hemnummer långt bort har 9 siffror. men även fast det tar ca 4 sekunder att slå in de där 10 siffrorna så känns det som en evighet. man hinner tänka och oroa sig så himla mycket mer än vad man borde. och ändå så oroar man sig oftast i onödan, för när man väl pratar brukar allt vara bra. eller?

it's like a frozen endless road.


life is what you make it, so come on

fifasen, ännu sitter jag vaken fast klockan är mycket. blir så när man får en massa uppsatser att skriva. har 2 nya att göra denna vecka.. och så har jag 2 prov på fredag, aja. jag grejar det.

och jag är hyperlycklig, in fact. IDA OLSSON har blivit framröstad till järvsös lucia 2009, och det bara känns så himla bra i hela mig!? är jag normal? svar: nej, men jag tycker att hon är värd det! underbart! grattis hjärtat.

känner faktiskt att jag måste få lite sömn nu.. har ont i magen också efter att jag ätit sockerkaka, inte bra. GODNATT


jag och järvsös lucia, känner mig stolt över henne.


oh du snygga kvinna!


kör satt det ryker, morsan e okej!

hej mamma, jag vill nu förmedla saker till dig som jag inte orkar ringa och säga.
jag har fått tillbaka några uppsatsen av henke, i historia religion och svenska, i svenskan skrev jag en novell och jag fick VG på den, i historian fick jag tillbaka provet jag skrev igår, jag fick 23/28 på det. i religionen fick jag tillbaka två uppsatser som jag fick VG på mitt referat & G+ på min vem är gud? grej. ovanligt bra för att vara jag, jag är väldigt nöjd. du borde uppskatta detta! :)
jag älskar dig, puss & kram vi ses nästa fredag om inte tidigare. puss/ din enda och bästa dotter

haha, jag vet att jag är tönt, men sånt får man leva med. jag ville bara skriva dessa saker och det vore ju trevligt om min mor kunde läsa det. eftersom att vi inte kommer träffas på ett tag. nu ska jag ha min sista lektion för dagen, engelska. sen hem och skriva PM.

RSS 2.0