jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor.

åh jag är så smart. erik åkte nyss, aja. han var iaf här ett tag. och han kommer tillbaka imorgon. sån tur är. men det var inte därför jag är smart, det är för att jag kom på att man kan stoppa in minneskortet till kameran i datorn. såååå najs. då blir det bilder i veckan iaf! underbart.
idag bara:

eftersom att det är halloween så var det även kuslig stämmning uppe på berget.

och jag var en witch for a moment.


sen kom polarn&erik (haha) och eftersom han var dum och inte sov över så är jag dum och lägger ut bild som jag inte fick! hehe

<3
                                

dissad tjej

ERIIK DISSAR MIG FÖR NÄRR OCH FJÄRRAN! så tråkig är jag. att man hellre kollar på as tråkiga och ointressanta tv pogram än att leka med mig, för jag kan ju inte påstå att närr och fjärran är så värst roligt ;D dum pojke, nu ska jag ta med mig julmusten och gå ut i köket. han får sitta här ensam om han ska vara sån.
hehe tja
                    

i want you to want me, i need you to need me

jag kom nyss hem. hem, till sidskogen. jag har kommit fram till nu att jag inte behöver veta vad som är hem, för alla 3 ställen är mina hem. jag tänker inte välja. men jag är arg, för mamma tog inte med min dator hit. gud vad jag är sur, jag ville ju ha den, NU! men nejnej, jag får använda jonas gamla dator hela veckan, eftersom att jag blir här i över en vecka nu. men det går väl bra det med. nu får jag väl se vad som händer, mamma och jonas åker iväg till hästberg på middag sen. jag orkar inte komma med, så erik kommer väl och sällskapar med mig! och ja, jag tror jag har glömt kamerasladden, så det blir tragiskt nog en bildfattig vecka nu antar jag. 
TJA
                          

when i look at you my mind goes on a trip

jag är trött. fast jag sov länge idag? menmen, sånt är livet. jag kan ju inte precis påstå att det är ovanligt att jag är trött satte.. och omg, idag när jag drog igång tv'n så var det tzatsiki. jag menar shit, det var ju as längesen man såg den filmen. och han är ju så söt, pojken! åhåhåh.. imorgon åker jag iaf tillbaka uppåt i landet, till hälsingland. lika bra det. ska ju ha prao vecka nu, satte. och så ska jag väl leka med erik imorgon tror jag. om bestämmelserna blir såna.

en riktig karlakarl. även om jag inte fick någon fin bild. haha

I never thought I would fall for you as hard as I did
you got me thinking about our life, our hous and kids
every morning I look at you and smile
cuz boy you came around, and you knocked me down.
 
                                       

the party don't star until i walk in

det var fett najs igår. mer har jag inte att säga, men jag lovade bilder. here they are!:
resterna finns typ på fejjan eller nånting.


nu pallar jag inte ha in mera här, vi ses på fejjan!
                               


TAAAAAAAAAAAGGGGGGGGA!

är hos julia nu, förbereder oss en del. så najs. vid halv 9 drar vi oss vidare mot tierp och karlholm. kommer bli så najs! imorgon lovar jag en MASSA bilder! yeaaaaah. men nu ska jag gå och bli sminkad, måste ju få dit morrhåren och nosen. och så måste jag fixa ögonen såklart. men TJA!

en mus, en bulle, en djävul! :D

ah, ganska snygga!
fekkeh fekkeh spåra spåra
                          

everything is not what it seems

just nu hör jag att det är magi på waverly place på tv'n. kanske jag borde gå ner och kika på det? far min vill inte att jag ska sitta vid datorn. förstår inte varför.. faktiskt. menmen, antar att jag borde gå härifrån då, satt jag inte gör honom dissapointed.. men DC är ju på där nere satt jag kanske ska gå och kika på det, dom har oftast något saftigt att erbjuda.
orkar inte skriva, så jag dokumenterar min dag i bild:

vaknade, och piggade upp mig litegranna.

drog mig in till det vackra tierp för att uträtta några ärenden.

som att tex komma fram till att jag ska införskaffa ett par brillor (H)

och dra en vända runt moniques.. m.m

tillbaka till stationen och dra mig mot söderfors

där stötte jag på barbie sådär helt random.. snygg va?!

sen umgicks jag med aminsing, tills vi drog oss vidare till julia lina och fled.

sen drog jag mig hem till la casa in Stierp, hahah! bilden är dock inte från idag.
nu tror jag nog att jag ska dra mig ner mot kaffekokarn, blev riktigt sugen.. mumma!
 imorgon! :D           


jag sitter nu här

det är tisdagen det 27nde oktober år 2009. klockan är 22.41 och igår skulle man ställt om klockan till vintertid, om jag inte gjort det hade klockan varit 23.41, det finner jag mycket skumt. så jag tänker sova på saken. GODNATT

här sitter jag nu. vaken, men dags att sussa tror jag pga att:

det är inte långt kvar tills jag somnar på det dammiga bokstavs tryckar plattan som är ikopplad till datorn!
                                          

just tryin' to find my way back home

john-e var schysst och körde ner mig till stationen imorse. satt jag kom till tåget, och till stationen kom erik på en snabb visit (y). sen tog jag tåget till gävle och mötte aminsing på stationen där! mycket trevligt, känns som om jag håller på att hitta tillbaka. till där jag hör hemma. perfekt mannen! vi gick på stan och ödslade en hel massa tid till att komma på vad jag skull vara på halloween, men till sist efter att vart inne på party queen ett bra tag så fann vi svaret. vi gick på stan lite till rotade oss igenom en massa affärer och till sist donken.

godmorgon

en glad edwin

en gladare edwin

och min gladaste edwin

party Queen!

jaaaaa! men nej!

en mus, det sägs att för att bli av med sina rädslor och fobier, så ska man utsättas för dom. så, jag möter min rädsla och blir en av dom för en kväll!
kjol; gina 249:-
musgrejer (svans, öron, rosett); party Queen 99:- 
                                       


tisdagen som var efter måndagen

dagen har gått som smort. känns som jag är inne på en bra sida av livet just nu. helhärligt! först vaknade jag 04.00 för att publicera mitt blogginlägg, haha vadå g33k. men jag hade precis skrivit det förra blogginlägget, så bara loggades jag ut. sen när jag gick in på blogg.se så stod det "inloggningen kommer vara stängd mellan 00 - 04" jag fick damp, så jag satte larmet på 04.15. men som tur var vaknade jag 04.03 av mig sjlälvt! asnajs! sen så fortsatte jag sova tills det var dags att gå upp. typ vid 10. tåget gick ju vid 12, satte tillockmed det var perfekt. NAJS
                              

from the bright side of life

det sägs att gräset är grönare på andra sidan. jag tror iaf att jag vet vart jag tycker att gräset har den grönaste nyansen. jag har inte vart på alla sidor, fast jag känner mig ändå väldigt lyckligt lottad. som har det så bra, med allt! jag tänker efter och inser saker som jag inte insett förr. grejen är den att jag uppskattar verkligen det jag har, men är inte så bra på att visa det. men jag har alltid haft det så himla bra! även om jag inte alltid mått bra. som en viss vän sa till mig en gång, "alla bryr sig om dig evelina, dom bryr sig till och med för mycket". kan det vara så att jag alltid haft det så bra att jag inte inser? 
nu ska jag sova, om ca 10 timmar ska jag göra stan med amina.

GODNATT

I don't even think I realized how much I should miss you
when we become what we became.
damn, you know
i love you!
                                         


månadag, då livet är som.. bäst(?)

nejnej, måndag är inte veckans bästa dag. men haha, det är lov. dag som dag. nu började 2 ½ men. jake är så söt, och charlie är SÅ najs. men på 3an är det bara när jake är liten, däremot ikväll på 6an kommer det när han är stor, det är bara så YUMMIE!  nu ska jag och mamma gå upp och prata med agneta om ifall jag kan praoa hos henne på helsingegården. vore ganska najs, enligt min åsikt. men hörs, tja!
                               


blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår.

skulle inte kännas helt fel med lite vår nu såhär. bara hoppa över vintern! men nejnej, nu är det så att det inte funkar like that. men även fast jag inte gillar dessa kalla blöta tider så gick jag ut när erik hade åkt hem imorse och var duktig och krattade lite löv. sommar skulle inte sitta helt fel, eller ah. först några veckor vinter bara, satt jag får åka lite skoter och bada tunna. och SINGARE!: vi planerar en singhelg i sidskogen, på vintern. med skoter, tunnbad och singkvällar, vore helt awesome. AMINA, JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄRA! I'll call you.


höst är inte så kul, men väldigt blött. 
                               

if tomorow never comes

haha fresh prince i bel air är sick. jag kollar på det nu, fett kul. kom fram till att det är måndag idag och att det är fett bra tv program då, fram till 11 ikväll. najs! porslins-w kom iaf hit igår kväll och umgicks med mig, det var också najs. fast han var fett dum och raderade alla fina bilder som jag tog på honom, inte snällt. men jag har iaf typ 3 kvar. men whatever. jag skaffar nya. och btw, jag ska gå och leta efter choklad nu i skafferiet. jonas har alltid nå gott hemma!

finast!

nu ska jag kolla på that 70's show! 
                                     

we, <3


you and me baby aint nothing but mammals
so lets do it like they do on the discovery chanel.
jag saknar mitt mammal.

godmorgon eller ja, dag.

jag sitter i soffan och kollar på men in trees. ifall någon undrar, hehe. nej men alltså, jag har typ nyss varit barnvakt till lova, den söta lilla krabaten. seriöst underbar unge! så jävla söt. synd att det bara är 2 veckor kvar nu tills jag börjar skolan igen. idag har jag iaf lovat mig själv att jag ska flytta in alla mina grejer från lillstugan till rummet, eftersom att det är way to cold att bo där nu.

sötan! 
whats up next ppl? 
                                       


busy women

ah jag hann med bådeock som jag skulle igårkväll. känns som om jag lyckade bra då, först var jag hemma på tacokväll. och senså åkte jag till marcus och var med han simon and tha crew typ på kvällen. tills jag åkte hem igen. haha, händelserikt: nej. men kul: ja.

hahaha, fett kul snubbe! ------->

                                     


no, nothing can take you away from me

alexander och erik gråter till titanic, det är fett sött tycker jag. det ÄR manligt, att dom till och med erkänner att dom gråter till sorgliga filmer. jag likear det!
just nu funderar jag på ifall jag ska åka ner till marcus och till ljusdal på nå skit ikväll/natt eller om jag ska vara hemma oc ha taco mys kväll med mamma och vem dom nu bjuder hem på besök ikväll. det är ett väldigt svårt val tycker jag, för jag vet inte om jag vågar umgås ensam med en massa stora starka grabbar (a) haha. men det löser sig skani se!

bra grabbar! me like
                                      

godmorgon, no fantasy

jag har verkligen ingen fantasi right now. men det känndes rätt att skriva, så jag tar och skriver. jonas väckte mig nyss, ska jag vara ärlig så vaknar man av hans hårde steg i trappen, men sen öppnar han dörren och säger "oj, är du redan vaken" då liksom jaaaa. hahah han fattar inte att det var han som väckte mig heller. careface.
ikväll har jag bestämt mig för att jag ska ha roligt, men jag får inte tag på ida, återstår då att se vad kvällen har att bjuda på. har inte så mkt mer att skriva meneee.

nyvaken & trött, makes morgonhumör på topp!
fairytales don't always have a happy ending, do they?
                                 

sussingtime

ja, jag tror att jag ska stänga av datorn lägga ner den på golvet bredvid mig och fall asleep nu.  känns ganska behövligt eftersom att jag gick upp SÅÅÅÅÅ tidigt imorse. haha. nej men seriöst, jag är trött. och nu orkar jag inte lägga ner mer energi på nånting som bara är waste, vilket jag ofta gör. satte, sleep tight people!

måste gå ner och gnugga gaddarna och avspackla mig också, jobbigt!
                                

i know you want me.

haha oj vad jag är.. jag vet inte vad jag är, jag är inte riktigt ledsen, och jag är inte förvånad, men jag är som en blandning mellan besviken och arg. som sagt, sanningen gör allting s mycket bättre. om den kommer fram direkt.
aja, palla bry sig om det, viktigare är att jag har träffat erica, omg det var typ 2 månader sen sist, och det brukar inte ens gå en vecka. men nu hade det gått typ 2 månader. helt insane, så jag drog mig ner till strandvallen efter att ha åkt bil med mamma ett tag. där träffade jag också typ marcus, kim och ida som jag också hade saknat ffett. jag får ta och lösa det här alltså!

var in på affärifjuxen med morsis, the one and only one!

sen åkte jag på hockey.. mitt  STORA intresse, och jag förstår precis allt som händer!
                                      

hejhej, jag klarar mig nog. jag sitter på en sten vid en sjö i en skog.

det händer alla, det vet ju alla
jag trodde aldrig att jag skulle falla
det gick så lätt, och sen så fort
som om jag passerat nån sorts himmelsk
port

nu mera kör vi den låten på musiken, rätt najs faktiskt.
annars så är min fantasi totally off idag.
 fast jag har haft utvecklingssamtal, det gick fett bra. + att jag fick se mitt engelska prov, där jag var 3 poäng ifrån MVG. det var iaf najs. sen hade jag sam prov, men hoppas att jag får G där. känns inte nödvändigt att kämpa för högre betyg där, det är inte så viktigt liksom. för övrigt så känner jag att jag kommer sakna killarna i min klass nu eftersom att vi har lov 1 vecka, sen har tjejerna prao 1 vecka, sen har killarna prao 1 vecka. satte jag ska klara mig utan dom i 3 veckor.. kommer iaf träffa dom på lovet, i guess!
nu ska jag prata med mamma, ringa erica och smsa till erik, men jag återkommer tids nog.


                                           

diva diva diva, det blir snyggare om det passar.

doctor jenny is back in town. men jag ska inte bry mig mer om henne nu, jag ska bara koncentrera mig på att lägga in bilder ii bloggen och så ska jag tänka en hel del på köttbullar och makaroner. det låter saftigt.
bilder från gårdagen:

ledsen hund

wannabeeeeeee ledsen hund!

snygg, alexander

mäkii



bra låt, vi lyssnar på den. najs vaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                   

it's time to be a big girl now, and big girls don't cry

jag tror aldrig att jag kommer bli någon "big girl".. det vill jag heller inte för den delen. jenny haqr kommit hem från turkland och just nu sitter jag och väntar på henne med stort V. sen kommer även pajjen efter att hon var i uppsala och kollat på någon bög skola! (H) nu skrev jenny att hon kommer om 13 minuter.. cooooooooolomisimo!
btw så har jag gjort engelska och biologi prov idag, man kan ju alltid hoppas på att jag klarade mig där iaf. imorgon ska jag skriva mitt sista prov nu för denhära gången, känns fett bra! även fast jag inte fått så bra results.

jag har saknat min tölp nu en del! <3

du kom som en vind, du var som min kindtvättare

hej yo tja tjena goddag godkväll snapphuttsan! jag sitter nu här med min vän amina. hon är väldigt äcklig, därför tycker jag inte om henne alls. för hon är så jävla dryg! aja, nog om henne, hon är inte värd uppmärksamheten. men jag har iaf varit i skolan idag, fick tillbaka 3 prov. 2 av dom hade jag fått IG på, konstigt när man har ap sug lärare. deet var inte heller värt mer uppmärksamhet. nu ska vi göra drinkar och plugga och äta glass! TJÁIOO

hey baby
                            


det finns ett om om påven är en häst

citat by henke, jag gillar honom. min svenska, historia och religionslärare. han är en av mina favoriter, lätt! haha
"det finns ett om om påven är en häst!?"
"haha va?"
"ja, är påven en häst?"
"öh nej?"
"nej jusste, det finns inget om!"
haha, skön kille. btw så sket jag och emma i muppis, vi stannade hemma och chillade till filmer istället. lika najs det. just nu håller jag på och laddar upp bilder på alexander på facebook, bara för att jag sa till honom att jag skulle göra det. hehe. snart ska jag gå upp och lägga mig och plugga, och sova! tror jag drar igång en film också, kanske. det återstår att se!

alexander


godnatt love's
                            


bara nödvändigheter som är nödvändiga bara för att dom är nödvändigheter

det e så logiskt alla fattar utom du. du har inte en aning, aning. det e så logiskt alla fattar utom du. du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu. skön låt!
bilden från dagens händelser, väldigt coola händelser. verkligen!

retades lite med min bebis! haha

fula jävlar (L)

hade sammanträde i aulan och lyssnade på regissören till i taket lysen stjärnorna.

JOEYBOY kom också fram mot sista lektionen. han "försov" sig. men grejen är den att han fyller byxis idag! grattis baby! hela 15 gaddar i vassen!

jag och emma var såhääär snygga för ca 5 minuter sen!
aja hörs nog ikväll när jag kommer hem. tja


TISDAG 20/10

jag är hos emma. men vi ska snart dra oss mot muppsala, tänkte kolla lite stuffs! för övrigt så har jag vart i skolan hela dagen och när jag kom in på första lektionen i morse, var det matte och dessutom hade vi prov vilket jag trodde skulle vara på fredag... men fan, jag överlevde även det! såklart..
haha aja, nu ska vi plugga och skapa en blogg till emmsing. annars så drar vi in till stan sen också. drar självklart en donken. btw, så är majbritt ett snyggt namn. fasteeee, inget slår evalena!

evsing+emmsing= matchmaking!

I wanna be there for you, sharing in everything you do.

jag ock mamma tog oss en sväng in till tierp när hon kom hem, handlade och åt pizza! (y) tog en sväng förbi farsgubben också och hämtade lite stuffs, känndes bra och välbehövligt. eftersom att jag har avlagt mig saker där nu i 2 veckor. men det var snabbt gjort och nu är jag här hemma igen, det är 2½ men om en timme på 6an, känner att jag bara är tvungen att kolla på det.
och gud, jag saknar jenny. hon borde komma hem från turklandet snart. innan jag får damp...

Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I cant take it any longer
I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you
A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I cant take it any longer
I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you
Things can come and go I know but
Baby I believe
Somethings burning strong between us
Makes it clear to me
I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

tusen år och tusen mil, vi kan åka tusen till.

nu har jag kommit hem från skolan, och jag har varit as trött idag. det vill jag lova. men omg, jag fick MVG på min filmanalys på svenskan. känns ganska najs vaaaaa! och nu är jag återigen hos mamma efter 2 veckor hos pappsen.
nu har jag fett ont i huvet eftersom att en viss abodi sköt en fotboll rakt i skallen på min på jumpan.. satte, tja! btw så gillar jag beautiful girls - sean kingston inte bara lite! så jävla härlig låt! får inte glömma att ringa erik sen också, han fyller år idag.. palla

en evelina för ca en minut sen, haha jag går med stövlar inne för jag såg att mamma har satt ut musfällor. då är det bäst att vara utrustad!
                                             

lidingö, lidingö, lidingö, lidingö, alla skrattar på lidingö

nu är jag hemma, efter en utmattande helg. ojoj, vi har haft det bra. men nu är jag jävligt trött. var i tierp igen 09.00 imorse, efter att ha åkt buss/tåg sen klockan 00.20 typ. sen vaknade jag vid 4 av att wiktor kom och skakade om mig. men jag har en hel del bilder också. dom som inte är här finns på fejjan. I guess!
men iaf, igår klockan 12 avgick bussen från t-centralen, sthlm. och klockan 14.00 var vi i norrköping där vi plockade upp en gustav!! vi stannade på donken i jönkan. tror jag och sen 18.30 var vi framme i götet. där vare partiii, tills vi tog och satte oss på bussen igen vid 00.20. och åkte tillbaka till sthlm.


kort sammanfattning i bild. resterande ligger på facebook!

09.14, hemma igen.. hos farmor. skapligt trött!
nu ska jag sova. 
                                           


when i'm on from under

YEAH, nu blir det party babes! och jag lovar att när jag kommer hem har jag en massa bilder. om typ en timme tar vi oss in till t-centralen så vi sen kan hoppa på partybussen och ta oss till götet, asnajs! det ska bli helt jävla amazing, helt oslagbart verkligen. omg, fekke fekke spåra spåra! som mici skulle skrivit. om det ska bli najs ikväll, och inatt, och idag. men jag är på lidingö nu, satt vi ska åka till stan snart, så jag måste gå och klä på min och göra min iordning nu, hehe. dom andra är snart klara tror jag, CRAP! aja, C YA!

min älskling mici <3
                                             

let's do it like they do on the discovery chanel

mici är ganska duktig idag. hon blandar och grejar. hon gillar bonaqua också, och att blogga. hehe, om 11 och en halv timme avgår bussen mot göteborg! fett najs, reuuuuuuuuuuuuunion party babes! (L) brudarna är fett najs, jag gillar dom starkt! ;D pussssssssssss
                                       

Hej ditt snygge fan!

EVE biaatch här!! Hänger på Lidingö med coolingarna numero uno. Har en fin liten återträff i stoockholm! Har hängt på donken hela dagen men nu äre fekke dudeees! ASNAJS (naaat apbajs!) REMEMBER?? Jag älskar er fina läsare, tack för att ni finns! Love u til' the end.

LOVE FRÅN ERAN EVELINA - THE ONE AND THE ONLYYYYYYY











(observera att det här är i 6an mina vänner)


skolavslutningen i 7an


and i fear i cant take it

duktig som jag var så avklarade jag fysiken igår, satt jag skulle slippa ha 3 prov idag. och sen så gjorde jag spanskaprovet idag, och fixar biologin imorgon istället. jag planerar som en riktig ah eh nånting.. jag gick till sjuksyster idag också för första gången på typ ett halvår. min gamla bästis, alltså, i 7an 8an var jag där varje dag, om inte flera gånger om dagen. och pratade om vad som hellst. bara var där liksom, haha, waste.
sen träffade jag farmor och vi gick och köpte min konfirmationsring, fick bli en saftig en i silver. men jag får inget fint kort på den, sen åkte jag iaf hem till mamma och hämtade grejer och passade på att duscha i min älsklingsdusch (a) och jag träffade amina på bussen hem sen, trevligt! men pallar inte skriva mer, jag ska ner till tvn.

jag är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad på jim, för han har färgat hårt svart igen! och jag har haft mina snyggglajjer hela dagen!

världens bästa, trots allt. 
nu ska jag dricka te och läsa i biologiboken, CHIAAAAO~ 
                                               


bilder dag onsdag.

ah, och eftersom att kalle hade stängt av datorn igår så hann jag inte lägga in bilderna, men här är några iaf.

nyduschad, godmorgon. snygg tröja med

MIN BARA MIN ALEXANDER!                       det snöade ett tag på morgonen.

ägde dom på kortspel, som vanligt.

världens mest blåsta pojke & världens roligaste gosse! <3 me gusta mucho

bästavän, kusin och en ung evelina med nycklar

nu när det är kallt ute lär man vara utrustad, jacka vantar och mössa är måsten!
                                          


idag blir det mycket.

ah, medans jag pluggade igår så kom daniel och jag fram till att vi skulle mötas ute på flygfältet, sagt och gjort så cyklade jag ut vid 7. tiden bara rullade fram och när jag kom hem var klockan efter 9. frös som ett as gjorde vi iaf. och när jag kom hem hade en viss host kalle host stängt av datorn för mig, så jag lade mig och pluggade istället. aja, daniel är ju bra, kim med. bröderna eriksson är bra!

daniel eriksson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (L)
                                           

på återséende

jag ligger och pluggar, och såklart lyssnar på gyllene tider. hör av mig senare! 
                                             

we weren't borned to follow.

ojja matjosej. philip hagberg påminner as mycket om mattajz! var bara tvungen att få det av hjärtat.
jag kom nyss hem från farmor, hon är alltid lika trevlig! dessutom var jag ju hos farfar, jag vet inte varför men man säger alltid att man åker till farmor. fast man åker ju både till farmor och farfar. dom bor ju där lika mycket och man hälsar ju på båda 2, men det blir bara att man säger att man åker till farmor, konstigt..
nu när jag har kommit hem är mina planer för kvällen, biologi, fysik, spanska och hemkunskap, hmm.. känns frestande, NOT! menmen, det grejar jag. nu ska jag ringa johanna! vi har lite små (fett stora) problem, som jag ska se om dom har blvit lösta nu. men tja

oj, sommaren 08. johanna peace och evelina fridge in flower! JÄD <3
                                     

det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig.

jag har kommit in i en gyllene tider fas! och jag lovar att det är gyllene tider just nu, livet glänser. jag glömmer det jag borde glömma. jag glömmer inte, men jag slutar bry mig, på ett bra sätt. och jag har framförallt varit duktig med skolan. det känns så sjukt bra, jag måste verkligen fortsätta så! verkligen. idag så har jag liksom först gjort ett historia prov, sen ett kemiprov, sen hade vi bild då skrev jag typ ett a4 med nå skit, sen hade vi svenska då skrev jag 1 och ½ a4 på en bok/filmanalys vilket var fett bra, sen hade vi engelska och jag gjorde allt vi skulle göra den lektionen. helt sjukt! jag känner mig så stolt, för direkt när jag kom hem tog jag med mig ozzy och var ut och gick/sprang! evelina is going to be a duktig girl! yeah!

lillebror och ozzy osbourne

busade lite

bara resterande prov denna vecka.. inte så mycket, nejnej

och såhär happy känner jag mig inför det, men jag grejare


själv tycker jag att dom är hyfsade menee, skulle ju inte sitta fel med lite mera VG åtminstone. 
nu ska jag åka till farmor och sällskapa med henne litegrann. skriver kanske senare också. tja
                                       

oh boy. you make me feel like alex!

alex är en fin liten kille på 15 år. sen vet han inte vad mer jag ska skriva om honom. jag har historia, fast igentligen har vi svenska. eller ja, vi har svenska på historian, för henke dont give a shit i vad för lektion vi har.. nyss gjorde jag iaf mitt historia prov! (y) det gick as bra! och snart har jag kemi provet. good luck yeah
men hörs snart, btw fick jag 21/23 på historian nyss

lite känslor, om en fobi. serious stuff

jag låg vaken hela natten inatt för att jag tänkte på min största fobi. ända sen jag var liten och alltid har möss och råttor varit min allra största fobi, och jag är helt seriös. hör jag att det knastrar någonstans nuddar jag inte golvet på 10 minuter. det är hemskt, dom är så små och äckliga och jag vet inte vad. men dom är verkligen det värsta jag vet. och även fast jag har sån otrolig fobi för dom så har det alltid varit jag som råkar ut för dom.
- när jag var typ 8 och skulle bära upp alla sommarskor på vinden så stack jag ner händerna i wiktors finskor och så låg det en död mus i den ena. jag tvättade och spritade händerna typ 20 ggr + att jag inte kunde sluta rysa på flera timmar.
- när jag var typ 11, så var det en mus som bosatte sig i min byrålåda, bland mina tröjor. så när jag öppnade lådan och skulle ta en tröja så satt en äcklig läskig och motbjudande liten sak där och tittade upp på mig. jag lovar att jag sprang ner och grät som bara den till mamma, jag gick inte in i mitt rum på typ en månad. och jag lovar att jag tvingade mamma hämta kläder åt mig!
- men den värsta är, en gång. när jag låg och sov... så vaknade jag av att det var nånting som liksom kliade/rev mig i hårbotten, dum som jag var satte jag upp händerna på huvet. och vad är där om inte en hemsk liten jävel. och fyfan vad dåligt jag mådde efter det. det var nog, helt ärligt. en av de värsta sakerna som hänt mig i mitt liv. inte konstigt att jag sov hos mamma tills jag var typ 12.
det är så mycket mer, som att jag hittade en mus låg död under bordet i skolmatsalen. etc. åh jag kan inte hjälpa det, men det är verkligen min värsta fobi. och jag lovar att jag ligger vaken nu hela nätterna när vintern börjar ta in. jag ligger och lyssnar på att höra dom springa i väggarna, jag hallicunerar känslor som att dum kryper vid mina fötter. och jag kan verkligen inte sova. jag är så sjukt rädd.
fyfan
                                  

en blick som får mig att falla, oh gud jag tror jag är kär.

heh, nyss pluggade jag i en timme!! det är typ det mesta jag har pluggat sen 7an, känner mig så sjukt duktig. men seriöst, nu måste jag faktiskt. jag har 2 prov imorgon, 3 prov på torsdag och en inlämning på onsdag. sen har jag 3 prov nästa vecka, hur kan jag ligga så efter med provena?! insane.
jag lyssnar på gyllene tider också. kan inte säga annat än att dom är amazing, unbelivable. underbara! det resulterade i min rubrik, för den är då knappast hur jag känner just nu. eller jo, kan tänka mig att när blicken kommer. eller nej, jag får inte.
TJALÅ
                                          

oh my, damn you're hot

haha, jag kollade nyss på supersugen. hade inte sett den än, men jag kan ju säga att den sög. det var bara FÖR mycket. men vafan. livet leker, nu ska jag kolla på nån annan film med pappa och kristin, plugga, duscha, sen sova! chill out ppl.

jenny borde komma hem, erica borde jag träffa, sommaren borde komma tillbaka!
                                           

jag kan bara så ett frö, ge ett råd. ta ditt spö, låt oss gå och fiska

jag vill till järvsö, med jenny och johanna. satt vi kan sova i stugan och nattfiska. det är så grymt mysigt, och framförallt.. en klassiker! så sjukt mysigt, tror jag ska försöka tvinga med dom snart. hehe. även om jag inte ska dit förän om 2 veckor meneeeee.. det löser sig, och jenny kommer inte hem förrän om en och en halv vecka. jag saknar henne, och johanna med för den delen. åh mina kära och nära.
men jävlar på fredag så åker jag och johanna till sthlm!!!!!!1 asnajs, verkligen inte apbajs. för micis skull. sen på söndag blir det göteborg gbg götet by the night! toppen. love it!
men tja, jag saknar amina & erica & cissi & iow & ida & mamma & massa annat också. hm

                                                


10/10-09

det är tionde idag, 2 månader. fattar det inte

varje saga har sitt slut
men i livet är ett slut alltid en ny början

me, myself and I. jag älskar mig! <3
                                        


ja, jag sitter barnvakt

kul kväll, lördagkväll och jag sitter barnvakt. YES! men alltså, vad gör man inte för pappsen. hehe aja. satt, en hemmakväll med lillebror är vad jag fick i kväll. just nu kollar han på bolibompa. det är jättebra, men jag funderar starkt på om ifall vi ska titta på kenny starfighter - kenny begins ikväll. den är ju verkligen oslagbar! jag ÄLSKAR kenny starfighter.
nu ska jag umgås med lillN

hjärtat!
                                           

va du e söt, min kära lilla påni! va du e snäll, min kära lilla häst!

jag har varit på fotbollsavslutningen med mina söta små knattar nu, och dom var beträffligt duktiga! (: hehe. en viss jakob var där också och var lite busig. aja, sen när jag kom hem bad pappa mig att följa med och ta in hästarna(?) satte klart jag följde med, och minsann vi hade ett antal nya hästar som jag aldrig ens hade sett, haha! menmen, jag kännde iaf igen min häst (y) och ölen, ganska imponerande va. jag fick tillockmed leda in min pålle, och han är stor vill jag lova. ville bara skryta lite.. hehe. men faktiskt, dom är ändå lite mysiga ibland, dom stora läskiga krabaterna. och dom är ju igentligen en så stor del av mitt liv.

wiktor & ölen

oskar & lolita (som är delvis min) när hon vann kriteriet.

Lolita, Wiktor & Oskar. när hon vann kriteriet.
det ÄR värt att skryta om, det vet dom som är intresserade av trav. hehe
jag hittade tyvärr inga bilder på min stora hästpålle.
haha, careface. GODNATT iaf.
                                              


9

you won't find nobody else like me!
cuz I know that I'm so damn right.

hey sunshine
                                              

random informaciones om min dag bara

fett slapp dag idag vill jag lova, försov mig i morse (hehe, som alla andra mornar) men vad gör väl det om 100 år tänkte jag då. så jag åkte till skolan och första lektionen för mig blev matte. så hampus och philip satt och förde ett samtal, samtalsämne evelina. dom är rätt skojiga, grapparna. och agneta sa att dom fick hoppa ner en grupp om dom vill, men det fick minsann inte jag... då blev jag arg. efter det hade vi musik och hehe, fredrik var så smart så han satte mig vid elgitarren. vilket han snart lär ångra, eftersom att vi ska fortsätta med samma instrument ett antal gånger.. sen hade vi iaf engelska, vilket var otroligt tråkigt. men jag överlevde alla diskussioner om greenpeace ändå. efter att jag gått därifrån var det mentorstid och då minsann kommer jag inte ens ihåg vad dom pratade om. haha. men sen hade vi lunch i typ 2 timmar satte det var najs, och efter det kollade vi på film dom resterande 2 timmarna av dagen. eller ah, alla 8or och 9or fick gå till aulan och kolla på i taket lyser stjärnorna på bio. den är sorglig, vill jag lova. sen nu har jag varit i tierp med lite vänner i 2 timmar och nu kom jag hem och här var det tomt.. men jag väntar på att min kära familj ska komma hem, för sen ska vi på avslutningsgrej.
aja, haha vilket drygt och bara onödigt inlägg. 
                                           


8

och snart kommer du komma krypandes tillbaka, igen. men du bränner dina broar, broarna som leder till mina känslor. för snart förlorar jag dom alla, ju mer jag inser. ju längre du fortsätter såhär. du passerar snart gränsen. gränsen till att jag slutar bry mig helt. och då menar jag det verkligen. för det tog så mycket energi att få känslorna, och det kommer ta lika mycket energi att bli av med dom. men om det är så det är, så kan jag säga att du ger mig den energin. som gör att jag slutar bry mig om dig
hej, vill du se mitt careface
                                         

marknaden.

ja, jag lovar dig att det var marknad idag. först var vi dit på lunchen, sen var i där efter skolan också, haha så fail att det har varit samma marknad i alla år. men vi går fortfarande på den. men det är ju kul vafan :D och idag var jag lite söt och tog med min lillebror, eftersom att jag lovade att vara barnvakt sen imot kvällningen.. nu har jag iaf åkt hem med han, och vi har ätit pannkakor. YEAH! och ikväll är det inlåst på tv'n! och jag måste sova tidigt, och plugga.. damn.
hehe, tyvärr blev det bara cam bilder. eftersom att jag har glömt kameran hos mamma. men iaf, bilder:

ÅH VAD JAG ÄLSKAR DIG!

                                                


sov sött, vakna hellst inte blött

nu är jag både otroligt trött och har otroligt ont i magen.. kan det var efter allt godis, hehe kan hända. nej fan, nu ska jag sova. sova hårt som fan! sleeeep tight ppl!

don't cry your heart out, when he's nothing but a memory. cuz your tears aint worth a penny. you will soon discover, what it's like to have the blues, cuz no one cries for you. no one cries for you!

tjött, utsjagen, jessen gjad
                                              


don't bring flowers after I'm dead

amina är här, det är najs. jag har saknat henne, mycket faktiskt. just nu sitter hon och målar kalles naglar, rosa! hon målade nyss mina tånaglar, och sina egna vanliga, min målade jag ju själv igår, haha careface på det. men alltså, vi hade ju en del att prata om så då kan man ju hålla sig sysselsatt samtidigt. lika bra det.
"ta av dig den hära jävla rocken då"
"men vadå rock, det här är ju förfan en morgon.. rock, hehe"
du är så dum kompis, men jag gillar dig tameattan, det gör jag! <3



hej kompis
                                          

när ingen vet, när ingen ser

åh, jag känner mig så tom. så otroligt tom bara, jag vet inte vad eller varför. men man får liksom en känsla av att man är tom i hela kroppen, i lungorna, i magen, i hjärtat. bara allmänt tom. och jag vet inte varför, den bara sitter där. känslan alltså, och den tränger sig djupare och djupare in, i dig.. och jag lovar, det hjälper inte att äta. jag har provat. jag hatar den hära känslan, den är inte bara i kroppen utan även i huvet, i hjärnan. jag förstår ingenting, och det är denhär känslan som får mig att tänka på meningen med livet, varför allting finns, varför jag finns, varför jag inte vet det, varför man måste gå i skolan, varför man måste leva, varför man måste dö? varför man inte bara lika gärna kan dö nu meddetsamma eftersom att det ändå inte finns någon mening med livet, vad som finns utanför jorden, varför allt inte blir som jag vill, varför inte folks känslor alltid passar varandra, varför en människa ska behöva vara ledsen.. åh jag blir frustrerad nu, damn

lycklig som då, tack!
förlåt amina om jag fick dig på dåliga tankar, för jag vet att du liksom jag inte gillar dethär. tänk inte på det kompis!
shit vad jag är emo
                                               


lill

min bror försöker tvinga mig att bada med han. han till och med mutar mig, "en femma" "men en 20a då?" hehe, så fult. även fast han är himlans söt, gossen.

syns att han är en riktig trubbel makare, men gud jag gillar honom!
                                       

oh i think i just lost you, but you know what.. i don't care

usch vad jag är trött, inte bara trött fysiskt. utan jag är trött på det mesta. trött på att vänta, trött på att livet inte leker som det borde, trött på att vara såhär förvirrad. för jag förstår verkligen ingenting just nu.. verkligen. jag måste ha raka besked just nu, jag hatar ordet kanske, eller "vi får väl se".. jag blir så sur av att höra det just nu. ja eller nej, allt eller inget?!
                                            

eyyyy yo, listen what i say hoeeee

tja!
jag var i skolan idag, det var jätte jobbigt. jag bara ville lägga mig ner och sova. men det fick jag ju inte. så jag gick hela skoldagen, utan gnäll (nästan).. och sen stannade jag i tierp med mina vänner ett tag.. sen tog jag tåget till ppsala och mötte mamma, så vi köpte lite vintergrejer till mig,. det var behövligt jappjapp. man fryser ju arslet av sig nu för tiden..
nu är jag iaf hemma hos min käre far igen efter 2 veckor. och det ska ju bli mysigt att få bo här ett tag nu igen.
men tja
                                               

helvete

ah, nu har det gått en timme och jag är jävligt sur nu... dessutom, kom det ännu värre besked, som att det helvetes började snöa ute! det SNÖAR, på alla vackra blommor och det gröna gräset. så kommer det fucking snö och bara kommer här. damn nu blir jag arg. jag vill ha sommar och sol. inte jävla vinter och snö. på vintern är det kallt. och det är det nu med. aaaaaaaaaaarh, jag vill dö

jag vill inte ha jävla äckel snö och vinter..... damp

we

jag är arg! nu ska jag vänta i 20 minuter. sen ska jag vara arg igen, kanske

chilla

eftersom att mamma har tagit med mig till sidskogen, alltså. skogen. för att jag ska ta det lugnt i helgen, så får jag väl också göra det. vad annars kan man göra?! mina gratissms är också slut nu, damn fuck shit! jag tänker inte blogga mer. jag är kontaktbar om man ringer på mobil eller hem till sidskogen, i guess.
annars kanske msn. nu ska jag inte blogga mera förrän imorgon, feeels good. 
                                         

e

jag har ingen ork, eller lust. för att skriva. men jag gör det iallafall, och jag vet inte varför. jag är i sidskogen, och jag lyssnar på låten underbara 8a4, den har börjat röra mig, känns så fint att någon ändå gjort en låt till oss. puss på det. verkligen. för allt vi har gått igenom med åren, för alla nedsatta spåren. (8)
jag kommer gråta, så otroligt mycket när jag kommer vara tvungen att lämna er, ni är liksom min familj, vissa har varit det mer än halva livet.. vissa är vi inne på 10nde året tillsammans liksom, helt sjukt. och vissa bara på 3dje även fast det känns som om även dom var med från början. men tänk typ alex som faktiskt ett tag var min bästa vän, han betyder så jävla mycket även fast det inte märks. och så är det med dom flesta. liksom martin banan, jag kommer sakna honom jätte mycket! och tänk liksom, jag kanske aldrig mer träffar vissa efter nian. ALDRIG MER... fyfan.
det blev ett inlägg iallafall.

för ni betyder så mycket mer än ni tror <3

.

mamma tänker väcka mig tidigt imorgon, först ska vi fira oskar. sen ska jag umgås med erik. så nu får jag ta farväl, hejdå bloggen
                                        

pannkakor made by the hands of god

the pancakegod! jag lagade nyss pannkakor åt mamma. och självklart mig, eftersom att det är min favoritmat, och eftersom att jag lagar världens godaste pannkakor så åt jag middag idag! och dessutom är jag frisk nu, helhärligt! jag tycker faktiskt att folk borde höra av sig till mig om dom vill ha pannkakor, för mina är verkligen godast i världen, och jag har vittnen på det!!!
nu ska vi nog dra en sväng in till gävle mamma och jag, ja jag har fortfarande inte varit utanför huset sen i söndags, hahah, inte ens öppnat ett fönster. så jag kan känna att det är dags nu. så jag tror jag åker till gävle och köper cola. och jusste, hämtar oskar och jessica. kan ju vara bra att komma ihåg.

jag älskar dator <3
                                       

la more ve la musica.

eftersom att jag har tråkigt ska jag lägga in bilder. och när man kollar på dom kan man tro att jag är musikalisk. men tyvärr, det är min mammas alltihop, saxofoner och flöjtar och marackas och piano och gitarr och hela köret för att skapa ett da capo!

faktum är, att till och med byxorna jag har på mig är hennes.
men resten tillhör mig. och allt som är hennes är mitt.. tycker jag

gitarren, jo den är vacker, men ack så svår

oh piano, där jenny för mig trudelutter drar

ka tjing, maracas baby maracas!


random rubrik

jag är uttråkad, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. jag har spelat alla spel som jag kan hitta på hela internet, ENO HUNTING är min klara favorit, det är jättekul. www.fjortis.se/emohunter prova det! fast loddan äger ut mig på det, och de är ju mindre roligt.. men jag klarar iaf skjuta 38 st, fett tufft. hur många loddan skjuter tänker jag inte gå in på! nu måste jag verkligen hitta på nånting innan jag dör, säg mig ska jag, äta, baka, gå ut, eller nånting annat trevligt? hmmmmmm

jag gillar att klättra i träd, och jag gillade att vara på iow, i ryde med mina kära kamrater. i parken under detdära trädet, även om jag inte var under hela tiden!
                                              

HHAAH, tja

ja, idag vaknade jag iaf före 12! hehe, inte precis som igår. och tur var väl det. jag har tilloch med hunnit göra massa saker, typ äta frukost duscha, och ah massa. eller jag har inte ätit frukost men jag ska, och duschat har jag gjort! och suttit vid datorn. och säkert gjort massa annat skoj, som att kolla i mammas garderob (a)
men tja

jag älskar min dusch, verkligen!

fresch.

igår, inte fresch! mhh, oskars tröja <3
btw, oskar kommer hem ikväll, och han fyller år på söndag, not to forget!
oh, mi like
                                            

1/10

ja, jag är seriös, det är oktober. jag upptäckte det också nyss. fan, det är vintermånad, fan!
och jag är jävligt dum, jag sitter och skrattar åt mig själv. för jag har verkligen inget roligare att skratta åt. för jag är faktiskt jävligt rolig..
 


jag är typ lika rolig som domhär bilderna, och dom är jävligt roliga! haha, här bjuder man på sig själv, oh fresch!

                                               

no misstakes, no regrets

jag gjorde nyss världens godaste cappuchino, made by the hands of god! nej men iaf mina händer. och den var kanske inte världens godaste, me den var otrooligt söt.. hehe, jag gillar socker. dessutom har jag inte feber längre, men jag är fortfarande lite smått sjuk, damn! och jag har varit vaken i 4½ timme nu. hehe fan coolt, blir nog rätt jobbigt när det snart är dags att gå och sova igen.
men först ska jag duscha och kolla på film, och oj vilka tråkiga inlägg jag har skrivit idag. imorgon stoppar jag in bilder! (y) CHIAAAAAO
                                       

no one else can speak the words on your lips

okej, nu äre like this.. jag blev otroligt chockad när jag vaknade idag. hah. för att klockan var 15.45 haha seriöst, jag sov typ 16 timmar inatt. från tolv till 4. helt sjukt. ja, nu har jag väl iaf sovit ut ordentligt skulle jag vilja påstå, hehe. ah, men nu ska jag fortsätta sitta här och dricka min blåbärssopppa och gadda med stefan på msn.. TJA
                                 

RSS 2.0