tjenare stockholm

brudarna är här, fast bara nåra. nu är vvi i bruket och ska ut på "tjejkväll" med polare.. tjaaaaaaaaa
skriver troligen imorgon

erica klär av nägerbollarna

ett citat by evelina. det var lite skoj, för erica är här, ja det är hon. vi äter chokladbollar, mumma! hon och kim bakade dom, jag hann inte hjälpa till. eller jo, jag hällde i havret. sen ringde det. så jag gick iväg, men nu är jag bib, BACK IN BUSINESS!
idag har jag vart på kalas, hos min polare jonas. han fyllde 7 år. han bjöd på massa goda jordgubbar. sen åkte vi till säljesta och kollade på "släkttomterna". jag har bestämt att så fort jag har tillräckligt med pengar ska jag köpa mormors. ska snacka med henne.. så najs, nåra meter till älven liksom. helt underbart!
igår, eller ah inatt, när jag skulle in och skriva ett godnatt inlägg, då funkade inte det att logga in, jag blev väldigt besviken då. men det gör inget, för jag har blivit lite överdrivet social på bloggen :) nu ska jag leka med erica :D PUSS!

PÅSK!


JUL!


NYÅR!


SOMMAR!



& ALLTID ALLMÄNNA TIDER! hjärtat.

underbart bra låt baaa'

I used to think
I had the answers to everything
 but now I know
That life doesn't always go my way
Feels like Im caught in the middle
Thats when I realize
Im not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl

There is no need to protect me
Its time that i
Learned to face up to this on my own
Ive seen so much more than you know now
So dont tell me to shut my eyes
Im not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl
But if you look at me closely
You will see it in my eyes
This girl will always find her way
Im not a girl

<3




ni är otroligt bra, jag håller er hårt om hjärtat! tack för att ni finns. och köper mat åt mig ;) heh. ville bara tillägga det.

vacker utan spackel

skön låt. jag har kommit på att jag verkligen inte gillar när folk ljuger, speciellt inte folk man tycker om. när människor som står en nära ljuger för en. USCH på det! den masken kan man vara utan, och istället berätta sanningen. du ska vara den du är, vacker utan spackel. även om dom menar smink, och jag menar lite annat. men det är what ever!
imorse blev jag väckt av min älskade, heh. fast han sa åt mig att sova. nu har han åkt hem och jag sitter här. ikväll ska vi ha mys i stavsätra, i stugan. var fett längesen jag sov där, med jenny & johanna början av förra sommarn. ikväll ska vi troligtvis dit, jag och erica. antingen så får vi klara oss utan erik och kim, som kanske åker till mellansjö (?) eller så kommer kanske dom med. vem vet.
nu ska jag inte skriva mer i detta inlägg. men puss

EVELINAÄRCOOLASTISTAN

jag är blöt i håret, var nyss och badade vid alcanez. kim och erica hade vart och köpt glass till mig som dom kom hit med, trevliga prickar. sen åkte vi och badade. värre är att min "jag är inte hungrig" grej har kommit tillbaka, på 2 dygn har jag ätit en rostad macka en halv pizza och lite godis, och ja, glassen såklart! och grejen är den att jag inte har vart hungrig en sekund. jag äter när folk säger åt mig, inte annars. jag känner mig mätt hela tiden. inte bra.
 men vafan, allting kommer lösas å bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett äss i din ärm.
och just för tillfället har jag pengar i fickan!

/


idoda <3

imorse när jag vaknade hade jag blivit förkyld. jag säger ju det, jag tål inte att sova ensam ;) men nu är jag hos ida, och jag sover inte ensam inatt! kanske så bra satt jag är frisk imorgon. men nu ska vi åka till arbrå, tja!



ida är då bra underbar! tillochmed på vintern :D
<3


lackar

jag är lite smått sur bara, men det är helt lugnt. ja helt lugnt.
ge mig lite känsla, snälla. visa vad jag betyder.
jag vet inte hur länge jag orkar om det bara fortsätter. faktiskt
hör av dig iaf

                      
ge mig fbeohk här nu! jag behöver er, just precis nu på sekunden.


bara för att.

gammal väskap rostar, det gör den.
även ny vänskap kan rosta.
men sen är ju frågan vad man väljer
om man vill bygga upp den igen
sätta på ny, starkare plåt, som inte rostar bort
eller helt enkelt, bara låta det vara
tills det rostar bort och försvinner helt

låt det inte rosta bort.

tror jag ska ta tag i bloggen igen.
frammåt 1 tiden inatt kom en blöt erik. det var väldigt gulligt att han tog moppen några mil i regnet mitt i natten. jag älskar honom. det gör jag verkligen! får se ifall han kommer tillbaka frammåt natten denhära dagen också, eller om jag fixar skjuts någonstans. pallar inte vara ensam..
för övrigt har jag varit med erica hela dagen, eftersom att erik inte ville vakna så åt jag frukost med rican när hon kom. vi tog sen en kanottur i det blåa över till alcanez och jag tog mig ett dopp i det vackra vädret. jag kan bara inte sluta tycka om sommaren, den är underbar! sen tog vi oss hem till erica och jag bakade 2 pajer till vicky. hon var mycket tacksam. nu har kim och erica åkt iväg på en secret mission (som jag vet) & jag är lämnad ensam här hemma. får väl se om jag lyckas få något sällskap eller om jag fortsätter vara ensam all night, det visar sig!


oh lala

jag har varit otroligt ouppdaterlig nu på sistone.. kan vara för att jag varit i utlandet, men iaf. jag orkar inte skriva någonting om när jag var i england. det är för änsträngande. jag orkar heller inte skriva vad jag gjort på sistone..

jag kan iaf skriva tack sing för överraskningarna, ni är underbara<3
om bara erik kunde pallra sig hit kunde jag vara tacksam, men nej jusste.. 24/7, larvigt. erica och kim får väl komma över annars, öch hämta grävaren. nu ska jag också sluta skriva saker som ingen bryr sig om. puss



en bild från london, kan säga att min mormor trodde att jag spydde på denhär bilden x) hehe


RSS 2.0