HE-HE

nu är det såhär!!! jag och amina har varit vänner i över ett år & våra mammor har ALDRIG träffats. men NU, helt plötsligt, kommer wilma ner och säger att min mamma är här :o (hos amina)
när vi kommer upp så sitter dom där i soffan och dricker kaffe och pratar ;o HAHAHAHAHAH helt sjukt, våra mammor är liksom helt olika, asså. insane! *garvar*

jag hatar mååd, & hk.
annars har vi haft en händelserik dag med solning, filmning och annat kul xd hehe

oboy, vi solade lite i det vackra vädret.   jag älskar dig bäst<3

unfaithful.

hej, jag är inte glad.
jag är väldigt irriterad.
åååååh känslorna kommer tillbaka.
jag trodde även att jag och mamma hade blivit vänner men nääääe då. nu kommer hon såklart och förstör vänskapen våran IGEN.
jag vill inte vara här, jag vill inte bo här, jag vill inte leva här.
min karma är nog ganska dålig.
fyhelvete.
i söndags påvägen från sidskogn, hämtade vi amina i bruket. det var bra, jag ville inte vara ensam!
vi hade mysigt som vanligt och somnade inför en tuff skoldag som väntade efter det (y) lovet. det var inte roligt att vi skulle börja jävla horcpfittskolan igen men det fick väl bli ändådå.
när vi kom till skolan satt jag första timmen hos junars, sen gick jag och amina till högbergs för att hämta hennes saker (he-he) av griserik.
efter det tog vi en promenad mot sjukan för att gå till umo, efter en incident.
var lite på slöjden & spanskan när jag kom tillbaka till skolan sen varte lunch idrott biologi.
efter skiten tog jag med min hjärtat hem igen, eftersom att vi hade lite att göra (he-he) vi har aldrig nåt viktogt för oss. för dom som inte vet så brukar vi vara jääävligt feta av oss, men igår var vi EXTREMT ovanligt feta! hah
på kvällningen varte skumvolleyboll (y)(L) MI LOVE ;)

aja, idag har jag vart på bilden sen 'möte' fram till lunch, efter det varte faktskt svenska, åh jag läste ut eva&adam serierna (y) jag är så sjukt duktig!
efterskolan åkte lillebror gäääru töntbulle med hem, det var mkt saknat satteee! <3 frammåt 5 stack hon iväg på konfa och då började mamma tjata om "inte sitta så mkt vid datan, plugga" grejen, så jag läste liiiite.
sene, har jag ju haft datan brevid mig hela tiden men det är ingenting hon behöver veta eller bry sig om.

BTW, jag bar amina på axlarna till preem idag!!! och tillbaka till skolan igen !! :) fuck off vad cool jag är.

tjatjotjena

gud vad jag känner att jag har blivit inte aktiv.. det är jobbigt att hålla bloggen igång.
men det gör ingenting.

långt och tufft

nu bli det endel eftersom att jag inte skrivit på ett tag antar jag.
sen jag skrev senast, dvs onsdan, klarta jag kte hem till amina efter skolan. max och antin var även med oss en stund (y) <3
torsdagen var min städdag hemma så jag var asduktig och städade typ hela huset ;o sen efter som att min pappa hade blivit snäll och ångrat sig så varte järvsö iaf.
så på fredagen tog jag med min älsklingsamina och vi åkte till järvsö. först vare metro, mkt segt och tråkigt. hockey, ännu värre. metro igen, var åkej.
lördag, ja vi åkte lite skoter och gjorde lite det och lite det, btw så vaknade vi hemma hos erican. gick hem en stund på dan sen vart tillbaka till rican för att fira henne, skattjakt paket efterpaket, spökskräck och en låååååååååång natt senare varte att vi gick hem frammåt 10 på söndagmorgonen.
åkte ner till kyrkan för att visa det andliga i oss, ojoj, järvsös kyrka is the shit! jag verkligen tror på den! kyrkbesöket slutade iaf med en väldigt fin film som skrattast magsår på oss!
när vi kom tillbaka hem på byn efter kyrkan så ville inte erica ut och åka skoter fast vi smsa och fråga, då åkte vi hem och hämtade henne så fick hon åka skoter iaf. skoterturen resulterade med att vi blev inbjudna på bastningoch så tog vi med fbkbollar, mums.
när bastningen var över varte tyvärr avfärd mot tierp igen, ojoj. dirr hem till amina för att sova inför skolan. var uppe till 1 men det var ju ganska chill. damsugarmunstycke baby!
måndag, det var våran dag! det vare verkligen, 1 helt fucking år, och det blir starkare och starkare. jag åh älskar dig!<3
efter skolan lekte vi hem till mig med max å anton, tisdag var jag ensam ;o onsdag åkte vi till amina, gick hem till maxen på kvällen ty han fyllde byxis. grattis honey<3 efter att vi vart hos maximus, sov vi hos mig. torsdag kom amina igen, då bakade vi nya bullar (y) och pysslade liiiite (hehe) så lagade vi suverän mat!
och sen varte pussfredag eftersom att det snart är lov och alla <3ns dag.
nu sitter jag här hemma, mamma sitter och datanördar som vanligt, så jag gör detsamma. senare ikväll tror jag att johanna jenny och laila kommer över för att ha "tjejkväll". kan bli kul. 
järvsö, jag kommer på onsdag tror jag.
puss<3

hemkunskap och maud. åh näää

just nu sitter jag på hemkunsdkapen, maud, (som man uttalar måd. men jag inte vet hur man stavar) har sagt åt mig att kolla upp vad MSC står för. och jag har kommit fram till att det har med miljömärkning av fiskar och skaldjur att göra iaf. this suck. mååååååd. hon är helt bäng. fattar ingenting liksom..

menmen, jag har tråkigt dårah. och eftersom att jg inte hade bloggat på ett tag dså kom jah på att det kunde jag titta in här ;)
heeeeej nu kom hampus :D NAJS (Y)  menmen, hoppas det är slut snart, då äre dags för spanska.. usch, sen lunch.. isch.

sen ska jag fråga om jag kan åka till aminis, känns som att det behövs eftersom att min pappa är totsat scruuwed right now.
men puss, vi ses väl kanske.
jag orkar inte berätta mer om mitt patetiska liv nu :)

RSS 2.0