bejking some bullish

tjenna polarn :)
idag var vi duttiga som attan och klaev upp kvart över 6 (y) fifan. åkte till skolan och skrev kemi provet gick på matten och halva engelskan, sen kändes det inte värt att vara kvar eftersom att jag ändå hade så ont i huvet och mådde mindre bra..
så vi åkte till amina och åt lite lunch hos henne hämtade nya stuffs och spelade lite BUZZ! jag är bäst.
efter att vi hade spelat BUZZ och ätit lite smaskens glass, bar det av tillbaka till skolan för att prata lite med antifjanti å samiboy.. & dessutom byta buss för att komma hem mot miiiii.
väl framme i kyrkbyn så skulle vi ta den brillianta idén att klättra över bäcken på vägen hemmåt istället för att gå runt å gå på bron å vägen.. duktiga som vi var så fick vi vara med om lite glidning på rooumpan och snö i kläderna och även bli lite genomblöt genom plumsning. ( dom kallar mig plumsarN) hehe.
tillslut efter en lång vandring, "vilse i skogen vandrar dom omkring, dom vandrar omkring och dom hittar ingenting. dom lever på kottan steeeeenar och bär, dom hittar ingenting! dom vet inte vart dom är! " :D
så kom vi iaf hem.. till mitt älskade hus, och förberedelserna för att baka bullar är bra (y) nu håller vi på och bakar men degen jäser för att vi sen ska kunna få 'en bulle i ugnen'.. hehe. inte kul nej jag vet..
aja, puss å kram. / kungen

frewsten, amina är en tjockkorv!!!!!!

mo peresto amino

hej, det är jag som är evelina, men dom kallar mig kungen. POMPOM

än en gång, leker jag med min älskde vän, jag kallar henne även för amina. menmen, det duger med att kalla henne tjockkorven också. men det är inte många som gör det. hon kanske inte riiiiiiiiktigt förtjänar det.
jagvar hos junars idag (y) det var brabrabra att ajg fick komma dit igen eftersom att jag är så neråt, fast detmesta börjar gå uppåt..  men sen äre ju vissa problem som gör attman bara inte orkar.
såren läker med tiden? eller hur vare nu va.
förresten äre ganska sorgligt att jag håller på å bli lite förälskad på nytt. damn boy, you really make me feel good.
amina är snygg godnatt :D

hej hopp slut på helgen.

nu är helgen över.
nätterna spenderades med älsklings ida som var mkt saknad, i fredags var vi typ på metro och inte gjorde nå speciellt.
TRAPPOR <3
menmen, sov i kramsta hos päääääääääääär, och sen klockan 3 åkte vi och kolla på hockey, frammåt 7 bar det av hem mot skogen & mitt hem. där åt vi , sen gick vi över till lings för att äta tårta, GRATTIS ANGELICA! <3
när vi var där ringdes loddan & grapparna dit för att komm och umgås lite :) dom stannade ett tag å vi typ spelade gh & wii. ganska kul då?
sen typ...... frammåt natten gick jag och ida hem till älskade jonjörs, där vi än en ggn fick sova i lägenheten, tack! :D sååååe, sov vi och sen varte ner på jarse sådär på morgonen för idan skulle på träning och kyrklig som jag är så skulle jag till kyrkan (y) jag är sååååååå duktig.... -.-'
åkte hem på skogen igen och var där i nåra timmar, sen bar det av mot tierps kommun igen. och nu sitter jag här hos pappa, har precis ätit prinsesstårta! för typ kristin fyller 31! (y) grattis ffs! :D


du är inte värd ett skit så som du håller på. jag måste inse dina misstag och lägga dig på hyllan jag vet.

hej hopp

mmmmmmmmh, var bara tvunget att skriva nå på min älskade dator när jag var förbi hos mamma.
den är bäst, min bästavän ;) men nu ska jag tagga mot lodisjarse igen :D
puss och kram och nyp i stjärten!


tjenahopp.

åkeeej,
igår var jag väldigt inte taggad på allt. fifan.
mamma var på skolan ch pratade med typ alla lärare.. & ja hon ringde sen och då lät det att alla, (hon & lärarna) hade märkt att det var nånting som var helt fel. det har även jag märkt så självklart kom det a crying moment.
"men det är ju nånting som håller på att hända som inte får hända" & ja såklart har jag väl märkt det själv. livet leker inte alltid.. eller jo, livet leker med mig. det gör vad det vill och pang bom, dåliga tider.
menmen, terapi samtal med amina & världen såg genast iaf lite ljusare ut, fifan. jag verkligen älskar dig, så det ibland gör ont, innanför revbenen! <3
LOVE IS JUST TROUBLE AND I DON'T KNOW IF I WANT IT. jag vågar inte heltenkelt.
menmen, så kan livet fortsätta leka fram och tillbaka, men jag vet itne hur jag vill ha det. vet inte hur mkt jag orkar av det. jag bara gråter och mår piss, men aah. så kan det va antar jag. man får väl bara lära sig att leva met?

idag var jag iaf liite taggade på skolan (y) iaf en halv lektion ;D
menen, jag var iaf i tid endel ggr (y) det börjar gå mot förbättring kanske?
efter skolan åkte jag hem med amina, vi lekte lite sen sprang vi över till maxiboy och lekte med han resten av dan :)
treeeeeeeeevligt. I<3U people.
fresten har min pappa tattuerat sig idag. vad kan det var på den om inte en pålle, jo en pålle. OFC! menmen, hans val. det han lever för.

imorgon åker jag till järvsö och things I miss! <3

inte god dag.

typ tjena. nu har jag haft 2 skitdåliga dagar i rad. imrse vaknade jag 10 över 8. vilket inte var överdrivt bra efttersom att skolan börjar fem i åtta. menmen, det fick duga så kom man försent (igen).
sen var det första man hörde från en lärare imorse "har du knarkat?! du ser så komnstig ut på ögonen" men jaaaaaaaaa självklart var det därför jag 'försov' mig, jag hade ju suttit hemma och knarkat! åååååh idiot.
typ dåligdaganledningarna är ju igentligen ganska lätta att hitta.. ibland vill man verkligen att vissa bara kunde gå och dö, elelr ah iaf försvinna för ett bra tag!
min skolgång har iaf blivit en katastrof. efter jullovet har jag inte orkat, trött är man väl hela tiden men asså.. antingen kommer man försent eller inte kommer alls, när man väl kommer sitter man och kollar rakt ut i ingenting eller lackar ur på nån idiot! det har verkligen blivit fel det här, feels not good man!
för dagen har iaf lindström, bampus & kimmen varit stora <3n!

när man väl kom hem efter att ha gått från bussen i det HEMSKA vädret kom man hem till en bortskämd liten unge som man sååååklart skulle vara med då. sunes jul & socker får iaf ungen på bra humör. typ hej lyssna på mig "nej jag är inte döv jag bara skiter i allt du säger" jo men det har jag märkt. tur att jag är så otroligt snäll. jag älskar dig.<3

nu är det meningen att jag ska plugga teknik eller så meeeeneee.

god måndag typ?

"men gör det åt mig, jag har faktiskt mensvärk!" dagens sätt att få folk att göra som man säger. mycket effektivt, oftast.
min mamma har stuckit iväg på nå jobb (som vanligt) och kommer hem på onsdag, jag bor hos pappa tills på fredag sen blire järvsö över helgen (som vanligt).
jag siter atm ensam hos mamma men ska åka hem till pappsen om typ en kvart, så jag måste nog gliiiiiiiida mot bussen... ojoj, lillebror igen..

btw, dagen är/har vart värdelös! typ deppig dag som fan, junars var sjuk också, jag som skulle dit imorse, och verkligen kände att det behövdes, men visst då går han och sjukar ner sig..
hampus och kim vill att jag ska dö.
RIP me and myself, nu går jag och cuttar mig (naaaat)
emma<3

"mitt ord är hennes lag"

god helg, eller vad man nu säger

fredagen var härlig, seg skoldag bara. slutade 1 för att håkan var göll och lät mig slippa provet! underbart.
fredag efterskolan vart det först attt gå runt i tierp köpa godis och sånt, sen tog vi tåget till järvsö amina och jag!
pizza på tåget är ju en tradition så varför inte.
väl framme i järvsö vare ju en svikare host*erica*host som inte kom och hämta oss, men däremot var då 'putte marcus' gullig och kom :D  gick till metro och typ där vare dött, så vi åkte iaf hem vid halv 10. inte värt att stanna längre.
BÄSTIS PHILIP var iaf en höjdpunkt (y)
tänk att så små ord kan göra så mkt. *feg*
aja, sen åkte vi hem och glädjade oss av att få veta att gunnbritt och johnerik var i fjällen så vi fick bo ensamma (y) underbart!
blev nattbad och lite övrigt..

LÖRDAG; vi sov först typ länge (?) sen vare ju nån som städade hela dan och inte hade tid att leka med oss. men sen kom hon iaf frammåt 8.
senare på kvällningen dvs frammåt 11 kom markus och ärik på besök. det blev film(er) och väldigt integoda popcorn, heh. HOST igen.  efter dom gått hem till ärik igen så blev det kladdkaksbak i natten och massa prat.
och ja jag kan inte hjälpa att jag blir som jag blir, förlåt! "det blir alltid värre frammåt natten"
menmen, dom sakerna sov redan vid 4 så då vart det en annan som as always, inte kunde sova...
vid fem ringde det iaf så man hade nånting att göra i 20 minuter (?).. ojoj, värst vilka fördommar.
jag somnade väl iaf frammåt 6 halv 7 men vaknade igen vid halv 10 och tyckte att det var dags att gå upp.. så blire när man ändå inte kan sova.

så vare helt plötsligt söndag och helgen var över... dom andra 2 lallarna sov typ till halv 1 (?) duscha och så
blevde en snabb skoter tur och packning sen vare bara att fara hem.

VI HAR 3 NYA DUBBELSÄNGAR ?! nån som vill komma och sova?! ;) hahahahahahahahahahhahahahahahahahhaha
min mamma har nåt allvarligt fel :D

2 nötter väger mer än en nöt

dvs jag och amina väger mer än erica! hahahahahahahahaahhahahahahahahaha
imorrn sticker vi til jarse, det ska bli ferre najs!
är hos amina atm, och senare åker vi hem till min underbara säng för att sova.
cuz, you're my heaven.
erica är gullig och påminnde oss om att "2 nötter väger mer än en nöt" citat by mig. ja där runt halloween kan man ju bli lite blond och säga halvtreviga saker :D
vi saknar jarse och much in it! så nu ska vi spela tick tack tor och drömma oss bort till landet ingenstans för att få bli lyckliga som nötjävlar.

förresten gillar jag designen på min blogg mktmktmktmkt! tack mino <3

PUSS & KRAM GODNATT OCH ALLT ANNAT SOM JAG INTE ORKAR SKRIVA!

tlööööööööött

fifan, jag är astrött. kan inte sova men håller ändå på att somna ;o helt sjukt men inte så konstigt med tanke på att jag inte har sovit som jag ska på längre än jag kan komma ihåg just nu...

första hemkunskapen sen 5an idag, & haha, jag hamnade i samma grupp som martin IGEN! vi som var så himla "bra" ihop. hehe, jag är snäll mot han.. thet smakade nyponsoppa, fast äckligt, skit konstigt..
jag saknar järvsö, ja jätte mkt! finns även saker jag bara önska att dom kunde gå och ta sig. btw så bara förstör ajg föör mig själv helatiden! hemskt. förresten blir jag skit irriterad när man ringer till folk ock verkligen MÅSTE prata merom, så svarar dom inte. då blir jag jätte besviken..
jag grät en snutt nyss, det var skönt!
nu somnar jag ärligt såå ,

BYE!

god eftermiddag!

ojoj, nu är jag ensam igen. för dom som ville veta så hatar jag att vara ensam..
mene, ja jag känner mig ensam väldigt ofta, vilket kim och pontus å dom fick smaka på idag ;) heh.
fyfan, skolan var heh, (förutom dom halvgenomförda lektionerna) bra, det känndes som en film när vi lekte "WATCH OUT!" amina, du är bäst! <3
på fredag bäre av till järvsö och planerna är stora, jag längtar jaaaa!  snacka om att vi saknar järvsö och ska ha det bättre än bäst! :D

LATER

amina förståss

idag är jag glad! pratade med larsgöran i morse vilket gjorde vissa saker bättre.
sen är jag oerhört glad över denna underbara vecka: amina måndag tisdag (onsdagmorgon) torsdag fredag lördag och söndag! HELHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT! på fredag tar vi tåget mot jarse iaf :) underbart!
"vaddå, harom sån i jarse" hahahahahahahahah "så går det när man är tjock" hahahahaha . så jävla bra!
vi är tufffa, och vi måste även säga att kärleksspelet är kul! hehe

nu ska vi gå och baka kladdkaka, så LAAAAAAAAAAAATER! :D <3

god eftermiddag (trots att det är morgon)

typ, jag är troende. jag ska till kyrkan ;o  får iaf sällskap av freddan och sara. & nån mer?
jag sov ensam inatt, återigen inte bra.. jag tycker inte om att vara ensam, förresten kan jag inte påstå att jag sov heller.. & varför kan jag inte sova? DAMN!
det är förargligt även hur jag saknar, jag saknar typ allt hela tiden. tänk att vara som mattajz, att inte kunna sakna, det är fan sjukt. jag skulle inte klara aav det heller.
&fan vad jag är arg på mig själv, varför dessa humörsvängningar? har jag nån anledning till att vara arg och deppig eller?! nej jusste VARFÖR!? varför gråter jag då helatiden när jag försöker vara glad.. jag fattar inte mitt problem!
åh helvete, förresten så ringde putte igår! (y) mkt bra mkt bra, jag saknar honom lite faktiskt. JAG SAKNAR FAN ALLT! helvete!
sen känns det inte som att jag klarar av nånting, typ inte ens att vara en vän. jag fattar inte. ofta JAG känner mig världelös?! det är så inte jag, jag är liksom bäst?

FAN, jag villl hitta tillbaka till mig själv!

<3


jag älskar dig, & VÅRAN sommar var den bästa!

godkväll

åkej, nu äre såhär. jag sitter hemma, alldeles ensam som vanligt. och ja jag tänker inte bli nån seriös bloggare, bara bra att ha när jag behöver skriva av mig. vilket händer ganska ofta..
bloggnamnet fick jag självklart av pipp, min bästis (y)

fan, jag är nevrvös.. helt utan anledning. och jag saknar amina! det är inte lätt.. btw, så tänker jag kanske flytta till järvsö mot 9an, men jag vågar inte det heller. fan, jag vågar inte lämna allt! skulle sakna skiten för mkt.
just nu känner jag även verkligen FUCK KÄRLEK, den kan ta sig! jag saknar allt för mkt som har med den att göra!
sami är däremot sällerisnäll och underhåller mig. och jag kastar in en chansning på att emma & pontus har mysigt nu efter att jag stack, hehe.
& att göra lista:
måndag nån tid efter skolan ska jag klippa mig,
tisdag: kuratorn 8.00, umott 13.00
just not to forget.

RSS 2.0