.

som stormen river ett hav
som om solen gick ner och aldrig vakna mer
och vi ska älska varan
som vågorna smeker en strand

skolan är igång, igen

fyfan, jag gillar inte skolan.. och imorgon, då har jag svenskaprov. inte roligt grammatik och 9 ordklasser och allt vad det heter. men jag menar, om jag failar, så vad gör väl det om 100 år!? inte vet jag, och inte vet du. det är bara gud som vet. gud den allsmäktige! christer tror på gud, jag saknar i.o.w! allt var felfritt, nästan :)
imorgon ska jag och lille hottiepaj gå till umo klockan halv 11. det ska vi! jag älskar verkligen pajen <3 hon är dunderbar!
och för dom som undra så har jag ont i magen, frågan är. ska jag äta eller sova på saken!? hmmmmmm

       
pajen, pajen, pajen den där kvällen, pajen <3
vågorna smekte stranden, hårt

gäru, kenneth von anka arne arnold cornelius kentuckyh! (KVAAACK)




jenny, min älskling, min bror, mitt hjärta, världens bästa.. du anar inte hur mycket du och allt du gör betyder för mig. jag ska aldrig släppa dig, jag lovar det om det så är det sista jag säger. du kan alltid komma till mig, vad det än är. för vad jag än fixat för problem så har du alltid funnits där. även om det var jag själv som var problemet så var du på min sida, och jag uppskattar dig verkligen för den du är. för du om nån är dig själv och alltid en underbar person. jag gillar dig starkt. även på dina bitchtimmar <3 och vi ska fuck yeah flytta ihop

jag älskar dig
/evelina


cherry cherry booom boooom

jag kom hem för nån timme sen, har varit i järvsö. jag och jenny har bott hos kim och erica hela helgen (ovanligt (A)) hehe. helgen har vart skapligt händelsefull och jag har självklart gjort bort mig igen, men vad gör väl det om 100 år :D jag kan säga att jag inte mår så bra och är jävligt trött så efter ett par långa diskussinner med mamma körde hon till affären och lät mig köpa godis! underbart, och välbehövligt.. funderar på om jag ska lyda mammas råd och gå och äta middag eller om jag äter godis istället. återstår att se! heh

+ att kim och erica gillade sin inflyttningspresent (: he-he

mina små änglar

eller borde jag säga fotbollsproffs. dom är så små, underbara, söta och otroligt oemotståndliga. var på träning med dom igår, vilket jag inte orkade berätta då för att jag hade ett ilskeutbrott :) men dessa små änglar gör mig alltid lite gladare. puss till dom! <3
(har typ bara bilder som hälften av dom är med på men iaf)


puss, underbara <3

day of today

för ovanlighetens skull så sov jenny hos mig inatt. och när vi vaknade så var vi inte så sugna på att klä upp oss. så jag tog mig en dusch och sen körde vi på emo tema idag i skolan, jenny tog min otroligt snygg megadöd tröja och jag PANTERA tröjan. så otroligt najs.
snart ska mamma och jag åka och plocka upp jenny sen till affärn, ska köpa hårfärg och lite grejer till våran överraskningskorg, hehe. så kul! sen ska vi åka hem och färga mitt hår, i hopp om att jag ska bli ännu ljushårigare (a) hehe toppen.

som sagt hade vi en emodag (tröjan) hehe osminkad med solglasögon! (som jag hade på mig hela dagen, för att mina ögon var otroligt små och trötta idag)


försöker vagga mina minnen till sömns

jag byggde nåt från grunden, jag hade mål och jag levde för det! i love that i hate you but i hate that i love you. jag vill bara glömma allt det bra, för jag vet att du är inte längre värd mig, inte på en fläck. så puss och adjö, du och jag existerar absolut inte mer! och jag tänker bara skratta och må bra, inga mer besvär ingenting mer. ska vi prata så ska det fan vara irl nu, inga mera telefonbråk, tack!  men jag tänker bara skratta åt dig, kom ihåg det.
HA - HA, för jag mår så otroligt bra utan dig

jag klarar mig super (Y)   (bild från sommaren 08, första gången)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHHH

åh fyfan vad jag är arg nu, jag verkligen hatar henne.. åh vad jag är arg! och okej jag har själv sagt att man inte kan hata någon man inte känner eller har träffat, men jag har sån jävla hatkänsla. jag ogillar iallafall henne såååå starkt!
inte för att jag är arg på henne, jag är arg på honom, så jävla arg. jag skulle vilja döda honom, strypa honom och helt ärligt strimla honom i småbitar just nu, fyfan.. tänk på vad du säger eller säg ingenting alls, om du inte vill att jag ska försvinna verkligen helt och totalt. JAG HATAR DIG samtidigt som jag fucking älskar dig. FYFAN VAD JAG BARA VILL SPÖA NER DIG HÅÅÅÅRT! synd att jag är för svag


danneh är bäst!

på begäran av danne ska jag lägga ut ett inlägg med denna rubrik, satte!
jag fick inte stå i mitten i mitten på klassfotot, fast jag är kortast, fett fail. fan vad arg jag blev på fotografen, ååååååh. vilket resulterade i ett inte bra foto. och inte lät han oss se det efter heller. vad var hans problem? arg blev jag iaf!
känns inte som att jag har något mer vettigt att skriva, så nu ska jag försöka få erik att ringa mig satt jag kan ta ut min ilska, till och på honom. just nu förtjänar han det

the way you make me feel

jenny och johanna var hos mig igår inatt och imorse och fy tusan vad jag älskar dom! det är så hemskt, jag förstår inte vad som hände där ett tag, ni var ju trots allt så otroligt mycket. ni var inte bara mycket, ni var allt! och damn jag har verkligen saknat er, det känns så otroligt bra att bara ha er här.. vad vore jag utan er, ni har format mig. ni har alltid funnits där. ni har gjort mig till den person jag är idag. utan er hade jag inte vart den samma evelina. att återigen känna den där känslan som jag får av att vara med er, det är dunderbart!

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinligt grå, blir jag
utan dina andetag

ni är bäst. verkligen!

mina hjärtan och jag flyttade över till gästrummet för att bo där i ett tag, medans mitt rum byggs om!


5an   (hehe, hade ingen på alla 3)

9an
damn girls, I promise you, we're made to be

!

förra årets klassfoto :

råkade utesluta några men vafan,

YOU GO GIRL

emma sa så idag, dock sa hon det till en kille. hehe smart! (y) YOU GO GIRL. emmaboi i love u! <3
imorgon ska vi ta skolfoto i skolan, vilket jag redan skrivit, och jag har kommit på en sak, eftersom att jag numera är kortast i klassen (ja, david och marcus har växt om mig) lite skämmigt men sant, iaf så nu får jag stå i MITTEN I MITTEN! på fotot alltså, fatta najs. perfekt, först så är jag den enda blondinblonda + att jag står i mitten. gäller att jag inte failar totalt nu också då. meneeeee, jag kan ju lägga ut fotot här så småningom. när jag får hem det och sådär.
nu ska jag underhålla alla mina msn vänner, plocka fram kläder och greja. usch, jag tog över alla mina kläder till gästrummet idag för att jag måste bo där nu när dom bygger om mitt rum, attans. flyttar över helt imorgon. aja, puss hej!

lets have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your discostic!

jag sitter hemma hos emmma och har trevligt. hon är fett tuff, med henne kan jag snacka skit som aldrig förr! det är så himla roligt :D och vi har oftast samma åsikter, det är toppen (y) imorgon ska vi ta klassfoto i skolan så vi funderar på att välja kläder och sådär, blir tidig morgon för mig imorgon fifan! kommer få ångest ikväll, jag vet inte vad jag ska ha på mig och så, men det löser sig alltid..
haha jag och emma kollade en killes blogg nyss, var så jävla kul! skön snubbe alltså, han var så jävla fjortis.. hahahaha
www.blondaa.blogg.se alltså, jag lovar att ni gillare.
nu ska vi spela pussjakten och umgås, snacka ännu mera skit, välja kläder och göra manikyr, eller nånting sånt :D
ah, puss babe love you hejdå <3
HAHA

världens bästa spel, jag lovar dig



och! världens bästa emma, som blondin och rödtott <3
hon har gått och blivit rödtott jajamen, fast hon är fortfarande världens bästa emmsing!

morfaR + IKEA HOUSE!

jag och mamma åkte till morfar imorse, sen kom även lite andra av mammas syskon och mina kusiner. toppen! träffade både my och simone :) hade saknat dom. men det känns hemskt att morfar mår så som han gör, och jag känner verkligen hur mycket jag saknar honom när jag väl är där, för han komm ju aldrig bli densamma som han var. han har verkligen tynat bort i styrkan, personligheten och storleken. han har fan smalare armar än jag.. herregud.
efter att vi vart hos morfar tog jag och mamma en sväng in till ikea och kollade på grejer till mitt nya rum, och sen gick vi på gränby lite sådär :)
pic's of today:

hittade ett foto hos morfar det första jag gjorde :) evelina-wiktor-oskar


mormor-morfar-mamma


morfar <3 - att se dig såhär svag är helt onaturligt i min värld! du är min superman!


evelina- simone- mysan      umgicks på morfars balkong lite


mumma



sen blevdet IKEA för hela slanten. nu sticker jag till pappa! CHIAO

godmorgon mina kära (vänner(?))

eftersom att min mor blev 44 bast igår så lovade jag henne att följa med till morfar, alltså ska jag till morfars gubben idag. där jag inte varit på otroligt länge.. evelina feel bad samvete. men vafan, det är ju bara jobbigt. men idag kommer iaf mysan dit, och henne har jag saknat sååååå!
satt nu blir det att åka och kalasa hos morfar, hoppas inte hela princess tårtan tar slut, kan behöva lite till frukost.. hehe mumma! jag fick ont i magen nu när jag tänkte på princess tårta, attans balle! nu ska jag inte skriva mer och för en gångs skull lägger jag inte ut någon bild heller! :D men kanske att jag tar några hos morfar som jag måste lägga ut sen (a)
pusshej leverpastej

och sista inlägget för ikväll, jag lovar!

eftersom att datorn hos pappa blivit unable to fungera nu så blev det endel att skriva och så nu när jag kom till mamma. men det gör väl ingenting. man behöver ju faktiskt inte läsa ifall man inte vill.
idag hade vi iaf musik i skolan och jag kan säga att jag gillar våran nya lärare där, han var skoj! fresten så har vi ny lärare i typ alla ämnen, ifall nån undra. fett drygt, vi byter typ hela tiden, nu har jag fått ny mentor också, IGEN! så irriterande. men det funkar väl om ett tag med henne också antar jag. och idag vill jag lova att vi var trötta efter hela skoldagen, jag och emma typ dog sista lektionen, men sen åkte vi till gävle för att pigga upp oss! och äntligen köpte jag ett par nya jeans. dunderbart :)
ego bilder från idag: hehehehe

busig

busigare

och busigast.   jag gillar min BAMSE kudde!

DESSUTOM SÅ FYLLER MIN MAMMA ÅR IDAG! massor med grattis till tanten :)


no one wants forever

veckans låt är lätt no one wants forever, så underbaar sång!
igår, dvs torsdag började vi återigen med att bada på jumpan. var faktiskt roligt, och inte alls lika jobbigt som det brukar. vi körde rugby mot b, hehe kan tala om att A vann ganska rejält (y)
när jag kom hem var jag lite sällskaplig och för ovanlighetens skull så följde jag med min familj in till travet där det var v65 eller nånting liknande järvsöfaks var iaf där. det är ändå ganska mysigt inne på travet, om det inte hade vart för alla hästar. och jag träffade oskar, vilket jag inte gjort nu på ett tag. jag saknar han.. och på söndag flyttar han helt, usch vad ensamt det kommer bli!
och än en gång så har jag en massa bilder att bjuda på, som vanligt mest på en viss blondin.

en evelina, taggad och redo för en låång skoldag!


sliten efter en skoldag


busade lite sen också


och följde med familjen på deras stora passionerade intresse, trav


just like an angel who felt from heaven, I have something to say...    GOODBYE

måste bara tilllägga att jag ÄLSKAR denhära toppen! toppen (y)

onsdag

efter att jag haft en tuff dag i skolan åkte jag hem, trött och utmattad. näe men iaf.
för att min far skulle sluta tjata så mycket så gick jag ut och målade lite på brygghuset, och min älskade lillebror skulle självklart vara lite generös och hjälpa mig, vilket resulterade i röd fönsterkarm, rött hår, röd rabatt och en halft röd unge. tack gullet omtänksamt av dig.
efter att jag vart snäll och målat så vart jag ännu snällare och pallrade mig iväg till ullfors på fotboll, barnen var riktigt duktiga nu faktiskt. jag vill säga att det tar sig :d
en evelina sådär en onsdagkväll, osminkad och redo för träning:


godnatt singare, kompisar, hjärtan, ekkel, och randoms

jag funderar på att nanna kudde snart, så tänkte skriva godnatt. först ska jag bara kolla på tv4 och vänta på att telefonen vibrerar och utför lite "jag känner en bot" satt jag senare kan få en god natts sömn, vilket jag inte fick inatt pga att vi sov 4 bbbbbb-brudar i min säng. men jag lever.
kör på min favorit vaggvisa som mamma alltid sjöng för mig:
sov du lilla vide ung, än så är det vinter
än så sova björk å ljung, ros och hyasinter
än så är det långt till vår, innan rönn i blomma slår
sov du lilla vide, än så är det vinter


vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varan

jag har kommit på det nu, jagär egoist, jag heltenkelt älskar mig jag migsjälv och evelina! jag gillar det, det är så otroligt bra.. " du måste älska dig själv för att kunna älska någon annan och bli älskad". det är ju toppen. skolan är däremot inte toppen, men jag ska inte skolka, och jag ska sköta mig! jag är duktig än så länge. ååh, och gissa om jag har varit glas idag, sen igårkväll och åh vad glad jag har varit :D duuuuuuuuunderbart! och nu:
bilder på den jag älskar och känner mest i hela världen! (för så måste det ju faktiskt vara)

en evelina i dagens dagsläge:
lycklig och på braaa humör






en evelina för en vecka sen:
mindre lycklig, och mera sliten


hjärtat.. mitt

alltså, det känns pain, att det är den 17de idag. dethär skulle betyda så mycket för mig. den här dagen, skulle vara så speciell, vi hade planer. men dom sprack, vissa stunder vet jag inte vart jag ska ta vägen med mina känslor. det kändes bra att ge dom till dig, det kändes så otroligt bra. men nej, inte nu. jag orkar inte, som sagt, det är den 17de idag. och DET tar på mig...


ibland är det helt okej,
 att man vill krypa ner
  och somna in.

polare är här på besök

jag har jenny, johanna & julia här :) det är toppen (y) mitt humör blir återigen till det bättre. jenny spelar piano, det är toppen, julia gick nu och frågade jenny och hon kunde få spela gitarr och nu gör hon det också, hennes nya låt är "i don't wanna live" underbart. kan säga att jenny är SÅ mycket bättre än julia :) heh, nu kom johanna och slänger in lite trudelutt kvitter, och själv stämmer jag in med mina knapprande tangenter :D det låter verkligen toppen! (y)

EN JULIA!


EN JENNY!


EN JOHANNA!


OCH EN UNG & SÖT EVELINA :D

ännu en värdelös rubrik

en hemlis... jag saknar erik, jättemycket! fast jag inte borde det.. men som sagt, hemligheter är till för att berättas, och ja. jag kan inte påstå att dethär var en så hemlig hemlis, fatt jag tror ändå att väldigt många fattar det. kim och erica tycker att jag är tyst av mig?! jag förstår mig inte på dom, alltid :) men jag gillar dom mega mycket ändå.
imorgon börjar skojan, tror jag drar en fbeohk efter det, johanna & jenny MINA älsklingar <3 dom är så underbara och jag saknar dom så otrooligt mycket skani veta! men nu ska vi ta saken i egna händer och återigen bli en familj, har jag bestämt!

nu ska jag cykla och hämta en polare vid bussen satt jag slipper sova ensam inatt! :D hehe, jag vill då meddela folket att jag sovit ensam endast 6 nätter på hela sommaren! (y) toppen jobbat evsaaaan!


OMG

alltså, nu har jag lekt med kim och erica 3 dygn non stop :) att dom inte tröttnar på att ha mig efterhängandes.. men nu får dom vara ensamma ett tag igen och tur är väl det, för dom alltså. jag åker till tierp igen för att börja min karriär som skolflicka återigen. fufan, jobiigt men sant! och jag lovar, eller försöker iallafall lova mig själv att nu, NU ska jag försöka, jag ska plugga, jag ska vara med på lektioner och vara duktig! lycka till evelina, brukar jag säga. och sen när 9an är avklarad och jag flyttar upååt i landet totally helt och hållet, då blire väl slotte eller nånting. jenny är fett på!
aja, händer väl kanske (högst troligt) att jag skriver när jag kommer till tierp! puss

gik

jag bara tänkte på danne för en minut, och hur han stavar till geek :D lite smått roligt, jag gillar verkligen familjen ling. fyfan! nu har jag suttit hemma i bäcklösen i tre dagar och mitt mesta sällskap har varit kallom, och ozzy..  jag har sett kenny starfighter, kenny begins ca 4 gånger om + att jag har sett ett antal andra filmer, men nu har jag bestämt mig för att avisolera mig och åter igen börja leva mitt liv, medans jag är ung och snygg dvs. satt jag åkte och tränade knattarna ikväll, eftersom att det är onsdag.. sen så bad jag snällt min luffare till polare att hänga med mig hem satt det gjorde hon. jenny, jag gillar dig lite.



lite bilder på'na från här i veckan :)

erik..

för stunden blev du mitt allt, du var min livsglädje och det jag levde för. vad har jag då kvar? fan ja älskar dig, och jag lade ner så mycket energi på att komma dit. för lite mer än ett år sen, då vi träffades för första gången, trodde jag aldrig att jag skulle kunna bli kär i dig, att det skulle vara du och jag var så ett big NO NO! men när vi började umgås igen i våras insåg jag att jag hade fel, jag föll för dig. och jag föll så jävla hårt. jag var så lycklig, du var lycklig? trodde jag iallafall. men erik, dethär är tydligen slutet, var min vän. ja okej, men jag vet inte hur mycket jag pallar det trycket. jag gråter i floder, kan inte äta eller sova. jag vill bara att du ska vara här och att allt ska vara som innan jag åkte iväg, till england. då allt var underbart och perfekt. jag ville inte att det skulle ta slut, inte nu och inte här. jag vet inte om jag ville att det någonson skulle ta slut.
jag älskar dig, tyvärr

du är det vackraste för mig.

wolli bolli

jag vet inte varför jag skriver, för jag har ingen anledning att skriva. men jag gör det iaf. jag blir snart enormt deprimerad.. varför är det bara dom som inte borde göra det nu, som visar att jag betyder nånting. jag blir, vansinnig. jag faller tillbaka om inte telefonen ringer snart. jag älskar dig. insé det, och snälla, ge mig känslan av att du känner detsamma. jag klarar inte av att känna mig oälskad, inte av dig! och om jag snart inte får känslan, så ger jag upp. förlåt, men jag klarar inte av dethär.

TJAAAAAAAAAAAAAAA

idag fyller min älskade lillebror 6 år.
och imorgon börjar han förskolan.
alltång går så fort, nyss var han bara en liten knatte som inte ens kunde krypa, och nu.. det känns både hemskt och härligt..  födelsedagen firades med vattenkrig, godis och kenny starfighter! han älskar mig, jag älskar honom, vi älskar kenny starfighter! "jag vill ha glass, näe jag vill ha action, näe glass, action, glass, action, både action och glass!"



SOM JAG ÄLSKAR DIG, återigen, grattis på 6 års dagen gobit! <3

kalaskul

kalas kul att det är kalas hos mig. jag har var i alla mina 3 hem idag, men nu jag vara hos daddi. kalle har kalas ty han fyller 6 år imorgon. stor pojke! men han var dum så jag dissade kalaset och satte mig vid datorn, mycket bättre. markus & marcus underhåller mig bäst dom kan. ganska kul, hehe.
tror jag ska fixa in bilder på datorn och ladda upp lite :D låter roligt, japp japp!
kör på bilder från den veckan som varit..
ONSDAG-  jag och jenny planerade att campa i järvsö, hade med oss "allt" vi behövde, men mamma gillade det inte:

allt började med att vi tog tåget, tierp- järvsö! :D

vi var xtremt redo att campa!


drog en sibylla och umgicks lite, sen gick vi till kramsta och campade innomhus!

TORSDAG- järvzoo, brohopp och övernattning i lägenheten!

godmoron!

promenerade

JÄRVZOO!





övernattning och invigning av kims och ericas nya lägenhet :D

nu räcker det med bilder tycker jag! kanske visar fler sen :)


<3



tjena snygging, jag tror jag älskar dig! ah fan det gör jag, en hel massa mycket! <3

kalle är en fet fuskare!

"hallå där köp blåbär, det här är för farligt för dig.. "    kalle och erica bråkar.. heh, ah dom busar kanske lite då. men lillen är fett dryg. och han fuskar på fia med knuff. nu vaknade jenny satt vi ska gå och grilla, men jag hör av mig snarast!
som en viss loddan föredrar det: "hare bra, haaaaaaay"


återigen sidskogen

min kanot är en väldigt trevlig polare.. jag och jenny gillar den, både på morgonen kvällen och natten. och erica har halft flyttat från sidskogen, hon har iaf börjat. hon och kim har nämligen fått lägenheten nu, brabra!
och vill ni veta vad jag är cool!!!!? jag har hoppat från älvbron i järvsö, och från kyrkbron :D åh det var så kul, kul! ärskän jag och goliat var otroligt modiga, sen så var ju några lite fegaoch inte vågade hoppa.. äsch, en applåd till jenny iaf som hoppade från kyrkbron en gång.
men polare.. jag hör av mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D <3


egolina,

ja, det blir ett litet ego inlägg för att jag vill det. bilder på mig själv, jappjapp.. jag kanske är lite egotrippad, men vafan, lev livet så länge du är ung och snygg!
ett tu tre












och vi avslutar med,
ÅEÅH FLYGPLAN
ÅEÅH FLYGPLAN
LUFTENS HJÄLTAR HELA DAN
I VÅRAT FLYGPLAN


/evelina den enda och bästa!

o la la

jag är hos min pappa! hurra för det, var på tiden att jag kom hit tycker man. men jag åker igen imorgon, då bär det av uppåt i landet igen. ehe, nyss lärde pappa mig kära fyrhjuling, jag var fett duktig! det var nästan som att köra skoter. vi var och fikade hos kalles mormor för hon fyllde år, sen fick jag köra hem. och nu sitter jag här och lyssnar på barbados, fett bra! eller ah, iaf den bästa skivan jag hitta. heh
när du rör dig stannar jorden
allt förändras
det känns som om tiden står still
och jag vet vad jag vill
som kom nära, nära
jag vill känna din hud imot mig
i en gungande dans bara vi två
så kom nära, nära
jag vill trycka dig tätt intill mig....
fett bra iaf. men nu ska jag lägga ut lite bilder och visa hur jag ser ut, hehe skoja. tror jag ska visa nånting annat, som att jag, jenny och joey var å bada. eller att jag och jenny va i stan idag, eller att jag älskar eriks tjöja. kanske att det blir massa ego bilder iaf, hehe.

finväder! I'm on my way to bussen


stötte på en polare :)

man får kalla oss extremt annorlunda om man vill. det är okej att ha flottigt hår...

& jag gillar det hära linnet..

men jag älskar denna tröja, det är den jag får leva på nu när inte erik är här..

a jusste, jag gillar ullfors badet nu igen..

det gör robinson-jenny också :)
är nog mer dryg sen i ett nytt inlägg, känns som om detta blir för långt annars ;) hehe, puss iaf

det regnar i min själ

drog en singkväll igårkväll. belsing stod för det och jag tog med mig jenny som gäst, hehe. tack för kvällen, natten och morgonen iaf tjejer.
jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag, känns inte som om jag har riktigt mycket lust.. allt som snurrar i mitt huvud är att skolan börjar om 2 veckor, att jag inte kommer kunna träffa erik och erica nånting typ.. och att jag inte kommer bo kvar här om ett år, känns så hemskt nu, när jag tänker på det så. mitt liv har vart här så pass länge, och om ett år kanske jag aldrig mer kan komma in och få vara i det här huset.. på denhär gården. jag som älskar stället. fan, jag har inte lust för nånting just nu. och bättre blir det inte av att mamma helatiden frågar "mår du bra" .. " du ser så ledsen ut, har det hänt nånting?" men jag borde väl vara tacksan, tack för omtanken mamma!
jenny är underbar, hon håller just nu på och sitter i korsbo franför sin dator och fixar bilder till mig, som jag inte kan få in på datorn. men jag ska tamefan ha dom i datorn, och fyfan vad jag saknar erik..


det regnade igår så vi gick ut i 2 minuter och blev skapligt blöta! hehe
tametusan så mycket jag älskar dig!


epic fail

Tjeeeeeeeeeeeeennnnnnaaaaaa!! Det är Micaela! Wiiiiiiiiieeeeeeee!!!!!!! Tierp är assnajs!!!!! Jag har varit på benny's en gång! Det var aaaaaassnajjs!!!!!! Tjeeennna!! Nu ska vi äta mat snart! ASNAJS! Idag åkte Unni hem. Apbajs!!! Vår tid i Tierp har vart spännande! Ett äventyr från det att vi klev av tåget till att vi kom hem till eve! Men det är härligt. Med äventyr alltså!!!! Nu ringer Evelinas telefon, hon har världens coolaste ringsignal! Jag känner en boooooooooooooot hon heter Anna Anna heter hoooooon. Hon har två mobiler, det är knaaaaas. Jag, Paula och Unni har varit här sen onsdags för att hälsa på våra lantisvänner som vi lärde känna i england, det var härligt! Jättehärligt!!!!!!!! Johanna är i telefon hon är också asnajs! (ELLER APBAJS!? :O) Neeeeeee, hehe skojja!!! Vi ska äta en farlig korv nu och sen ska vi träffa per! JIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Hejdå från mig!!!!!! WIEEEEEEEEEEEEE

RSS 2.0