hej evelina vad du e fin idag och gud vad du dansar bra, markooooolio<3


[email protected]
dresscode och facelook, haha sött.
vad töntig jag är, palla bry sig. koftan jag köpte igår, som är ljuslila men ser grå ut i mörker, glans tights och ett linne. asnajs. hehe, cool jag är som la ut dresscode, men jag vill väl också ha lite roligt ibland! just nu fann jag detta väldigt roligt.

en sak till.. jag är beroende av att blogga. om jag inte skrivit nånting en dag, eller ibland om jag bara skrivit en gång nån dag så får jag skuldkänslor och kan inte sova, vad är felet på mig?
men folk säger till mig "palla blogg! hur orkar du? fett drygt.." men seriöst, jag tycker att det är askul att blogga. jag läser också min egen blogg för att jag tycker att den är bra? haha. en sak till, JAG ÄLSKAR ATT BLOGGA! :*

love me love me, say that you love me

jag har skuldkänslor för att jag inte skrev igår, men jag hann verkligen inte. jag har inte tid till att skriva på helgerna, speciellt inte när jag är med min man, han gillar inte att jag sitter vid datorn, hehe. men åh vad jag är glad, jag älskar erik!

men igår iaf så efter att jag haft ett farväl av min älskling så tog jag tåget mot gefflet, där jag mötte jenny och johanna. wunderbart, dom skulle och äta på någon mexicansk restaurang satte. sen så gick vi på stan tills 18.30 tåget som vi tog till tierp. åkte på födelsedagsmiddag hos jenny tha wallinder, sen hem till mig för att sätta upp julgranen och  sussa! helbeträffligt!
bildbrist

sidskogen bt weekend

alltså, jag är i sidskogen, och jag har en massa för mig, endel saker att lösa och en del grejer att fixa. så jag har inte tid till att skriva faktiskt. men imrgon kommer jag hem till tierp, då jävlar blire skriva för fulla muggar. tror jag, först ska jag möta upp jenny på stan, eftersom att hon fyller 15 år min tvillingbror. men efter att jag firat lite med henne så skriver jag nog, btw så ska vi troligen sätta upp min julgran på rummet imorgon också!!! :D
nu måste jag kila till lings där det är en hel hope med folk, bla min älskling <3

tänd ett ljus, och låt det brinna

jag leker med camen, det är helskoj!


idag hade vi andra luciaövningen, ANDRA övningen! och det är snart december, fredrik, musiksnubben, påstår att vi ska kunna allt efter fyra övningar till, 4 övningar a' la 45 minuter. han är sjuk, om jag får utge min åsikt. annars gillar jag honom, skoj snubbe men extremt dålig planering! aah, hur fan tror han att 30 elever varav 10 pojkar ska klara av det där om 4 övningar till, när vi inte ens gått igenom alla låtar nu på 2 övningar? jag får panik!

annars så hade vi fotograferingen idag också, till dom nominerade kandidaterna, kan inte påstå att jag gillade det, eftersom att philip hagberg lekte bingo rimér, hur lätt är det att få till ett bra kort när han är i samma rum liksom?
kandidaterna är iaf:
9a:2
viktoria jansson
9a:3
amanda lindberg
petra lindberg

9a:4
evelina kylin-blom
nallin kurdi
9b:4
camilla persson
jim schilcher

vote for me, the one! ;D hehe


singing in the rain


fett bra sång från igår, skriven och framförd av jujjan & juffe!
hahah så jävla ful låt. men vi gillar den.


USCHHHH

FYFAN, jag säger bara det. jjag blir så rädd, och äcklad. OMG jag dör. fyfasaaan!  jag kommer troligen inte kunna sova inatt, och antar att det blir storstädning, med mamma som försökskanin! FYFAN!

tjugofemte november, busy

jag är för lat för att skriva, så jag påstår att dokumentera i bild är en mycket bättre idé. även om jag inte får med allt jag gör under dagarna, för det är ju såååååå himla mycket, HA-HA! kör hårt, rocket power

gick en promenad med några snubbar, en med snygga glajjer. haha!

fysik. utrustning=läsk & godis, vad annars behövs

håkan är bäst! <3        jag vet att jag är söt...............

Früügan 15 år, barnkalas! mer bilder kommer på fejjan.

när jag kom hem gick jag ut med jycken. det jag vill få fram är att det regnar lite väl mycket nu för tiden, kolla liksom, vägen är täckt av vatten. vad är detta?

avslutar med en smart bild. haha, vet inte varför med det kändes som så.

känns bra rehär! HAHAHAAH :D

godnatt love's


hk plansch & svenska novell: klart!!!!!!!!

snygg tjej med sår på hakan: klart! (ha-ha)

imorgon fyller früügan 15, då ska jag på kalas. med fiskedamm, tror jag tar med mig kameran!

oh, if you meet me half way


mysig tjej (iaf tröja)

smart tjej!

jaa, jag har ju skaffat brillor och i samband med det.. blivit smart! nej men faktiskt, jag känner mig väldigt duktig och smart. jag lämnade in bildanalysen idag, nästan i tid. och så ska jag lämna in planschen till hk'n imorgon, som jag håller på med och nästan är klar med nu.. kanske t.o.m satt min novell är klar till imorgon, nu ska jag rita en ananas och sen ska jag faktiskt skriva novell. ses
btw.. vad tycks om mina söta naglar? ;D

svenska/historia

hemke är fortfarande så duktig satt han blandar ihop so/svenskan. satte jag gjorde först historia skiten och nu sitter jag med novellen. kanske borde skriva den nu också... jaja, det löser sig.
det jag igentligen skulle skriva var att jag har varit och hämtat mina glasögon nu.. kanske blir nå bilder sen, nu ska jag säga hej till jim! tjaaaaa!

,

ingenting blir bättre av att cp facebook VÄGRAR logga in!
fuck off!

måndag skola, och bara jobbigt

jag är arg nu igen. på mamma & jonas, fast egentligen jag kanske inte borde vara det. men dom är dom enda som är i min närhet. satt det går ut över dom, tyvärr. jag har åkte nyss hem från tierp, har vart med jenny abodi emma & josef. men nu skulle jag packa för jag åker till pappa ikväll och blir där nu ett tag, men först ska jag till emma en sväng. tanterna ska ha tupperwere party där! haha 

bara för att jag inte fick! abodi.


random söndag.

idag har jag heller inte hunnit skriva. sick!
men jag skulle jobba idag, satt jag hade ställt väckarklockan på 8 så jag och erik skulle orka upp i tid. men inte fan ringde den inte. jonas kom och väckte oss klockan nio. då insåg jag att jag hade ställt den på lördag. TABBE!
menmen, jag hann iaf i tid och det har vart as mycket folk idag. sen nästa gång jag ska dit blire den 4de, så ska vi fixa julbord för nå gubbar. blir säkert asnajs, förutom att jag får vara där en hel fredagkväll. men vad gör väl det igentligen.
jag kom hem typ vid 6 idag, till sidskogen. och då varte bara att åka igen, till tierp. så nu är jag äntligen hemma. funderar på att bada och sen sussa nu. får väl se...

fjortisbild :*


i hate this part right here

nu när allt är som bäst i livet. man älskar allt och alla och man mår bara så himla bra. man känner sig så säker på allt och man vet precis vad man ska göra. allt är så självklart. och jag har allt jag vill ha. jo då, precis då, när man älskar allt som mest, då ska man behöva lämna allt. börja ny klass flytta och lämna sitt liv. börja på ett helt nytt liv. bygga upp nånting nytt. jag hatar tanken på att behöva lämna min klass, lämna aspenskolan. bli större, bli vuxen. jag vill inte. jag vill verkligen inte.
i could stay in this moment forever. det är här jag vill vara, jag vill alltid stanna här. men varför ska allt bara förändras, varför ska jag behöva lämna allt... alla! som jag levt med 2/3 av mitt liv, mer än halva mitt liv. jag kommer inte klara mig utan er, mina älskade <3
seriöst, jag gråter av tanken att lämna er, jag drömmer mardrömmar om det. varför gör jag det till en så stor grej? I'm such a drama Queen!


vi kommer alltid vara den bästa klassen i aspenskolans historia! oförglömliga&underbara


vi var bara pojkar, pojkar pojkar. pojkar på väg att bli män.

skön låt!

jag blev helt chockad imorse när jag vaknade och insåg att jag inte hade bloggat på hela dagen igår. min första bloggfria dag på ja, jag vet inte hur länge. haha, g33k. men jag antar att jag inte hann, vaknade alldeles för sent satt jag hann inte på morgonen, satt inte vid datorn i skolan. sen åkte jag till järvsö efter att jag umgåtts med jenny ett tag i tierp. det är sjukt hur mycket jag älskar henne, kvinnan!
när jag kom fram till järvsö city blev det hockey, träffade älskling och han åkte med mig hem. men nu så skulle han, kim och ärskän ut och fiska efter att erik&erik trakasserat mig lite. dumma människor :D
nu ska jag klippa tånaglarna och fundera på att fixa ett bildspel till en av världens underbaraste låtar, underbara 8a:4 <3

underbara 9a:4 <3
jag vill inte bli stor,
jag vill inte lämna er,
jag vill inte lämna mitt liv.

oh boy you make me feel like. no boy can make me feel like you


jag är så arg, men jag vet inte varför. jag bara svär och är allmänt arg. tror jag borde ta en funderare på livet nu, igen! haha, att fundera är min grej. haha, jag har ingen anledning att vara arg.. jag har nog damp, av något slag. eller humörsvårigheter. hyperglad eller as arg.. varför aldrig mittimellan? nej, det är nog bara inte min grej. nu ska jag lägga mig och fundera.

snart börjar mammas pojkar, sen äre gleeclub. inget jag tänker missa! btw, mammas pojkar är så jävla kul, jag älskar mamman som förföljer sin son. haha, bobby tror jag det är. hon är så jävla rolig! "varför du krama den dära tjej?"

                                

åh härliga onsdag!

hm, my day was a beautiful day. i was in school and had a great time with all my friends. hehe ah, min engelska är galant. och alexander var i skolan idag igen. och så hade vi första lucia övningen, asbra! men efter skolan så var det möte, till showen. sen umgicks jag med abowdi och alex till det var sags att åka i alex epa, hela vägen hem. ascooooooooooooooooolt! jag kom nyss hem nu iaf, försöker övertala jenny att komma hit men nejnej...
jag pratar med henne i telefon btw.
några råd som kvinnan gett mig genom åren är:
"gråt aldrig över spilld mjölk"
"gräv aldrig efter hundskit"
"raka aldrig vågrätt, det är skadligt för naturen"
hahahahahahahhaa! sjuk i huvet :D


älskling <3


hemkunskap med maud, rauuuwr

hmm, jag sitter just nu i maud's lilla "datarum" på HK'n, ska leta på vad man har för matvanor i kenya.. måste göra en 'plansh' om det till nästa vecka. men det grejar jag skaru se. för övrigt så har jag och maud hållt sams ganska bra idag. förutom att hon hotar med att ge mig ig bara för att killarna trakasserar mig. nån som fattar varför jag lackar ur på henne alltid?

hm, sen ska vi ha spanska med agneta, 2 favoriter i rad YES! varför kan vi inte ha henke eller håkan hela dagarna? vore as skönt. fast annmarie, rosita, emanuel och annacarin vore inte heller helt fel.
nu måste jag faktiskt hitta faktan som jag skulle...

hold your breath and count to ten


fredrugans målning av en omgjord venus födelse.

någon dum människa vgände uppochner på fredrugan idag i skolan.
jag tycker så synd om kvinnan!

jag förstår inte att en människa kan vara så vacker. jenny lindström, lätt och absolut en av dom vackraste människorna jag känner! helt sjukt, och håååret. OMG

och jag och G orkade inte klä oss ordentligt imorse, så vi körde på EMOtema nu igen. metallica t-shirt och svarta tights. najs de! och jag vet att mitt hår var lagomt risigt, heh.


schools out, om ca 34 dagar.

anton mäkis citat by the day var absolut när han såg freddans tunika som det är spets på upptill. (den är dessutom asfin :)) men haha, så imorse när han såg freddan så blev det med hans finska accent:
"åh, nu vät jag vart mårsan har gömt vardagsrumsduken!"
haha, det är nästan satt man måste skriva upp allt han säger. han är så kul, den söta lille skiten.

och jag glömde nämna att jag är stolt över mig själv, nu har jag avklarat halva bildgrejen, saknas en bildanalys och min skulptur bara. men själva texten är klar! sen har jag även gjort klart och lämnat in referat om kristendomen och vem är gud?, och så fick jag veta att jag fick VG på spanska omprovet. vilket blir ett G då eftersom att det var omprov. men iaf! det känns as bra att jag är så duktig.
nu är det novellen, historian, nytt kemiprov, resten av bilden & säkert nånting mer som återstår att sysselsätta sig med. vilket jag alltid lyckas med.. hm. kollade emmas blogg och insåg att vi hade HK också.

yesterdaay, night by Gaeähäää

kom upp ett förslag på yt att jag skulle kolla på ett klipp, som suger. haha, typ macken - båtmotorn inte ens roligt. men nu skiter jag i det. byter till veronica maggio, hon är underbart bra!
och jag tänkte att eftersom att jenny, gäru, kenneth m.m (kärt barn har många namn) var hos mig igår iaf, så tänkte jag lägga ut lite bilder. det var första gången på länge.. som hon var hos mig alltså..

girl put the records on, tell me your favourite song

vi går och fiskar och tar en tyst minut.

jag är ett emo, ett litet emo.. jag skär mig i armen, och börjar blöda.

nybadade & helfresch. jag älskar dig!
och jusste;

jag städade ju min garderob hemma hos mamma natten (heh) innan också..
FIINT VAAAAA!?!? :D
          

jag hörde ord från mina läppar, som aldrig vilat i min mun


haha, dagen bästa citat, made by anton mäki;
"mamma säger att dethär inte är bra för bi-hålorna"
"fast det gör ju ingenting, för jag är straight!"

sjukt kul liten pojke!

nu ska jag faktiskt umgås med jenny, innan hon och mamma dödar mig.
hörs!

måndag 16/11-09, eat me

TJENARE!

orkar inte hämta kameran, så en cambild satt fint!

killarna är tillbaka till skolan, och ÅH MY GOD! det är sick vad man saknar dom. vi har ju trots allt varit utan dom i 3 veckor.. men nu är allt som vanligt igen och det är, skönt? aja, pallar inte skriva mer för nu ska jag skriva min novell. sen så ska jag kolla på that 70's och vänta på jenny och troligen johanna. men jag skriver nog snart igen!

igår så bad jag min bror om tillåtelse att lägga ut hansk dokumentär om mattanterna på skolan. dock så är den 4 eller 5 år gammal, men vssa av tanterna finns kvar än idag.. haha, så jävla sjuk!


i miss you babe, and i don't want to miss a thing

jag saknar en massa.
denhära veckan ska jag leka mycket, har jag bestämt.
jag SKA hinna med amina, jenny & johanna. och abodi å emma.

nu ska jag kolla på heartbrek med mamma och dricka upp mitt té.
godnatt

I try to be chill but you're so hot that i melted

jag älskar mitt hår! ibland

I used to laught it off
I used to look the other way
I used to save them troubles fo another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more i had to change i'd just stay the same

alla gör misstag, och man lär sig av dom.
jag ångrar ingenting, gjort är gjort.
lev ditt liv. och överdriv!

funderingar, igen. jag tänker väldigt mycket, ja!


en bild kan vara suddig. ibland är jag suddig, ibland är du suddig.
det händer ibland att hela världen är suddig, jättesuddig.
vid såna tillfällen då man inte förstår nånting. ingenting alls.
allt bara är konstigt och hit och dit och upp och ner, man vet ingenting.
ibland vill jag bara att allt ska försvinna, men oftast vill jag att allt ska vara kvar.
då när hela världen är så underbar. ibland hatar jag, oftast älskar.
men jag vet inte varför, det är bara så det ska vara.
jag är jag, du är du. det finns bara en av mig och en av dig.
men det finns många wannabees också
hela världen är så underbar, när man vet vad man vill ha.


lite random funderingar

varför vänder man på dygnet så fort det blir helg? jag menar, idag gick jag och erik upp klockan halv 2 kanske. inte konstigt att man sover sig igenom skoldagarna sen eftersom att man annars brukar sova i vanliga fall vid den tiden.. alltså, jag slutar skolan 2, nu är klockan 3 och jag har inte ens ätit frukost. men det bara blir så, helt av sig självt, det är ingenting man gör med flit. det bara händer, pang poff. och vad kan man göra? igentligen så spelar det ju ingen roll. även om man är liiiiite trött ibland när man måste gå upp sådär sjukt tidigt och åka till skolan.. haha håkan berg, min mentor som jag hade innan sommarn, han slutade ju. men nu var han på besök i skolan bara för att liksom. haha och det första han säger. "hej evelina, vad du ser trött ut.. som vanligt" hahah, lite skrattretande bara. men sånt är livet, nu är klockan 3 så jag tror att jag borde gå och äta lite frukost kanske, hehe

I told him I couldn't lie he was the only one for me.
Two weeks and we caught on fire,
She's got it out for me,
But I wear the biggest smile.

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got him where I want him now.
And if you could then you know you would.
Cause God it just feels so,
It just feels so good.

nyvaken evelina, inte alltid helt fel.
och hjärtat, varför skulle han vilja ha dig när han vet att han kan få mig? 
                               

let me entertain you!

haha, var så jävla kul idag när jag satt och skrev låtar till håkan idag på fysiken, sjöng dom för han gjorde jag med. vill lova att han gillar mig! hehe, jag är ganska bra entertainment ibland tror jag, haha. och på fredag kanske alexander kommer till skolan, på tjejveckan. bra! jag saknar han, och resten av pojkarna. som jag sa idag, jag saknar att höra marcus suckar och "men åh vad dum du är" så fort jag säger något annorlunda.. det händer iofs ganska ofta, men skitsamma.

"håkan tycker om mig
även fast jag är ganska dryg
jag pratar ganska mycket
och håkan han är lite blyg
håkan tycker om mig
och fast han är nonchalant
är han den jag gillar
och jag är hans favoriiiiit!"
               

vem är gud, om jag får fråga?

jag tog just ner uppgiften att skriva en uppsats med rubriken vem är gud? och hur ska man förklara det med några ord.. jadu, får se hur det blir. jag skrev nyss klart referatet som jag satt och skulle ha gjort tidigare idag... och sen blev det fram med nästa uppsats. nog om det nu!

ny design också, vad tycks?! jag och johanna åkte hem till min mor efter skolan idag och knåpade ihop den. efter att vi gjort det klart så badade vi, pratade en hel del, sen åkte vi till henne & till sist hamnade jag här, hos min far. jag gillar johanna i alla fall väldigt hårt, skulle jag vilja säga. hon är helt amazing women!

underbar kvinna. du är så sjukt bra, och så mycket!
                              

RELIGIONSKUNSKAP

skulle vilja säga att jag ligger hemma i min säng och myser just nu med bästa bredvid mig. men om jag sa det skulle jag ljuga, för jag sitter i skolan i datasalen och har religion. med sara, emma och jenny bredvid mig. men dom är också bra. väldigt bra! det är meningen att jag ska sdkriva ett referat nu som ska handla om kristendomen och dess utveckling, visst låter det skoj!? jag ska få ihop 30 boksidor på ett papper. lycka till, jag måste vara klar om 30 minuter så tja!

funderingar

du är du & jag är jag.
du & jag bildar ett vi.
det finns ingen annan som jag.
men heller ingen annan som du.
det finns ingen annan som är som vi.
men ibland är inte du & jag ett vi.
ibland orkar jag inte att du & jag ska vara vi.
för jag vill inte ha dig lika mycket som du vill ha mig.
det bara vet jag. & det känns bra

I like the way you move.

TJAAAAA! känner mig tvungen att berätta att inatt när jag låg och kollade på film helt ensam och alla hade gått och lagt sig, haha eller ja Jonas hade gått och lagt sig. men iallafall, så kollade jag på en film och jag ba började storböla.. 2 ggr! haha filmen var inte SÅ sorglig, visst var det lite sorgligt men haha. aja, det var iaf fett kul.

sen imorse åkte jag och jobbade igen och sa tack för denhära veckan liksom, fast ska dit igen tjugoandra för då ska det vara julmarknad där så då ska jag jobba lite. haha lite för mycket info kanske, känner mig ganska tråkig.. äh skitsamma! nu har jag iaf nyss varit hos farmor & farfar på fars dag middag med alla pappas syskon och mina kusiner på den sidan. nu är jag hemma hos pappa, fast snart kommer mamma och hämtar mig, för hon har kopplat in badkaret och jag måste ju prova det ;D haha

ska knåpa på en ny design också, har tröttnat riktigt rejält på denna nu. har lite idéer, men måste välja bild/er...

bara några av mina wünderbara kusiner, nummer 18 är på jäsning! 
                                         


i'm stronger than yesterday

erik gick iväg till erik för att umgås, sådär "grabbar emellan" ett tag. men han kommer nog snart tillbaka. och nu kom jonas hem. han var helt lost imorse när vi vaknade, men nu kom han hem så nu har jag koll på gubben igen! hehe. men han tänker ta tv'n ifrån mig, och jag kollar på paris hilton's brittish best friend det är as bra, tror nästan att jag snart kommer bli beroende av det. men vad gör väl det om 100 år?

as bra, menare!
men nu ringde erik och sa att han kommer tillbaka så jag läre stänga av datorn, annars blir han så surig :)
                     

oh baby, nothing can push me down.

blev en lång dag på praoen idag, men idag hade vi öppet satt det kom gäster och så. det var fett kul, ska jobba på söndag en stund också innan jag åker med tåget. blir ferre. men alltså, nu ska jag gå till erica sen drar vi oss ner mot jonssons och bastar med polare. ferre najs! kanske att jag skriver senare, om jag inte kommer hem efter midnatt eller senare. hare bra haaaaaaaaaaay! (loddan special, eftersom att han är hon jonssons) Xd

toppen arbetare!

se evelina, fint. du kan ju!
men tja, nu sticker jag, på allvar!   


OH MYYYYY GOOOOOOOOD

alltså jag dör! verkligen! hahahahaha. jag gick in på caroline hardestams blogg bara av en slump sådär random, och så hittade jag värsta bilderna. hahahaha sjukt kul

evelina(!!!)-emma-freddan-isa-jenny
                     hampus
åh min heliga gud! kolla fler bilder på http://carolinehardestam.blogg.se/
                                 

baby baby, why cant we stay together?

aaah, 2½ men är bara SÅ bäst. jag älskar det! mumma. shit, imorgon måste jag åka halv 9. känns inte bra, då måste jag gå upp typ 8. jag kommer dö! fytusan, men det löser sig. jag återupplivas alltid. och åh, jag bakade världens coolaste grej idag, får se imorgon om den blev god, och isf tänker jag göra sån hemma! fast med jordgubb eller hallon istället för lingon smak. men nu är pausen snart slut på tv'n och jag måste hinna springa och ta idomin på mina torra stackars läppar (:() innan det börjar igen! HAREEEEEE GÖTTTT

tro hopp kälek, peace love music

söt beib
                                

hej mitt vinterland, nu är jag här.


imorse försov jag och erik oss lite (a) haha, jag hoppade in i duschen 3 minuter i 9 och skulle åka prick.. men kom iväg kvart över iaf. och det spelade ingen roll, kvart som kvart liksom. btw så var jag över till erica igår kväll också, känns bra! och HON OCH KIM ÄR FÖRLOVADE! :D grattis mina älsklingar <3 och medans jag var på praoen idag, så förvandlades världen till vinter. men nu ska jag kolla klart på that 70's!
piz out
                               


where did we go wrong?

ibland fattar jag bara inte vad som händer. vart allt tar vägen. hur saker bara kan försvinna. vänskap är en sak, men den är abstrakt. ibland är det lite för abstrakt. så pass abstrakt att den ibland försvinner. men det är sånt som inte borde hända! jag vet att jag inte är världens bästa. men jag är inte heller världens sämsta. det finns nog ingen som är världens bästa. inte heller världens sämsta. och även om det gör det, så finns det bara en person som kan veta det. gud, han är den enda som känner alla människor. men det är aldrig bara en persons fel. eller en annans. det är bådas fel. det är det alltid, ibland mer eller mindre. båda kan alltid göra någonting för att förhindra att det sker. men ibland orkar man inte.då kanske ingen orkar. och då blir det helt plötsligt för abstrakt. allt försvinner och en dag slår tanken dig "vart tog allt vägen?" "min bästa vän som var allt för mig, vart tog hon vägen?" båda dom tankarna har slagit mig, inte bara en utan 2-3-4 gånger. om inte mer. man inser att det har skett en så stor revolution i ens liv.

ska jag vara ärlig så var det nog jag som inte orkade denna gången. du var bäst för mig. men jag kännde att jag alltid blev tagen i andra hand. och det är nog mitt problem, men jag klarar inte av att vara 2a. jag behöver kärleken, uppmärksamheten och förstaplatsen. annars går det tillslut inte. jag måste bli tagen i första hand, annars grejar jag det inte. och jag kan väl påstå att det mest är mitt problem.. jag orkar inte heller höra av mig, för jag tycker inte att det är jag som ska göra det denhär gången (misstolka inte!). men detta är inte anledning nog. så säg mig, where did we go wrong?
och ja, jag vet att du inte läser min blogg, men kanske du kikar in nån gång. 

oj vad långt och jobbigt det blev.. men fler än jag kanske känner igen sig, iaf liiiiiiiiiite!
                                 

fjärde 4 fyrde novembeer.

idag är det fjärde november, det betyder att en viss här fyller 15 ½ år idag!!!! sjukt tufft. haha. och idag har jag bakat ca 120 kakor. duktig är jag! men alltså, jag började praoa halv 10 imorse och slutade halv 2. ganska soft, jag bara målade dit lite blommor inne på en toalett och sen bakade jag en massa kakor! najs, eftersom att jag är så jävla kung både på att baka och måla, haha.

igår var jag med om mitt livs upplevelse! jonas tvingade mig att komma ner i slakteriet och hjälpa honom att "paketera" köttfärs och massa olika köttgrejer i plastpåsar. det var lagomt snusk.. och det ligger feta älghuven utanför slakteriet + att det stinker där inne. och mamma har lagt min glass i frysen där nere, den luktar säkert jätte illa nu.. :(

visst målade jag fint dååååååå?!

flitig tjej!
                                   

*


hold on to what you've got. cuz baby, life is a race against time

I could stay awake just to hear you breating

dagen har varit chill. visst jag har praoat idag. men vi typ bara åkte runt och gick och tittade lite. så det var fett chill. imrgon kanske det blir lite mera att göra. och jag saknar jenny, insåg att vi typ inte har setts på snart 4 veckor, det är sjukt. hur kan vi inte ha tid för varandra? I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall a sleep cuz I'd miss you babe, and I don't wanna miss a thing!

mysigt ställe iaf, lite gammalt och spökligt. men whatever

hahahahahhaa, så jävla ful!
 amen, nu ska jag över till GB ocvh äta! TJAAAAAAAA
                                 


godmorgon, tisdag

okej, unbelieveable. klockan är 08.25 och jag är vaken på riktigt, jag har tilll och med nästan ätit frukost. menmen, sånt är livet. hårt. snart börjar min första prao dag. känns skumt. hehe eller nej, tror att jag kommer få mera sovmornar i veckan iaf. men det visar sig, right? åh nej. nu fick jag ont i magen, det får jag alltid om jag är vaken tidigt på morgonen nu för tiden...
men jag måste tagga!
                              

somewhere over the rainbow, way up high

efter att erik åkt imorse goch jag och sov igen. lika bra det. tills mamma TVINGADE mig att gå upp klockan 11. efter det så har jag umgåtts med GB och JE hela dagen, åkte till bollnäs och typ arbrå. det var rejält trevligt. köpte en fars dag present till pappa också, don't forget fars dag på söndag! nu ska mamma snart åka tillbaka till uppland, tierps kommun. så jag stannar här med jojas. imorgon börjar jag praoa på Helsingegården. (y)

erkänn att det ser ut som en björn!
                              


jag är en vampyr, just nu.

du vet var du sitter.. och sitt där tills du riktigt säkert vet
att det hittar in, där ingen annan kommit in
hjärtat väljer bild
nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill
du vet jag vill bli din och ingen annan kommer in
hjärtat gör mig blind
hela världen är så underbar
om man är korkad tom och glad
hela världen är så underbar
om man är korkad tom och glad
toaletten spegeln, jag har stirrat färdigt på den
och vem är inte ful i 60 watts ljus?
toaletten duschen, jag har gömt mig för sista gången i den
och vem blir inte kall, naken och våt i en tom hall?
somnar 07, vaknar igen på natten
jag är en vampyr, suger och spyr
låt mig komma in jag vill bli din
jag är en vampyr suger och spyr
låt mig komma in jag vill bli din


I said i love you, and i swear i still do

nu har jag varit duktig, men mamma väckte mig imorse så jag var på jätte dåligt morgon humör. men klockan var 12 och hon tyckte inte att jag skulle sova mer... weird. men nu har det ju gått några timmar, så jag mår lite bättre, haha. men nu har jag varit fett duktig och städat mitt rum + garderoben (som dom missbrukar till sina julsaker)! palla att jag inte skrev nånting som någon bryr sig om, haha. det borde vara fett drygt att bevaka mig blogg Xd. men det får man leva med!

nyvaken, osminkad, morgonfrisyr & fresch. så skare va. haha

kväll --------------------->morgon, ha-ha
and this is how you remind me, who i really am.
it's not like you to say sorry.
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breakin' 
                             

RSS 2.0