EVELINA

jag har tråkigt.. jag sitter i skolan och försöker skriva ett PM, enormt trevligt, grejen är den att vi har haft flera veckor på oss och jag började idag... dessutom fattar jag ingentinga av boken jag har, den är helt rubbad. attans balle! jag ska alltså lämna in ett Pm på minst fem sidor på fredag.. hehe lycka till.
dessutom ska jag görsa klart mitt engelska arbete satt jag får vg i engelska.. jag kan behöva det faktiskt ::)
aja, nog om skolan, jag får ryck bara jag tänker pån. fifan, är vääldigt skoltrött nu IGEN! fan.
funderar på att sova hela dagen, men jag vet att jag inte har tid med det eftersom att mina skolarbeten måste bli iaf lite skrivna på.
ännu värre är att jag inte vaknar av min väckarklocka, tror att jag stänger av den i sömnen, bra evelina, helt underbart... har blivit väckt 2 dagar i rad typ bara 5 minuter innan jag måste springa till bussen, hehe låter ju jätte bra.

jag saknar dom bästa, min älsklingar, gänget, erik erica och kim. dom är då bra bäst ibland! (inte bara ibland igentligen)
fast mest saknar jag erik <3

oh sidewood

jag är med erik! jag har vart med han sen i onsdags :) även med erica och kim, & endel med angelica å anton..
lille erik så gott som bor hos mig ;o känns pain att jag ska till tierp imorgon, och sen inte komma tillbaka på fredag, då blire CANDY. (;
omg, jag har det underbart, med skratt och gråt :D

24/14


onsdag den 20nde maj 2009 kl. 16.18

hehe, iaf. jag är hemma nu.. behöver packa. kristin kommer och hämtar mig om ett tag för att vi ska åka till ringvallen och träna, senså åker jag och mamma direkt. satte jag måste packa en väska för hela helgen med. även om jag redan har lämnat lite kläder hemma på skogen.
ah men, kan nog inte skriva så mkt mera nu.. har inget att tömma mig på.

<3


tisdag tror jag?

hej polare..
jag hade lovat mig själv att blogga idag, har ju blivit lite lame på senaste tiden.. men njag har inte haft tid och ja massa shit.
som sagt gick jag till erica (och kim) vid 1 i lördag-söndag natten.. sen gick jag hem vid 3 på dan 2 på dan kanske, för att åka till mooooosis! va hos mosen till söndag då åkte jag till jarse och träffade elina en stund sen så var jag med erik (: sensensen xd så åkte jag traktir med kim.. HELA VÄGEN FRÅN JÄRVSÖ TILL SIDSKOGEN! xd tur att sällskapet var trevliggt iaf (:
så var jag med erica en stund och sen åkte jag till tierp på kvällen..
igår vare måndag och skola igen.. känns som om jag inte vart på skolan mkt alls på senaste tiden.. hhe ojsan.
showträningarna har även startat och vi tränar varje dag efter skolan, satt jag är upptagen till 4 varje dag och ja.
efter det igår så åkte jag till pappa, jag hade saknat dom härliga jävlarna!
och idag efter träningen så åkte jag hem och hade jenny & johanna med mig, det gjorde mig glad.

imorgon ska jag gå till kristins jobb efter träningen och sen åka iväg för att träna knattarna. för ja, jag är fotbollstränare till 5-6 åringarna, ganska sött om ni frågar mig (;
efter det blire raka vägen till sidskogen, till min erica! <3


du håller ärligt på att balla ur, helt totalt

shit

nu sitter jag här, i sidskogen.. den älskade.
jag har åkt bil heeeeeeela dagen och nu väntar jag på att erica ska komma hem från metro satt jag får träffa henne.. funderar på att gå dit så fort hon (& kim) kommer upp hit.
ja klockan är tyo.. snart ett (?) mene vafan.. och imorgon ska jag till moa!

jag har ju fresten vart i norge skit länge.. typ en vecka, ah men.  jag har mest bara sovit och molat hela veckan. najs, näe. jag har blivit fetare. inte bra! dessutom badade jag i havet i morse, var tvungen att vänta tills sista dan för att jag inte skulle bli sjuk när vi var där -.-
det var 8 grader i vattnet men ganska najs ändå (: hehe
aja, jag pallar inte skriva mer.
GODKVÄLL

utan dina andetag

det blev satt jag sov hos maina igår istället, lika bra det. så får jag packa ordentligt ikväll. och skicka med mamma...
imorgon åker jag hem till järvsö, saknar mina älskade! sen på lördag så åker vi vidare till norge. blir borta typ en vecka då jag åker hem till järvsö igen över en helg och sen kommer till tierp igen till måndag och skola. fifan!

jag tror jag fick svininfluensskit idag, jag är skit rädd. jag hade så jävla ont, vet inte vad som hände! jag måste söka upp fakta om det där.. tänk om jag dör liksom :( fyfan. jag vill ju faktiskt leva..
men jag klarar mig, får vi hoppas.
jag vet inte om jag kommer kunna sitta vid någon dator i norge, men det hoppas vi för annars blir jag utan blogg & bdb i en vecka.. dessutom vet jag inte om fonen kommer funka.. jag ska iaf bada i havet, det har jag bestämmt! ska jag till havet så ska jag fanimej bada! skare va så skare, annars vill jag verkligen inte hare!
och på lördag kommer pappa och kristin hem från turkland, känner faktiskt att jag saknar dom lite, redan! det är inte likt mig.. men så äre iaf.
men nu ska jag dra en fika sen så ska jag packa som en jävla dåre! tror det blir stan ett tag imorgon med, härligt. kan behöva en klänning till festen.. och lite annat skit.. ja det löser sig, har fått mitt nya bankkort nu iaf, känns bra som fan.
och så tänkte jag gå och hämta mitt ID kort imorgon! satte klappat & klart!

nu ska jag inte vara mera dryg! hejdå


OH HÄRLIGA ONSDAG

jag menade inte det jag skrev där uppe.. ifall ni undra, men det är lugnt alltså..
okej, skoldagen var helhel okej, vi hade hemkunskap, sen typ en timmes rast och sen kollade vi på film i aulan resten av dagen. det var ju bra! så för dom som undra så vet jag numera hur man gör hallonkräm. fett tufft!
 nu ska jag plugga lite spanska & sova ganska mycket, kanske ska jag även ta mig ett glas cola. det visar sig.
finns på telefon, tror jag ;) pusshej
fresten ska jag packa också, sover hos amina imorgon järvsö hemma eller hos någon (; på fredag och norge på lördag! 

för ja på lördag åker jag till norge och blir borta en veckaa, ifall någon undra.

en cool

hej 15 år

15 år bjöds på tårta hos emma! underbart :D
jag blåste ut allllla 15 ljusen, jag är sååå cool. dessutom varvade vi sune och pussjakten helt utan problem.
han är en riktig player dendär sune.. 7 olika tjejer på 8 dagar, alltså xd
hehe
aja, planerade att sova hos emma men så blevre inte för hon skulle sova hos lille pontus inatt. busigt..
jag är iallafall hemma nu, satte tjaaaaaaaaa!


btw så var huvudingrediensen på min tårta center! MUMS säger jag bara ;)

omg

shit, nu vare ett tag sen igen.. jag borde skärpa till mig lite kanske. hehe
igår fyllde jag 15, skulle vilja säga att jag inte har kännt sån stor skillnad på 14 och 15 faktiskt :)
ålderskriserna kommer nog snart, men än så länge har jag inte kännt av några. och jag orkar inte berätta mer om min födelsedag än att amina kom och sov kvar, vilket var otroligt long long time agooo.
faste jag, hyfsad födelsedag mene..
vad jag har gjort i helgen känns inte heller nödvändigt att berätta faktiskt.. fast det löser sig.. man kan ju alltid ringa om man vill veta. jag tänkte, om man är så engagerad i mitt liv så man verkligen måste veta vad jag gjort i helgen och så vidaaaare..

hehe men nu ska jag köra lite på engelskan!
känns bra rehär. hehe

what I did to you was hurtful
and what I'm going through is hurtfuuuuuuul
lalalalalalalalalalala

emmspemms<3

jag är just nu hos emma! hon är underbar. hon är bra på alla sätt, så bra på att lyssna och förstå, och även berätta! det uppskattar jag <3

jag har städat idag, och legat ute på altan och stekt som bara attan :D hehe fett najs! varmt som bara den alltså (: sen nu åkte jag till emma.. vi ska baka tårta och ha trevligt (: imorgon åker jag till järvsö fast först ska jag firas av mina nära släktingar ;) hehe, för pappa & Kristin åker till turkland vid 3..
aja, palla skriva mera!
LATEEEEEEEEEEEEEER

 moniques i 7a

killarnas omklädningsrum, i 7an

biologi, slutet av 7an

toan, 8an

var ute efter att sno saker på kronan, i 8an heh

idrotten, 8an

samma dag som förrA, HEHE


ah ehe, avslutar med alla <3ans dag 08. trevlig dag, väldigt pussig.. och vindögd ;D

jag älskar min emma!
emma älskar mig!

valbååååårg

aeh, först i morse... så åkte jag in till uppsala med nåra snygga pullhönor. det var trevligt och mycket människor men äsch :d kte hem från sstan ca halv 7, för att hitta nånting roligt att göra i tierp eller så.. jag åkte hem och böt om å åt en korv, senså körde wiktor in mig till tierp igen till mina små snuffspolare.
lekte med polarna litegrann i tierp men vi fann det inte så roande att sitta på bennys så vi funderade på att ta 10 bussen till bruket och se vad som hände där.. när vi kom till bussen insåg vi att dt var ett gäng grappar som vi kände igen ;) hehe som skulle med samma buss. så vi åkte med dom till söder och gick til kasen där..
det var inte så livat där heller men det var endel trevligt folk iaf satte det dög för oss.. sen tog jag & alla grapparna sista bussen hem, jag hoppade av hemma med vettefan vart dom stack :D
nu är jag iaf fett trött, satte ska nog sova! det blev en lite lagomt lugn valborg i år :)
 godnatt alla kära poleeeeeeeers :*

& jag vill bara säga att jag fattar inte problemet. du säger en sak, men beter dig som en helt annan.. eller ah, du sa iaf. fan jag förstår inte varför du gör såhär, jag förstår inte hur du tänker. blir bara så grymt besviken. är jag ingenting längre bara pang poff eller?

RSS 2.0