morfar <3

jag saknar min morfar, jag saknar den man han var, hur stark och kry han var. han var verkligen min superman, det var han. när jag var liten, hade han alltid en grop i sin säng som jag fick sova i. oskar och jag bråkade alltid om vem som skulle få sova i gropen och vem som skulle få sova på utsidan. vi båda tyckte ju att det var "min" grop. men den tiden är över för länge sen, och mina yngsta kusiner har nog inte ens fått prova ligga i gropen. dom har gått miste om något riktigt rejält, som aldrig hann lära känna morfar för den underbara karln han var. men nu är han trots det, allt för gammal, och det smärtar att tänkas på, men han kommer ALDRIG bli densamma igen. han kommer inte klara av det. han alltid varit en så stark och snäll förebild för mig, för oss alla, och jag kommer aldrig glömma honom. så nu, även fast det gör ont att bara se honom sitta där och försöka säga ord som delvis knappt kommer ut ur hans mun, så ska jag åka dit! jag ska hälsa på honom och ta vara av den sista tiden, han har, vi har, tillsammans!
för jag har alltid älskat dig, min hjälte

så svag, så vacker, så älskad

WOEK (L)

Wiktor Kalle Evelina Oskar

för ni är dom jag älskar mestmestmest, no matter what. ni är det, som ALDRIG försvinner från mig! <3
                                         

för starfighter har drabbats av sjuka

ja, om typ en halvtimme kommer mamma hem med pizza och cola, jag har inte ätit mat på 4 dagar. så det är väl lagom dags nu, jag har iaf druckit te och blåbärssoppa, och ätit några chokladflingor. mer orkar man inte. jag har liksom inte haft matlust. och det är ju inte så konstigt, men nu jävlar ska jag nog smäälla i mig lite pizza iaf. och cola har jag suktat efter bra nog länge nu satte :)
jag gillar min mamma hårt! <3
                                        

(mp)

jag slog nyss mammas nummer, utan att titta på telefonen. det var coolt. men hon svarade inte. hon måste köpa med sig cola hem till mig, innan jag dör. men som sagt: you need to try more than once to be sure, tror jag ringer igen..
                                   

.


puss jag saknar dig
                                          

yeah

jag har inte vart utanför huset på nästan 3 dygn, hahahahahha! fan vad jag är gay. men jag har fixat massa grejer på bloggen idag. grejen är den, jag ser inte min blogg som ett sätt att få uppmärksamhet eller ett sätt att få folk att veta vad jag tycker och tänker. min blogg, är mer som en vän för mig. en vän som jag kan berätta saker för, som jag kan tala ut hos. och som ALLTID finns där, vart jag än är. det är det att den svarar inte och säger inte imot. så jag gillar min blogg. men iaf. ha-ha vad gay jag är :D
men igentligen gjorde jag detta inlägg bara för att se ifall en grej funkade på blogglovin, satte.
                                              

inlägg nummer dos ciento

eller nånting, spanska är inte min skarpa sida, men eftersom att detta är mitt inlägg nummer exakt 200 så tänkte jag stoppa in lite extramaterial ;) haha en sak till, jag har suttit vid datorn sen jag vaknade idag. och snart ska jag gå och lägga mig Xd haha

ah, en kärleksfilm som jag och emma gjorde i början av 8an, som också är orsaken till mitt MVG! :D

haha, en helt vanlig vinterdag i söderfors.


en film jag gjorde till erica för ca 4 månader sen, men som youtube inte godkännde ljudet på :'(


och sist men inte minst, roligare video finns inte! jag har ALDRIG varit fulare :D

skulle villa lägga ut dokumentären och en till film men dom finns inte på tuben och jag tror inte att dom har tillåtelse att hamna där heller ;) haha
peace out people, and remember:

                                              


let me hear you say, louder

mmmh, DJ ALLIGATOR <3
haha, jag har suttit och sorterat in ALLA mina blogginlägg i kategorier idag, så om ni kolla kanske ni ser att jag har skaffat kategorier.. det tog min 3 timmar att göra det. jag blev lite trött påt i slutet, faktiskt. hehe. men nu är det gjort och det är ju fett najs. nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hon är och hälsar på wiktor tror jag. men seriöst, nu är klockan 8, satte hon kommer nog hem snart. rätt jobbigt när jag inte får nån medicin, doktorns tips var, vila och drick mycket. man ba jahappp, kul..

mumms, england satt fint. jag hade långt hår!
                                             

TJAOO

små bleka armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårs synd
hemma fester och en stulen bil
satt vid fyrisån och ... tid

snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som hellst

mhmhmh, smaskig låt <3
                                             

ah, godmorgon. 12.50

sover jag länge nu för tiden eller, näe.. hehe. men vad annat kan man göra. jag mår iaf bättre idag. men har fortfarande ont lite här och där... skolkatalogen kom hem igår, så nu har jag iaf tidsfördriv, nu kan jag sitta och skratta åt alla fula eller söta ungar. det är ju alltid härligt, hehe! när jag inte har nånting annat för mig, och HAHA! igår skrev jag i min blåa mjuka dagbok som jag hade typ i ettan, jag hittade den så jag skrev lite i den, haha sött va, vad jag skrev ska jag däremot inte ta upp här, hehe.
                                               

last inlägg for 2 night!

ah, jag har någon sorts influensa, kanske svinskiten, kanske någon annan. får väl se vad det är såsmåningom. jag pallar ingenting och jag har ont i typ musklerna. speciellt i armarna, och mamma tvingade mig att ta tempen nu, fast jag hade typ bara 38.5, får se vad jag har imorgon bitti.
nu ska jag kolla på mitt 4de avsnitt av 2½ men för kvällen, och lägger mig tidigt såklart, sover hela tiden. satte jag skriver väl iaf imorgon om jag inte har hunnit dö innan dess!
                               

tja

du säger att du älskar mig, hon säger att hon älskar dig, du säger till mig att du inte älskar henne, hon säger att ni är tillsammans, du säger att du vill ha mig och att du ska göra något åt dina problem med henne. jag säger att jag blir jävligt förvirrad?!
jag är sjuk och jag pallar inte detta. men så länge jag älskar dig, lever jag för
 tro, hopp & kärlek

underbart


ta åt dig! puss


GODMORGON, my love

jag vaknade nyss ja. klockan är 11.22 och jag är inte alls så sugen på att vara sjuk.. men vad ska man göra, mamma chansade på att jag hade feber nu också, för jag vill inte vara i närheten av termometern. hmm, men jag tror jag blir lite bättre av att lägga mig i soffan och äta lite frukost. varm nyponsoppa med glass. men tja!
                                    
 

.

det finns bara en av mig, och det är jag!
det finns bara en av dig, och det är du!

jag tror jag har gått och blivit lite rasslig

ja fan, jag är sjuk.. det började med blackouten igår och nu kan jag knappt ta djupa andetag.. jag vet inte vad jag är för sjuk eller så, men nånting äre vill jag lova. nu har jag sovit sen jag skrev mitt förra inlägg. får väl hoppas på att det blir mer sova inatt också, kan jag verkligen behöva. men fan, jag klarar mig nog skaru se.

krya på dig evelina, åh tack min älskling!

NY DESIGN!

yes, nu har jag gjort en ny design. var lite trött på den förra. jag gillade den, men jag hade tröttnat. och haha, alla som gick in på min blogg sa att det första man såg var ett par tuttar, men visst det var ju sant. pajen har sina begåvningar ;) menmen, blir kanske ny design snart igen, nu ska jag göra en bildmapp på datorn som heter headers, kan behövas, efter alla jag haft.

min första header


den här tror jag är min favorit.

men chiaooooooo


jag skulle ge dig hela världen om jag bara kunde det.

igår åkte jag ju från moa/ljusdal klockan 2. så jag var iallafall i gävle 4 satte då kom mamma och hämtade mig, och istället för att stanna i gävle och vara i affärer som stängde om en timme så åkte vi till valbo, där harom ju öppet typ till 8. satte där åt vi först sen gick vi i lite affärer och hade allmänt mysigt. och det var planerat att jag skulle till alec sen på kvällen, men jag mådde sjukt dåligt ett tag. satte jag sa till mamma att jag inte orkade, fast sen när vi var påväg hem från valbo så kom vi på att vi var tvungna att svänga in på HEMKÖP och handla, och där träffade jag ju självklart massa brudar som skulle till alec. satte jag piggade till mig och så blev det alecs place kvällen/natten/morgonen iaf! shit vad mycket jag skrev nu, men aja.
typ världens underbaraste kofta!

singfamijy is the sjit!

godmorgon, my love

nu har jag vaknat efter en god.. natts sömn hos moa silverfisk. hon sitter just nu och sminkar sig och jag kollar på hennes dator, pratade nyss med mamma och kollade satt hon kan hämta mig i gävle. klockan fyra kommer tåget till gävle, sen kollade jag upp när galleriorna stänger och det var klockan 5 satte vi kanske hinner ta en sväng på stan, hon och jag! :)
nu ska jag åka med mo till ljusdal snart fatt hon ska ha gig, sjunga alltså. kommer bli mums! btw så träffade jag erik igår också..!
pusshaaaay

starfiiiighter <3 moooousen!

im in love, för moa var så dum och visade mig peter pan filmen. och oj, han är bara så snygg, fast han är 1 år i filmen, men ändå helt undeerbar, jag är kär i honom nu! för övrigt är hon ganska snäll, men bara ganska :) snart, så fort linnea och anne har kollat klart på det dom tittar på så ska vi tametusan kolla klart på peter pan, oh ja! 
jag och min silverklimp, i dagens dagsläge! <3
och, min lovely darling, i både peter pan 13 års format, och i 17 års format! RAAAAAWR

25/9 10:42, 2009

ah tja, inatt drömde jag ashemska drömmar, fast jag sov meed ida. ja, jag har börjat drömma igen, igår drömde jag 3 olika drömmar som jag berättade om för jenny, men nu kommer jag bara ihåg en av dom. och inatt drömde jag 2 olika drömmar... en var ashemsk!! men jag ska inte prata mer om det.
mooosen ska ringa mig när hon har lunch, och sen ska jag gå till henne :d och träffa henne, omg jag saknar henne! nu blev det mycket henne.. men jag ska iaf träffa mooooosen, och det var på tiden. sen ska jag få träffa erik idag också hoppas jag. vore rätt najs faktiskt, och på tiden det med... nu har jag inte tid längre, skriver senare. pussN!

shalallalala just for youuuuuu!

jag är hos ida, och oj vad jag har saknat henne! hon är så underbar och allt som man bara kan va. dessutom är hon sjukt söt också. jag vill bara få pussa på henne! ;) hehe
aja, hon ska typ åka på träning snart satte jag funderar på ifall jag ska kanske träffa werik senare maybe. får väl se vad som händer. men puss

jag älskar dig, från noll till döden. det vill jag lova dig! hjäääääääärta

ey yo, you fellows

jag har sovit en god natts sömn, och drömt en hel del. hehe för övrigt så har jag och jenny även vaknat nu. och ätit frukost, och suttit vid datorn, och umgåtts. ja och kollat upp vad fellows betyder.. det betyder faktiskt stipendiater! haha! menmen.
nu ska vi snart ta 11.47 bussen till tippe och sen ska jag åka vidare med ett tåget till järre. satte, nu ska vi klä på oss och fixa och greja. pussN

sweet dreams made by my lovely pillow! haha

FÖRLÅT!

glömde bort att jag lovade alexander och viktor att jag skulle lägga ut en länk och adressen till våran fina företags blogg... hhe
www.ficklamporab.blogg.se 

gäru is in tha house, tyvärr

jenny är här, och vi har ätit köttbullar. det var gott! hehe.
jag stannade kvar efter skolan idag med alexander och viktor för att vi skulle fixa lite på våran blogg till so'n. jag vill lova att dom är roliga, pojkarna. puss, nu ska jag och jenny leka nånting roligt och jag orkar inte skriva mer. kanske blir att jag hör av mig senare.. btw så blev det inget järvsö idag, åker dit imorgon istället. vad wek än säger, jag ska dit.
tjao!

fin helg, fin råbävare <3

.


jag gillar min lugg, godnatt!

dont hurry in love, no you just have to waight.

tja, jag är hemma från emma nu. det rimmade. imorgon åker jag troligtvis till järvsö, eftersom att vi är lediga torsdag & fredag! asnajs. hehe, en hemlighet.. jag har nyss skickat iväg ett mejl till bolibompa om att jag vill praoa där! :D en till hemlis, jag är kär. så mycket, fortfarande. nu ska jag ta en fika med mamma, duscha, prata i telefon & sen antagligen sova. känner mig otroligt trött.. men trots denna trötthet kan jag lägga ut lite fina bilder från helgen. men har typ 100 st så jag orkar inte lägga ut alla. men lite pics iaf:

det var fredagen.
sen kom lördagen! :
min gård bara



promenerade ner mot sjön





åh älskade sidskogen <3

sötkissemiss var inte linslus:


en till bra sak med lördag, mamma kom hem med min älskling <3


och till sist.. söndag:

söndag förde med sig färd till tierp.

mor kära mor, trots allt älskar jag dig. du får mig på bra humör, ja du har äntligen lyckats! jag gillar din nya bil också, och MAX hamburgare, hehe <3


rödtotts emmsing

just nu sitter jag här och väntar på att jag ska ta ut färgen ur emmas hår, håller på och hjälper henne att bli ännu mera rödtott, hon är supersöt. vi lyssnar på magnus uggla också :D hehe fett bra! jag har gjort en lista med han på spotify (y) jättebra! nu ska jag springa och skölja ur färgen, på emma alltså. brb!
hehe, nu är vi klar med att skölja ur den, perfekt. håret är fortfarande blött, men det ser ut som en riktigt fresch retro färg alltså. bara att vänta och se hur det ser ut när det är torrt! men jag kan visa lite söta bilder, of today:

innan allt började. jag var pigg och seriös jappjapp.
sen började färgningen:

väntan ------------------ resultat!

nu ska vi leka, pussN

look of today

haha, sick alltså. jag var så jävla snygg idag, inte undra på att alla kollade på mig. TOTALT OSERIÖS! alltså, inte med att alla kollade (och komenterade) för det gjorde dom. haha! men jag var allmänt oseriös idag, men som emma sa. "det är därför jag älskar dig evalena, för att du bjuder så mycket på dig själv"
och visst är det väl härligt, hehe kolla:


nu ska jag gå och tvätta mig! blir till att gnugga som fan. hehe


jag är fett bra

tja! jag sitter på unkan med emma och abodi, fett tufft jag vet ;) hehe, dessutom har jag klätt upp mig lite idag, kan lova att jag visar bilder på det ikväll, haha! jag har tillochmed gummisnoddar runt benen, som en supermegafjortis, naaaaaajs! men det kommer bilder ikväll, promise! och sen kan jag säga hejdå, för nu ska vi ut och hänga på tierp, som är så underbart vackert och så otroligt trevligt. puss babe, love yah! haha

hollaaaaaaaaaa

tja, jag är ganska på dåligt humör atm. ingenting blir som jag vill att det ska. allt bara blir fel. man kan iaf försöka, eller åtminstånde tala sanning.. för det är så mycket värt, det är så mycket bättre än att hitta på en massa skit och bara låtsas. säg sanningen direkt och skit i att hitta på en masa saker och livet leker vidare mycket fortare och lättare, jag lovar dig. jag har själv vart en lögnare, men också en som alltid säger som det är. och jag kan säga dig, att du själv mår mycket bättre av att inte ljuga..
tänk på det.

ikväll ska jag lägga ut massa bilder från gårdagens fotorunda!


jag har tänkt på en sak....

jo såhär, vuxna/gamla säger alltid "det var bättre förr!" men dom säger också "ni barn nu för tiden har det så bra, när jag var ung..." då säger dom ju imot sig själv. undra vad dom menar igentligen. men allafall, det är värt att fundera på, jag har redan lagt ner en hel del tid att fundera på't faktikst.
nu har jag en annan sak att fundera på satte, puss!
hi, i ingin tidur dengan Anda


girls just wanna have fun!

yes, jag tog sällskap med jenny och nichole till gävle igår, efter att ha umgåtts ett tag på tierp med polare. och efter att ha tagit tåget till gävle fortsatte jag till järvsö. där träffade jag erik(!) sen fick jag hämtning och åkte upp på skogen.
planerade att jag skulle kolla på dirty dancing då också när den började vid 10. men så fort jag la mig i soffan somnade jag.. lyckat, satte när jag sen vaknade av att det ringde kvart i 12 så spolade jag tillbaka i boxern och kollade på filmen till 2 istället. sen eftersom att mamma och jonas var i norge så passade jag på att sussa i deras säng, mycket najs. jag sov typ aslänge, hehe blev väckt av telefonen återigen vid 11, satte då gick jag in till gunnbritt och hon bjöd på frukost och filmen män som hatar kvinnor. hemsk film, fyfan
nu är iallafall mamma och jonas hemma igen.
fördelar med att mamma kom hem:
hon hade med sig min dator <3
hon har med sig norsk fyrklöven choklad! mumma
jag har skjuts varstans
ah, så var det säkert nånting mer, hehe


ey ho, lets go

jag har inte haft en händelserik dag idag. bara ganska. men jag vet inte vad jag ska skriva om, och jag vet inte varför jag skriver.. jo det vet jag visst.. för om jag inte hade skrivit så skulle jag inte kunna sova. seriöst, vad äre här? jag kan inte sova om jag inte har bloggat. ojojoj. haha, sick.
meneeee, min lugg:

jag har en sak till att säga, abodi är verkligen en toppen kille!
tror att jag ska ta å plugga nu. sen make some calls.
beso!

tengo la camisa negra

"du, tappa inte hoppet" nej, det är svårt att tappa nånting som sitter fast i en kedja runt min hals. jag hoppas på mitt liv att fredag blir en bra dag, den dagen jag väntat på i en månad och 6 dagar nu. förlåt. pallar inte
godnatt

if we could sleep tight, as we always did

hands up, baby hands up.

hhe, jag klippte mig idag. det blev inte lika kort som jag hade trott men det slitna försvann iaf. och så har jag skaffat lugg, alltså raklugg typ. sen umgicks jag med folk i tierp tills jag tog 6 bussen hem till min käre far. hehe, dessutom var jag in på unkan idag, för första gången. kände mig as lodig som gick dit, men vad gör man väl inte om man har tråkigt i tierp och det regnar ute? faste, ja. det var väl ganska fint där. man fick fritids feeling. och jag gick på fritids tills 6an för att jag tyckte om det så mycket Xd haha. sen närman blev för stor och inte fick gå där längre blev jag as ledsen att jag var tvungen att sluta.. haha.
jag försökte få ett kort på luggen men batteriet i kameran bara dog. satt jag visar så fort jag får tillfälle!
nu ska jag titta på hannah montana! chiao! :*


jag har ett idomin hjärta på min spegel

tiniwini



till abodi.. hehe så jävla kul!

bilder finally!

jag tog och styrde min kos hem mot emma, satt nu tar jag saken i egna händer och lägger ut bilderna här ifrån! jag är så duktig, hehe. men jag lägger inte ut alla här.
nu ska jag och emma snart åka till tierp, puss!

resterande bilder finns på bdb!

oh baby

verkar inte som att emma tänker skicka mig bilderna. jag tänker iaf inte vänta längre nu, satte dom kommer inte ikväll heller. men såsmåningom lovar jag, förhoppningsvis imorgon. hehe. nu ska jag gå ner och koka en kopp te och sätta mig och titta på 2½men sen ska jag troligtvis sussa litegrann, vilket jag skulle behöva. känner mig trött.
puss

om jag skulle få en vattendroppe för varje sekund jag saknat dig så skulle jag nog ha ett helt hav!

you won't find nobody else like me

jag åkte som sagt och tittade på futbul igår, söderfors vann med 2-1 mot månkarbo. tur var väl det, typ deras första vinst. hehe, sopor ;) näej men bra iaf. sen så gick jag till amina och där var också robert, men vi gick och lämnade honom vid bussen typ direkt när jag hade kommit dit. sen så tog vi inte med oss nyckeln satt vi var utelåsta i 2 timmar. men vad gör väl det, vi hann iaf prata en stund där. eftersom att våra skills på att göra inbrott har avsvalnat lite över sommaren, hehe. sen åkte jag hem och kollade på en dålig dubbad deckare med pappa och kristin.
och idag har jag vart i skolan, sen säger jag inte så mycket mer om det. förutom att jag, emma & jocke var duktiga och nästan sprang 2,5an. men eftersom att jag aldrig gjort det efter mer än 2 år på aspen så tänker jag fullfölja min pakt att aldrig springa något av domdära dumma elljusspåren! hehe
och eftersom att emma är så himla seg så får jag inte bilderna från i fredags, lite sorgligt. men jag SKA ha dom senast ikväll..
 
lite memorys.


i dagens dagsläge, efter en tuff dag i skolan.

HA-HA, jag saknar er <3
failade på bilden en hel del


aja, jag skriver sen.

9a:4

kass kvalité på bilden men här är den iaf. klassfotot från 9an. puss

gutten morgen

eller nånting sånt, tänker på dansken, julle. saknar henne massor! och alla andra underbara. men 17de då jafflar! nu ska jag städa fifn, sen ska jag ta mig till bruket för att titta på jennys match och se vad busamino gör kanske. jag orkar inte skriva mer, har lite bråtttom.
 ;*

lördag

kvällen/ natten igår blev mycket trevlig. toppen (y) men vi vaknade tidigt, och jag åkte hem vid 10, efter att jag kom hem har jag sovit halva dagen. tills 5 på eftermiddagen dvs. sen åkte jag på bio med pappa och kristin, ah wiktor och johanna var också med. men nu är jag helt slut. jag orkar fan inte skriva.. kanske kommer lite bilder sen från igår. när jag orkar. typ imorgon. heh. godnatt älsklingar <3


hejsan gullet.

tack för det fina inlägget alexander :D ja, så ser han tydligen på en vanlig fredag med evelina, hehe.
jag är hos emma nu och vi typ.. väntar. sen kommer massa polare, fekke fekke spåra spåra, som mici skulle sagt. men fan kul ska vi ha iaf, klasskväll med jim :) duuuuunderbart polare! men vi hörs sen vaa. och massa bilder från kvällen kommer dirr när det kommer ork!
puss

tja tja allihopa det var ett tag sen!

Idag är det fredag och vi ska sitta hemma hos mig. (jag och mina tjejkompisar-)
Till typ halv 9 sen ska vi ut och skrika. HAHA
Vi har lixom planerat att vi ska festa ikväll kul.
Men vi vet inte om det blir fest eller om det bara blir fullt ös hemma vid teven.

Solen skiner

tjatja

I'm not loosing any sleep over you

godnatt bloggen. jag är trött och mamma tjatar.
sov sött vakna blött <3

hej

min mamma tycker att det är coolt med blogg.se

emmsing has left the building

emma har lämnat mig, och mamma som skulle vara hemma 6 har självklart inte kommit hem än. klockan är kvart över 8.. och eftersom att jag ändå sitter här helt ensam i mörkret så kan jag ju lägga in gårdagens bilder. inte så intressant men vafan. och kan inte påstå att jag har några speciellt roliga bilder heller, men njoy anyway!
hemkunskapen:






det blåste lite ute:




och återigen skola!



puss!


ey polare.

jag leker med emmsing idag, vi ska baka bullar! toppen emmsing (y) vi lyssnar på "ditt jävla luder".. haha, jag skriver senare.. och lägger ut massa fiiina bilder :)
boom boom boom boom I want you in my room
  

bästis <3


090909

tja, det är 09/09-09 idag :D coooooooooolt va!? och bara för det så har jag fotograferat som en dåre hela dagen. jag vet inte om jag orkar lägga upp bilderna, lovar att göra det imorgon! dessutom blev jag stucken av en geting idag, det var inte najs. men vafan jag lever.
och det var sista  knatteträningen, hemskt. jag kommer sakna mina små söta krabater. <3
nu sk jag sova gnatt

helt underbart!

EN cool bild ba!

bilder

tjao! jag har haft en trevlig dag med grabbarna. eller ah, jenny & johanna. och jag var lite duktig och fick till iaf några kort. även om mer än hälften av korten inte får komma ut pga att vi är så jävla fula :D hah! suck on that. meneeeee.
Njoy people!

vi började med datorn, as always.

sen valde vi att färga håret (klicka på bilderna så blirom stora(a))

chillade en fet in tha bathtub! fresch jag vet..

men färg i håret och annat fräscht började vi laga maten.


blev anfallen av en mördare, med osthyvel...

finglasen och allt!

dum som hon är, HA-HA!


tack för denhära dagen kvinnor!


tacos med guakamole

hehe, tja! brudarna är här. vi ska ha tacokväll :D men först ska vi färga mitt hår. kanske, men bara kanske att jag andvänder kameran litegrann i kväll! ses!

why cant I turn back time

alltså, jag fick mvg på mitt svenska prov. och tur var väl det. jag skulle vilja säga, fett bra evelina! och idag har varit en bra dag, pajen kom och sov hos mig igårkväll när jag kom hem. så jag sov inte ensam, dessutom spelade vi badminton på jumpan, me like! det var askul för jag sög.. och du jenny "alex och david..." haha, så fult!
och nu sitter jag här och lyssnar på ashög musik, tur att inte mamma är hemma. fast hon kommer snart. jag ska laga mat till henne så det är klart när hon kommer hem. så generös är jag!
imorgon ska jag ha tacokväll med fbeohk, och så ska mitt hår färgas! och även löshåret. spännande! jag har aldrig haft löshår, men om mitt hår blir för kort när jag klipper mig nästa vecka så tänker jag prova C; och än en gång, tack nichole!

mamma, min älskade söta underbara lilla mamma.
jag älskar dig! det gör jag verkligen.
(även fast du trodde igår att jag hade tagit droger) <3

och eh, en hemlis. ifall det kommer några konstiga inlägg så kan det vara alex och viktor som busar. dom har nämligen lösenordet till min blogg eftersom att vi håller på med företag i sammhällskunskapen, så har vi en blogg till vårat företag. och den har samma inloggningskonto som min blogg. skulle inte förvåna mig om dom busar lite och skriver i min blogg. hehe, gästbloggare we like. tror jag...

ah tja

det finns så mycket jag vill säga dig, men som jag inte vågar. jag planerar vad jag ska säga och hur jag ska bete mig, men allt förstörs när jag väl pratar med dig. jag glömmer vad jag hade att säga, och struntar i allt som vart. jag vet att det inte borde vara så, men ska jag vara ärlig så skulle jag göra vad som hellst...

den stod för kärlek, min kärlek till dig

Isle of wight

den bästa resan jag gjort i mitt liv. förutom våran "mamma" och saknaden så var allt helt underbart och bara perfekt. jag saknar iow, jättemycket. jag saknar alla människor, alla nya vänner. åhhh, allt var så duuunderbart verkligen!
some 'member pics:

pajen & ryde <3

kyrkstaden ventnor, underbart vackert

ryde beach by the night

pajen min älskling

alla bussresor

grillkväll i cowes

älsklingsbrudarna

david & gustav <3

gruppen!

gänget

alla dessa discon

adam, min absoluta favorit

madame tussauds

ett tårfyllt farväl

jag längtar till 17de oktober! reunion party

damn i feel good

tja.. jag pratar i telefon. kul va? näe inte så värst. men det gör inte så mycket C: 
igår sov jag HELA dagen, typ.. jag är så otroligt cool. men man hinner ju inte sova när det är skola, satte det är inte så konstigt att jag är trött! och ska jag vara ärlig så har jag ingen fantasi idag så jag vet inte vad jag ska skriv. damn.. men det löser sig! jag skriver kanske senare när fantasin har hittat tillbak till mig. puss

snyggast i världen! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hot

etype - lost and goodbye, love it!

Do you remember when we were so tender
I long for them days
You were forgiving and we were just living
In clouds night and day
Hard to believe when I see
What we've become you and me
You made me feel but I know
That I will follow wherever you go
When love fades away
You just don't know how to go on
When love fades away
And the magic we had is long gone
You just don't know
Who you really are
Until the day that you find you are lost
You are lost and goodbye
Time passing by
While I'm wondering why I am here
Without you
You were my startlight
Now I don't know how to go on
Without you
Why can't I turn back time
Now that I've learned from my lies
Oh, it just burns my eyes
To see you with somebody else
By your side
When love fades away
You just don't know how to go on
When love fades away
And the magic we had is long gone
You just don't know
Who you really are
Until the day that you find you are lost
You are lost and goodbye

blött och vått

regnet öser ner ute. det gjorde det igår också, men jag tycker det är mysigt. att höra regnet smattra mot rutan. kanske sitta på altan och lyssna, det är faktsikt riktigt mysigt.. men det märks verkligen att det håller på att bli höst. eller ah, det typ är höst. men jag vill ha sommar, sommar året runt. typ vinter i december och sommar dom återstående 11 månaderna. hade inte suttit helt fel.
mitt blonda hår har gått och blivit som gummi, tycker jag iaf. men jag ska klippa mig den 16de satt det är nog ganska lugnt. så måste jag färga skiten också. gjorde aldrig det förra veckan. men fixar det snart!
nu ska jag vänta på we och kolla på television!
puss&kram /världens bästa evelina

gummi?


cozy shit!

vardagligen

hahah, mattajz är så jävla rolig x) han kom till mig igår och eftersom att jag var ensam ute i stugan tvingade jag honom att sova kvar för att jag inte skulle drömma mardrömmar :D haha den pojken är så rolig. fast nu har han gått hem till sin farmor igen. får väl se fall jag träffar honom lite senare igen innan han åker till börtnan. aja, nog om det.
nu ska jag skapa en blogg till mig alex och viktor. heheh, till vårat företag i sammhällskunskapen. satte vi ses

skin skin som den sol du är

jag har vart på travet hela eftermiddagen/kvällen med min älskade familj.. skitkul, hehe. och nu har jag smsat så mycket satt jag har kramp i tummarna :( ooooufh.. inte bra alltså. men vafan, vem bryr sig?
helgplaneringen är också totalt heländrad nu, jag skiter i tierp och åker till järvsö. mattajz saknar mig satte. hehe.. men jag blir förmodligen i tierp sen 2 helger framöver, så vad gör väl det. ska ta ett snack med porslins-w imorgon också, damn.
GODNATT!


onsdag

eftersom att det är onsdag idag så var jag på träning med knattarna. bara en gång kvar nu, sorgligt men sant. får se om jag kan fortsätta nästa år. med flytt och allt
men nu är klockan mycket! seriöst, GODNATT <3

jag har tröttnat på att vänta

heh, jag har börjat lyssna på kent. bra eller dåligt? rätt bra tror jag faktiskt. jag har läst ut i taket lyser stjärnorna nu också, vilket skolan sa att man var tvungen till. men jag gillade den, även om den inte alls var som filmen. och det var den som inspirerade mig till att börja lyssna på kent. men helt ärligt, dom är faktiskt bra!
nu ska jag återigen lacka naglarna, vilket jag gör alltför ofta. men vad gör väl det.. för fina skarom va! sen funderar jag på att ta ett bad, eller om det bara blir till att duscha, det är kvällens fråga.. duscha eller bada!? återstår att se hur det blir. och nu har jag tamejattans tröttnat på att sova ensam igen, så vi får väl se. om jag kryper ner hos kalle ikväll kanske, han har ju trots allt större säng än mig c:

i krig och kärlek och ja du vet allt det där

busy woman

svenska provet gick faktiskt helt okej, det gick till och med bra, nästan toppen (: bra evelina! jag och johanna gick till umo också, precis som vi skulle. nu äre bara att vänta en vecka.. och jag blir jävligt arg om det är som jag fruktar. jag blir inte ledsen eller så, bara arg! jag har börjat utveckla min ledsenhet till ilska, jag är typ arg helatiden istället för att gråta. säg mig, har jag lyckat bli en bitterfitta? c;  närå.
dessutom kom junars och sa att han tyckte jag skulle komma dit och prata nån dag, satt ska väl gå och bstämma en tid med honom imorgon, min kuratortid var minsann inte över. men vad gör väl det om 100 år. som jag brukar säga C:
nu är jag busy woman resten av veckan
onsdag; fotboll med gull
torsdag; familjekväll och starthäst på travet..  snäll som jag är så följer jag med min familj på deras nöjen
fredag; fekkeh hos snuffle!    om det stämmer på ryktets vägar? minsing, var vänlig kontakta mig, vi hade mera att prata om :)

lördag; sova, dop, sen troligen stan med bio och p&k
söndag; såklart sova som attan sen kanske umgås med någon kompanjon :)


pappa&kristin,    jag älskar er <3


jag hatar och saknar dig

du gav mig löften, du gav mig svek. du gav mig kärlek, när jag var vek.  EVELINA, du ska inte bry dig!
jag vet inte varför, men vafan. det löser sig. och jag vet att jag är det bästa du nånsin kunde få, det vet jag. och eftersom att du nu sabbat det så, good luck med det du nu sätter dig inför. jag vet att du tänker på mig, även om du aldrig skulle erkänna det.


RSS 2.0