stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu

micaela är här. och johanna såklart. vi kollar på ullared och portugal-spanien om vartannat. otroligt spännande, så håller vi på med en hemlis också, det kommer nog ta hela natten. men jag hoppas att det är värt.

nu ska jag gå och spola vatten, hej

postis pär, många lappar var det här

postbilen åkte just förbi
snart ska jag gå till bussen
om 10 minuter ska jag vara ute vid bussen
jag måste klä på mig
har varit ute och solat, i bikini
måste packa
13.55 kommer mici till tierp
sen ska vi leka, hon jag och pajän!

idag har jag och patrik varit officiellt tillsammans i 5 månader

postis micaela!

vamos a la playa

idag har jag träffat en hel del av min klass! eller a, min förra klass. först så var jag och badade med  några av dom och sen så var jag på kurs på körskolan med 3 till. härligt att se några igen, aa.

nu har jag inte tid att skriva något mer än att jag är en stekare!

de va ett pösckans tjat

idag var jag och pät iväg till marknaden i järvsö. eftersom att alla mina solglasögon är trasiga så köpte jag mig ett par nya. antar att jag kommer få någon bild som dom är med på snart.

nu sitter jag i sidskogen och väntar på att få åka ner mot tierpstrakten. ska hålla ttill där nu i 4 dagar. måndag-torsdag. det betyder att man ska höra av sig om man är en gammal vän och vill hitta på något. mici ska komma till mi och hannie också, härligt.

ja fast, apropå rubriken... nu ska jag kolla på pistvakt innan mamma säger att vi ska ge oss av!

me fjöll av, schläpp mig


fly on the wings of looooove


patrik är allt i min värld


dagen efter

jag sitter i soffan med min pät och jonas just nu. hade en jättetrevlig kväll igår, tack till dom som var där!
idag skulle vi gått på järvsömarknaden, men alla med körkort och bil är inkapabla att köra.. ikväll ska vi kanske ta oss till jössebo på dans, om patrik vill det då :)

hay

räven raskar över isen

glad midsommar på alla mina söta bloggläsare. haha, som om det vore jättemånga ;) jag ska iaf spendera min midsommar med patrik och hans familj först och grilla, sen ska jag och patrik åka till lovisa på fest. jag har även hört ryktas om att min bror har tagit sig upp till hälsingland för att fira midsommar?! hmm.

examensklänning från förra året. helt okej, den har ju bara använts en gång.


he's a wampire

okej, nu ska jag förvåna er.. idag så tog jag mig orken att faktiskt kolla på twilight, jag som varit så skeptisk mot filmen som verkat så overklighetstrogen, har nu sett den. och ja, jag erkänner att jag älskar den, edward, med sin charm. en så sjukt skum kille som helt plötsligt blir så underbar. jag satt med tårarna nära hornhinnan och såg på en av de romantigaste filmerna i guds rike.

tummen upp, för twilight.

nu i ro, slumra in, ut i bädden så fin

nu sitter jag här och skriver mittinatten igen. det är för att patrik jobbar natt och han hämtar mig inte förrän 04.10 ungefär då vi ska åka hem och sova i hans sköna säng. min säng i sidis som jag sitter i nu är dick inte lika skön. den är alldeles knölig. uscha

fräsch und trötte

när pajen kommer omkring




hejsan. jag och ppajen här.. a också våra vänner, som ni kanske ser. nu skaj jag åka till patte. hejdå

godmorgon du fina sommardag


haha, söt, nej. men här sitter jag med min fina dator, tänkte bara ta en bild.. jag är nyvaken och sitter i bikini pga att jag tänkte gå ut och sola. så ville jag ha en bild på datorn så allt kunde se hur vacker den är, jaja. skitsamma.

idag kommer jenny och leker med mig. och ikväll eller imorgon kommer johanna! mina ärtor. kul att få se dom också. sen nästa torsdag ska jag och johanna åka till sidskogen tillsammans. klinga starkt och underbart

i'd put my trust in you

lovar du att alltid finnas där?
lovar du att inte lämna mig, så länge det finns en gnutta hopp?
lovar du att stanna kvar tills du är säker på att du måste gå?
lovar du att älska mig även om det finns andra alternativ?
lovar du att hålla mig hårt när jag behöver det?
lovar du att du förlåter mig även om jag gör fel?
lovar du att aldrig svika mig?
lovar du att alltid tycka att jag är vacker?
lovar du att du ska älska mig mest av allt?

lovar du att ge mig all kärlek du har, även om jag inte förtjänar den?
du har mitt hjärta
lovar du att hålla hårt i det och inte släppa taget?

för jag lovar, att jag lovar dig allt det ♥


there's no time to worry, if you'll be my only

jag fick bara bo hos min man i 10 dagar innan jag nu gott fick ta och pallra mig ner till tierp igen. med sommaren kommer flytten och tierp kommer bli för mig allt mer främmande, skönt och jobbigt. jag lider av ständig oro just nu, för visst vet jag hur jag ska göra med skola och så. men vad har jag att stödja mig till. jag som i hela mitt liv fått nya vänner jämt, jag har aldrig varit orolig eller rädd, speciellt inte när det gäller en sak som denna. vad ska jag göra, vem ska jag vara med, kommer någon vilja vara med mig?

"du vet att du är känd, när folk du inte känner hatar dig" ja, men jag är nog hellre okänd isåfall, VARFÖR ÄR JAG OROLIG?! jag blir så arg på mig själv, för jag vet att om folk bara lär känna mig så tycker de om mig. faktiskt så är det så, jag är en jävligt snäll och skön person. men tänk om ingen ens tar chansen att lära känna mig? åh, vad jag är töntig som tänker såhär.

'ur so gay


nattligt sisådär

jag och igor ligger och väntar på att patrik ska komma nu, han är ute i skogen med david. såhär mitt i natten, läskigt. igor sover äntligen, men jag kan inte sova när inte pät är här så jag väntar på honom. dessutom är vi ju i sidskogen och ska sova i åsen? lika bra då att jag håller mig vaken.

why does it rain?


bild från när iggi och jag mös/myste lite idag när pät var borta.

jaja, nu ska vi ta och packa med smink och kläder m.m och sedan åka till patriks mormor och morfar och låna duschen. tydligen har det blivit någe fel så det inte finns något vatten i denna by? shit knas. jaja, nu ska jag åka för sen skulle vi på cruising med mammas bil som vi fått låna över kvällen. hehe


mja, det visste jag väl


jag är smart, right

cuz i fear i might break, and i fear i can't take it


jag sitter i patriks säng och är så gott som nyvaken.
han skulle iväg på byn och hjälpa till med något som alla var tvungna att hjälpa till med, så jag åt frukost med han för en halvtimme sen och nu sitter jag här.. funderar på att ta in igorbebis, han är ju så söt. framförallt är han et väldigt bra sällskap.

mitt hår är heller inte i så bra skick, hmm. borde ta en dusch, men det får bli när patteboy kommer hem.

if tomorow never comes


the love I feel for you is something far far away from all the love I've ever felt before.



älskade ängel dudududud, du e en dator

det här är det absolut första inlägget jag skriver från min nya underbara dator, den är så fin så fin så fin. lovar att jag ska ta kort på den. och den har asbra spel som man kan spela om man sitter utan internet i tex en bil. luuuuuuve
för övrigt är detta de första korten som tagits med den:

nu ska jag installera msn, skype och spotify

du är för fin för den trash du gillar

om trekvart kommer patrik hem från jobbet.. om ytterligare en timme sen så bär det av mot gävle, för mig eller oss. det suger att inte kunna få in bilderna på datorn!

hejdå

we were young, you're free

idag har jag och erica åkt kanot, det var väl på tiden?

jaja, mer än det så har vi t.ex. cyklat till järvsö, från sidskogen.. inget speciellt, bara 3 mil... hehe, BARA.. sjukt duktiga tjejer, tyvärr har både gb's och hennes farmors cykel stenhård sadel. nu har jag ont i rumpan så det heter duga..

dumt bara att jag inte har någon mobil USB här, så det blir väl en bildbomb senare. eller så kommer allt bara på fb. jag har också varit hos frisören med min älskling idag, han blev korthårig sörru. imorgon hoppas jag på att vi (jag och patrik) tar oss till gävle för att köpa dator, byxor och skor.

pusspatrik

sol vind och vatten, höga berg och djupa hav

varför blåser det så fördjävligt kallt? det är sommarlov och detta är första dagen som solen lyser och himlen är blå, men vad är det då då om inte kalla vindar vart man än är? uscha.. trots denna blåst sitter jag ute på gräsmattan i kortbyxor och linne, tuppskinnet gömmer sig inte heller, burrrrrr...

det är mitten på Juni och jag har inte ens tagit mitt första dopp för i år, det är skandal.. så här sen har jag aldrig varit, brukar börja i april eller början av maj, men i år har jag haft fullt upp med att sola.. jag har faktiskt tjajat på patrik några gånger att vi ska åka och ta ett kvällsdopp, men han är nog lite av en badkruka..

aja, nu ska jag fortsätta på min nya sum'10 spellista.


where are those days?

<3

nu ska jag lägga mig och sova med min underbara pojkvän. godnatt

heheheh, söten

ingen kickar fotboll som dom, ullfors jag sa ullfors

blev ingen kanottur, däremot så åkte vi till Edsbyn och kollade när vicky skulle spela fotbollsmatch. det var mycket mer värt och jag inser än en gång hur ledsen jag är över att vårat underbara lag lades ner. jag saknar fotbollen, jättemycket. och allt vi gjorde tillsammans, den där burkinsamlingen som alla deltog i med svett och tårar, ålandsresor, drömmen om Estland, alla matcher, lagkänslan!
nu känner jag bara rädsla för att aldrig mer få känna den känslan, att aldrig mer få vara med i ett sånt lag. för att jag äldrig ska våga börja i ett nytt lag.. det är nog det

ullfors IK F.94, visste ni att vårat foto fortfarande sitter uppe på ringvallen?

äeh, nu ska jag laga en matlåda till Patrik innan han kommer hem.

ericanoten

jag är i sidskogen. imorgon ska jag troligen köpa ny dator, patrik jobbar ikväll. haha, någon mer än jag som märkt att jag skriver jätte virrigt hela tiden? helt osammanhängande meningar, men vad gör väl det?

nu ska jag cykla till erica hade jag tänkt, vi ska planera 5kamp till återvändardagen i sommar. sen så tänkte jag dra med henne ut på årets första kanottur, niz.

kanske kommer sig att jag tar lite bilder, men mamma hade inte packat med mobilsladden med datorn..

sommarlov, solen lyser skönt

jag har sommarlov. det är sjukt. jag har inte insett det än, att det är sommarlov. och heller inte att aspenskolan inte heller har något med mig att göra, att 9a:4 inte längre är min klass...

det där med att solen lyser skönt stämmer inte heller. det har varit mulet och regn hela mitt sommarlov iaf, som nu varat i 2 dagar. i torsdags kväll var jag som sagt på bal och efter det hade klassen avslutningsfest hos emma. det var kul, alltihop. men det är still sad.

mamma har en massa kort på systemkameran och jag har lite kort på telefonen men jag håller till hos patrik nu för tiden så det orkar jag inte fixa nu. fast imorgon får jag hit min dator tror jag så slipper jag sitta vid hans. då kommer iaf mobilbilderna, systembilderna måste jag först ta från mammas dator och det kan ta ett tag liksom att det kan ta ett tag innan jag bloggar igen, vem vet?

det roligaste var att nästan hela klassen var med hem till emma

haha, älskling <3

tell me how I'm supposed to breath with no air

morgondagens händelser.
1. patrik kommer!
2. tandis
3. ska spela kubb och fika med klassen någon timme på dagen.
4. frisören för håruppsättning
5. skolavslutning
6. bal
7. fekk

idag satte jag min sista fot i Aspenskolan, det känns helhemskt om jag ska vara ärlig. ska jag vara ännu ärligare så har jag gråtit jätte mycket idag, usch. imorgon ser jag mina kära klasskamrater för sista gången, typ.


jag älskar dig

patrik lodin är världens bästa kille, och det är ingenting som går att neka.
jag älskar honom JÄTTE mycket. han är så fin och söt och underbar och snäll och allt jag någonsin kunnat önska mig hos en kille, han är helt enkelt perfekt. jag bara önska att han kunde stanna hos mig hur länge som hellst, men jag borde väl inte önska/säga så mycket. då kanske det blir fel, med falska förhoppningar kanske?

visst är han väl vacker?! ♥

ingen rubrik

jag hade en toppenkväll igår med några tjejer från klassen. det var mysigt! jag har en massa bilder från stockholm och allt vi gjorde igår, men de jag lagt ut är på facebook.

snart ska jag åka på fotbollsmatch, min kära lillebror ska spela. oj, bråttomt. hejdå

my babies and i, ooooh

nu är det brudar som gäller för hela slanten. jag och mina underbara brudar ska mysa och ha tjejkväll nu hela kvällen/natten. puss på det!!!!

jag är tillbaaaaaaaaaaaaaks

tjena!

det var ett tag sen nu.
men vad gör det om 100 år?
ingenting.


min helg har varit finfin. på lördagen åkte vi iväg på grillparty uppe i sveg och överraskade Hans som fyllde 20 år. det var mysigt, med vissa störnings moment. men jag snodde iallafall en bild från det som jag fann på fejjan:

hade ju min kjol på mig med, så här är en dålig bild på den

och den snodda bilden här.

på söndagen blev det att gå upp tidigt för då skulle vi på hundutställning och Patrik skulle ställa ut Gilda. det gick bra, hon fick CK och förstapris sen kom hon 3a av alla gråtikar. när vi kom hem så var min älskling sjuk så då sov vi middag 3 till 7, haha. sen fick jag lämna honom där, febrig och dann. stackars sötnos. men nu mår han bättre iaf!


Gilda!

min sjukling

lördag 5/6

nu ska jag och min älskling ut och gå med hundarna, sen ska vi iväg till sveg på grillparty. gonatt

och vill du inte se mig, så är det bara att be mig

idag har vi haft månensdag i skolan, kul. a fett kul.

eller ja, det var väl ganska så trevligt, eftersom att man slapp allt annat och istället fick vara ute och leka lekar osv.. jaja, ointressant. något som är mer intressant enligt min åsikt är att jag blivit brun, iaf ganska. asnajs, synd bara att man ser så blek ut i solen. juste, jag blev klar med min kjol igår, tänkte ha den imorgon. så bild på den kommer väl så småningom.


jag är söt, onödigt att sminka sig nu när solen lyser. då blir man ju inte brun?

be careful what you wish for couse you just might get it.

jag kanske hade för höga förhoppningar. som vanligt när det gäller sånt här, så kraschar det bara...

feels like I'm knocking on heavens door

var till staden idag med mamma, igen. idag fick vi faktiskt ihop lite saker för en gångs skull, och nu är det bara skorna som saknas, eftersom att dom självklart var slutsålda 38orna och 37orna var lite små.. fasen

men det blev iaf:
+ jacka/bolero
+ blus
+ handskar, kuvertväska, diadem
+ 2 par strumpbyxor
+ en stor skön T
+ en maffig pizza

har inget mer att skriva. faktiskt
imorgon ska vi ha lek/tävlings dag på skolan.. s-u-c-k vad kul

hey today?

usha vilen dryg dag, vet inte varför men jag har varit trött och så har jag diskat, lagat mat och klippt gräs. jobbigt, hehe. men nu, en glass senare, ska jag gå och duscha mig sen dra några avsnitt midgård så blir det nog prima ballerina igen skaru se!

ska jag vara ärlig så hade jag en bra dag till en början, men sen blev den bara värdelös. hehe, alla dagar ska väl vara till för något

jullan och mina underbara tjejer.. blir ledsen..

dessa bilder var från 2 fina delar av dagen, mysigt.

jag är en fyrhjulingsåkare

tog en tur med kalles fyrhjuling idag, det gick bra och jag kände mig grymt tuff.. haha

snygg tjej 94

första juni = sommar

jag älskar när syrenerna tar färg, när det blir grönt i omgivningen, när det är ljust och himlen är blå och bäst av allt är nog de vackra äppelträden's blommor!





super nerd

eftersom att jag igår skaffade blip och skype så har jag idag (efter att ha varit i skolan + städat) kopplat in mina hörlurar med mic, som jag hittadde när jag städade. blev sjukt bra om jag får säga det själv, vad tycks?

hahah, så seriös tjej

hör fåglar sjunga godmorgon godmorgon i kör

nej, inte en god morgon. jag vaknade nyss, eller.. för en halvtimme sen. nästa buss går om en halvtimme från söderfors och jag började 8. fasiken, nu när betygena sätts imorgon.. jaja, det löser sig hoppas jag

less tjej? aa
jag saknar p-atrik

RSS 2.0