KOMPISAAAAR

hej, jag saknar er, allihop! idag har vi 2 veckor och 6 dagar kvar i englands marker.. hehe tror jag kanske ska beretta lite..
vi gar i skolan alla dagar i veckan forutom dom vanliga, om ni fattar.
vi har typ 2 aktiviteter om dagen hela tiden och fullt upp hela tiden har typ inte ens tid over till att sova. men det gor inget. alltso, jag har borjat trottna rejelt po maten ockso, usch. flingor rostat brod toast och snabbmat.. vi fick olika pajer 3 dagar i rad ;o herregud!

har ar en lank till varan resedagbok, ifall ni vill lasa vad vi ar med om:
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=262762

nu ska vi aka ivag och surfa :D hejdaaaaa

redo för avfärd

här sitter jag nu, nyduschad och redo att åka iväg.
nje jag ljög, nyduschad är jag men inte redo. jag måste packa om igen för hundrafemtioelfte gången och så måste jag fixa och tydligen äta och blablabla. men inatt ska jag till arlanda, det ska jag!
jag hör väl av mig här, annars finns vi på resedagboken.. singpau tror jag vi har som användarnamn där, den uppdaterar vi väl så ofta vi kan. men nu har jag fixat kamera och allt skit städat huset inklusive mitt rum, som kalle ska flytta in i när jag är borta. i hopp om att mitt nya rum är klart när jag kommer hem.. hehe. men nu orkar jag inte skriva mer, har endel att göra!

puss sverige!

17 17 17! :D

hehe tja, jag kommer inte ihåg vad jag skrev sist. men igår var det iaf filmkväll på metro. jag träffade mina kära därifrån för sista gången innan jag åker. erik åkte med hem och sov hos mig! det var najs, jag har inte sovit ensam mycket alls på senaste tiden, och damn i like it.
jag beklagar alla singare att jag inte kunde komma igår, jag hade fullt upp av att gråta och ta farväl av min älskade porslinsgubbe <3
om ca 1 dygn och 6 timmar ska vi samlas på arlanda, och jag kommer sova mkt av den tiden vill jag lova. satt det är typ alldeles strax jag åker, oskar kom nyss och tog farväl av mig med massa kramar, hans tröja och kort har jag iaf med mig! lika bra att jag har med mig saker som dämpar hemlängtan! men jag är jättearg, bagaget får BARA väga 20 kilo, det är värdelöst att packa 20 kilo till en månad, jag skulle vilja säga att jag har packat om mhelt 4 gånger och plockat ur massa saker ännu fler gånger.. inte bra!
tror jag borde skriva en avslutande mening, och den tillägnas erik!
för tänk vad fort tiden går, det har redan gått en månad sen det blev "påriktigt" & du är helt klart det bästa jag vet, älskling! <3
jag lovar att hälsa till crippe cool från alla :) hehe


3 dagar.

enligt mina beräkningar är det nu bara 3 dagar + en natt kvar tills vi åker till england.. omg, jag får ont i magen..
erik är här.. han är och pratar med mamma ute i köket, tror jag ska gå dit och kolla vad dom pratar om, om jag orkar pallra mig upp ur soffan ;) alltså. jag kom till sidewood igår, the city duvet! men jag får inte tag på erica.. måste kolla om hon är hemma idag, erik ska jobba :( imorgon med. jag som åker till tierp igen på onsdag, får se hur det går.. sen blir jag borta en hel jävla måad, eller ah, 27 dagar typ.. aja, jag ska se vad dom gör, börjar lukta mat nu också, usch :(

attans balle

tänkte ta tåget till erik vid 9. men inte då, mamma väckte mig halv 10. smart, då vart det inte erik på dagen för mig inte, nej för då var jag tvungen att åka bil upp med jonas. det kommer då inte bli än på ett tag, dom är hos morfar.. jag orkade itne åka med dit, det är bara jobbigt, att se honom bli glad satt han börjar gråta och sen inte veta vad man ska göra, det är bara hemskt! men sen kommer jag få så mkt skuldkänslor också, tänk om han inte är kvar när jag kommer hem från england, så var jag inte dit nu.. då skulle jag få så mkt skuldkänslor, att jag inte var och hälsade på honom dendär sista gången. han är ju så klen nu så man vet aldrig... fy, jag vill aldrig bli gammal!
övertalade jenny så hon kommer hit snart och är här tills dom kommer hem från mårfar. men jag skriver väl snart igen nån gång.. tror jag

för övrigt åker jag till england, isle of wight, ryde på torsdag-fredag natt. 05.25 från arlanda, eller nånting sånt.. kollade upp detdär på google, och tanten som vi ska bo hos bor ute vid kusten bara nåra hundra meter från as fina stränder! så najs

kunnat ge och kunnat ta

jag hittade låten!
 jag mår illa. så illa så att jag vill sätta fingrarna i halsen och spy. men jag vet att det inte funkar. senså vet jag inte varför jag mår illa. känns som om jag ätit ett godisland, fast jag inte ätit mycket alls. av avund, av besvikelse, av saknad, av förolämpning, ja jag känner mig förolämpad. fandethär var inte meningen, det var verkligen inte meningen...
du ska veta hur mycket det tog för att jag skulle våga gå fram.
 men det är lugnt, jag var beredd på att inte få något tillbaka.
jag vet att du tycker det är jag som ska ta nästa steg, men jag vet inte om jag kommer orka det.
året vi hade var underbart, tycker jag. jag vill inte ha ett slut på den tiden, trots allt så sa vi föralltid!


förlåt amina!

hejdå erik

aja, igentligen ses vi igen imorgon men hejdå iaf.
som sagt, jag har sommarlov nu. erik åkte nyss hem, & lämnade mig ensam i gävle. jag hade 2 timmar tills tåget kommer satt jag gjorde det bästa av stunden, köpte choklad och en datortid. vad annars kan man göra en dag som denna.
jag vet jag vet, patrik isacsson spelar där ute, ca 200 meter härifrån men tusan jag har redan gått förbi där en gång. orkar inte stå och lyssna på han. även fast dendär blå låten är ganska bra.. och den hära hm, vad heter dedn..
hos dig är jag stark, hos dig e jag underbar
hos dig har jag allt
men när du inte ser, och när du inte hör
säg nu hur du ser mig,
jag undrar om du:
kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna dig som jag
vågat bygga på nåt nytt
jag undrar om du
hade kraft att ge dig av
eller mod att stanna kvar
allt jag kräver e ett svar
lalalalla
vad heter den? xp jag gillar den låten starkt faktiskt...

aja imorgon så följer förhoppningsvis jenny med ut till morfar sen till jonte.. hon har endel att berätta för mig ;) sen åker jag vidare till järvsö och min älskade erik! måste boka lite ensamtid med erica också... har inte blivit någon sån på väldigt länge. blame it on the boys brukar jag säga.

du vet att jag saknar dig

HEJ SOMMARLOV

hej sommarlov
hej erik
hej england
hej frihet!

yes, showen avklarad

9 dagar kvar till England.
och ja, idag spelade vi upp showen, äntligen! kan säga att jag har längtat efter denna stund och att det är jävligt skönt att slippa vara i aulan va 2 timmar om dagen och få dunk i pannan.
var i skolan 7 imorse, fyfan vad duktig jag är som var uppe så tidigt, jag är stolt över dig evelina!  första uppvisningen var klockan 9, den gick hyfsat bra och sen var nästa halv 11, den gick ännu bättre. efter att vi städat ur aulan och gjort allt klart där så gick vi tillbaka och städade skåpen. känns skönt att det blir sommarlov snart..
imorgon ska jag vara vid skolan 9-10 nåt tag och bada eller göra nånting, sen fika och få betygen ;o shit, jag är nervös! sen slutar vi ett så då tar jag och hämtar erik i gävle! (y) härligt!

OCH HALV 5 IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING!!!!!!
HEJ SOMMARLOV <3

.

jag har insett att jag har väldigt lätt för att bli besviken på folk utan att berätt nånting om det för dom.
vem det än är, så bara håller jag det inom mig istället för att berätta att jag blev besiken, eller ah.
tillochmed om det är mamma, så håller jag det oftast inom mig.
jag förstår inte varför

jag sakanr erik, får hoppas på att han pallrar sig till mig på torsdag.


& en bild på en del av min säng som jag nämnde är så UNDERBAR.
nu är jag hos pappa och här är min säng tyvärr inte alls lika skön, och stor..

AH TJA

som sagt mådde jag skit bad this morning..
men efter att jag skrivit här gick jag och tog ett glas blåbärssoppa sen gick jag upp och sov, och se på fan, när jag vaknade 5 timmar senare mådde jag otroligt mycket bättre. sömn är väldigt bra ibland! iallafall så nu mår jag skapligt bra, känner mig bara lite hängig. men det kvittar, jag MÅSTE till skolan imorgon, showen är ju fan på onsdag.
jag har iaf dansat lite framför spegeln, och om det är nå mer ändringar i danserna som jag inte vet om så skulle jag uppskatta ifall någon hörde av sig och berättade det!? :)
nu ska jag se till så att min "underbara" klass får bygdegården tills på torsdag kväll sen få tag på hampus, jag är så generös! så ska försöka fixa satt erik kommer till mig i veckan :) mumma! jag sakanr han <3

JAG ÄLSKAR MIN SÄNG, nånting jag bara måsta berätta.


oj, hehe. tror jag hittade en gammal bild.
oj, hehe. tror den väcker minnen.


pain in the as

alltså NEJ!
fan vad ledsen jag blir, jag hade tillockmed ställt in mig på att gå upp tidigt idag. och jag vaknade faktiskt kvart över sex, som är extreeeemt tidigt för att vara jag. men jag kännde mig tom i magen på någe vis.
sen reste jag mig upp och plockade lite grejer till väskan så ba fick jag skit ont i magen, alltså AJ! det gjorde så jävla ont, jag kunde inte stå för det bara krampade så jävla hårt.. fifan vad arg jag blev.. så jag fick gå och ringa mamma och säga att det då inte blir någon skolan för mig idag, attans.
alltså 2 dagar kvar till showen & 3 till skolavlutningen..  och så blir jag sjuk, fyfan vad sur jag blir! nu sitter jag här hemma med magsjuka, fast jag egentligen borde vara på skolan och öva danser.. helvete
om jag inte blir frisk tills imorgon går jag och cuttar mig, FAN!
nu ska jag gå upp och sova i hopp om att bli frisk, hehe

GODKVÄLL FOLKET

klockan är nu 21.59 och jag sitter här i den röda datastolen som mamma införskaffade för ett bra tag sen. jag har den senaste veckan inte suttit i den så värst många timmar, bara ca 20 (överdrift)
alldeles för ett tag sen var jag & fridhan hosd sarek för att planera inför våran kommande resa till england, Isle of wight. vi kommer åka på midsommar afton och insåg idag att det bara är 12 dagar kvar.. om ca 2 timmar är det bara 11 dagar kvar. inte ens 2 veckor. och vi blir borta i måttligt en månad. är det någon som vill ha kontakt med våran resedagbok så kan den ju allitd höra av sig till johhanna fridh, sara ljung, eller jag kylin-blom. så kan vi försöka åtgärda det!
i torsdags for jag upp ttill skogen, men på vägen plockade jag upp en erik. han är en trevlig typ, hehe jag älskar honom. på fredag morgon väckte han mig vid 5, fifan. för då bar det av till östersund med morsis, grabben fick inte följa med, han dumpade vi på vägen ;)
wiktor tog studenten och vaar måttligt populär där uppe i östersund, dom sjöng en sång i kyrkan som löd såhär typ:
FÖR VI ÄSKAR DIG, WIKTOR SNYGG BLOM
VI VILL HA DIG KVAR, HÄR PÅ WÅNGEN
DU FÅR VAD DU VILL, STANNA ETT ÅR TILL
LALALALLALALALALA!
lite smått roligt :) han fick också stipendium för att vara "årets kamrat!" våldigt trevligt att jag känner att jag har e så treevliog bror..


nu ringer erik så jag haR INTE TID ATT SKRIVA MER! GODNATT!

GRATTIS KIM

glömde skriva grattis till kim, grattis både för att du fått erica. vilket inte är en dålig vinst, hehe
och såklart GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN!!!! :D <3
som en vän sa till mig " du är toppen" :)


som ett litet barn som söker efter svaret

imorse hade jag min värsta morgon på länge.. inte för att jag var ovanligt trött eller hade jätte svårt att komma upp. nej för att, skitsamma, den var jobbig iaf.
var på hemkunskapen, sen så gick vi till aulan och började träna. tränade från 11 till 4 idag och fan tjejer, det börjar ta sig nu :) jag kom hem nu halv 5 och halv 6 ska jag åka på träning igen, fotboll denhär gången..
jag failade nyss totalt med maten, skulle steka falukorv, så gick jag hit.. sen började det lukta bränt så när jag kom tillbaka var korven kolsvart på båda sidorna, fast jag bara hade stekt en sida! hehe bra där evelina! makaronerna blev iaf goda. typ.

men hejdå puss och kram älskar dig sov gott chiao gulligull.. hehe


säg hej till min nya design

den kanske inte blev jätte bra, men jag är stolt för jag har gjort den själv :D
hehe, bara med hjälp från internet, jag vet hur man gör nu! bra evelina.

jag skulle skriva nånting viktigt men jag glömde just bort vad det var. ATTANS

för ännu doftar kärlek,
och hoppet blir till tro
lalalala, bra sång

även fast jag har lyssnat på den ca 30 gånger i rad nu. hehe

it's the wrong cind of place to be thinking of you

fifan vad jag är trött.
kan börja med att jag har bott hos erik hela helgen, struntade i candy ( som ändå kolm fram att det sög där) så jag åkter till erik istället! jag har till och med hunnit träffa ida, vilket var väldigt längesen, fick skitfina örhängen i silver av erica också! :D gud vad jag älskar dom, allihop! <3
dom är blessed by our awesome god! 
 hann också med att bada, fler än en gång, och sola på goliats flotte, och träffa goliats pingla. och massa annat trevligt ;D ehe

vi är i full gång med showen nu också, kom på idag att det bara är en vecka kvar, och vi har det inte ens klart med vilka som ska vara ljud & ljus tekniker..  alla danser är långt ifrån klara och ingen har typ aldrig tid att träna.. känns bra rehär!

på torsdag tar jag 1 tåget till erik, efter att jag badat på jumpan, och det sägs att det blir 5 grader ute på torsdag men tamefan vi ska bada på jumpan, underbart.. efter det åker jag iaf till erik, på fredag åker jag till östersund och kollar när wiktor tar studenten, hoppas även på att rican kan följa med. det skulle göra det mkt trevligare.
åker tillbaka till jarse för att umgås med erik förhoppningsvis över natten, sen vidare till stockholm på lördag. 80års fest för moorfars syster + släktträff. jenny hänger med där, hon som är lite hemma med min hääärliga släkt.. hehe!

jag har fåttt reda på att jag höjt mig,
VG i engelska, teknik & historia!
TACK HÅKAN & HÅKAN :D hehe
och jag har fortfarande G i svenska, spanska och religion! (y)
& kvar mitt MVG i biologi!


mina betyg från förra terminen i 8an!

RSS 2.0